מזל טוב להדס, הלא היא ה22

veredmp

New member
../images/Emo65.gif מזל טוב להדס, הלא היא ה22 ../images/Emo77.gif

הדס, מאחלת לך יומולדת שמח
שמחה, בריאות, אושר, עושר וכל מה שאת רק מאחלת לעצמך

../images/Emo178.gifזה מעייף לכתוב 3 ברכות שונות

הדסי: מזל טוב ליום ההולדת, מכל הלב
אני מאחלת שיהיה לך אור
וברכה ושכל חייך יהיו שימחה.
שיהיה לך רק טוב ומושלם, ותזכי לכל הטוב שבעולם.

ה 22

New member
חחח, למה 3?../images/Emo15.gif

אני רק ב- 2 פורומים. מה יש היום עם המספר 3??? כבר הורידו לי את הגיל ל-23
סחטיין על ההשקעה!

מזל טוב הדס! ../images/Emo140.gif

מאחלת היום במיוחד ובכל זמן בכלל בריאות טובה, אושר והגשמת חלומות. שיהיה יום מקסים!

ה 22

New member
תודה רבה לך!../images/Emo15.gif

והיה מהמם לקרוא את ה'חדשות טובות' שלך

viko222

New member
../images/Emo212.gif../images/Emo24.gifמזל טוב../images/Emo24.gif../images/Emo212.gif

אני משער שזה התאריך הלועזי ושאת חוגגת בעברי,אבל נזרום עם זה
שיהיה לך המון אושר,מזל,שמחה והצלחה בחיים. עד 120 שנה נפלאות ומלאות במעשים טובים והגשמת חלומות!! שתדעי רק אושר ושמחה. הרבי נחמן מברסלב אומר... היום בו נולדת , הוא היום בו החליט הקב"ה שהעולם אינו יכול להתקיים בלעדיך!

ה 22

New member
אתה משער נכון!../images/Emo15.gif

ואתם בהחלט יכול לזרום עם זה. כל עוד אפשר... תודה על הברכה! ולא ידעתי שר' נחמן מברסלב אמר את זה, הכרתי את זה-רק לא ידעתי. טוב לדעת. ואני שמחה שהוא כלול בברכה שלי אייי ר' נחמן!!! (בטח אנשים לא יבינו על מה אני מדברת) אולי אתה. הייתי באומן- זה דבר שפשוט מתבקש!

viko222

New member
מדהימה את!../images/Emo99.gif

לא יודע עליו רבות,אבל מהידוע לי הדרך שלו לאמונה זו הדרך שאני חושב טובה מאד,לאהוב מכל הלב ולשמוח בעיקר. להודות על הכל ותמיד להאמין ולקחת הכל באופטימיות... איך היה באומן?מסיפורים אנשים חוזרים עם פה פעור מרוב אושר ומן ניצוץ בעיניים של פליאה.

ה 22

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo221.gif../images/Emo221.gif../images/Emo15.gif

תקשיב, 'אומן' - זו לא 'נסיעה' לחו"ל, זו לא נסיעה רגילה בכלל. זו לא המטרה לסוע ולחזור. זה הרבה מעבר. עוברים שם משהו נפשי כל אחד חוזר עם משהו אחר. יש כאלה שחוזרים בפה פעור ואושר - לא בהכרח כי היה להם כייף וקל. האושר הוא בא ממקום אחר. ממקום פנימי של חיבור ל-אמת-שאדם חיפש. - וזה מה שמשמח ! וזה גם לא מסתיים שם. אני לא נסעתי בט"ו באב או בראש השנה שבתקופות האלו אומן מפוצצת יהודים-וזה עולם אחר. נסענו קבוצה והיינו שם כמעט לבד. נהנתי. אבל ללא ספק שמחתי מאדדדד לחזור לארץ. אף פעם לא הערכתי את ארץ ישראל כמו אז שחזרתי. בארץ מרגישים -טוב- לא מרגישים זרים. חוץ ממזה שהיינו גם בברסלב-בציון של ר' נתן, מז'יבוז'- בציון של הבעל שם טוב הקדוש, ובברדיטשוב. שהם מקומות נפלאים יש שם אוירה מרוממת כזאת. -מקווה שההסבר שלי מספיק כדי להבין משהו.

איריס מ

New member
../images/Emo171.gif הדס ../images/Emo65.gif

מאחלת לך יום הולדת שמח עם המון אושר שתבורכי בהרבה בריאות, מלא
הצלחה בכל, הגשמת משאלותייך ושכל יום בחייך יהיה יפה מזה שלפניו

ה 22

New member
תודה רבה../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif

ברכה מקסימה איריס!

Rony 05

New member
הדס../images/Emo23.gif

מאחלת לך את כל הטוב שבעולם... שה' ישמור אלייך תמיד... את באמת מישהי מיוחדת....נדירה הלוואי שכל מה שתרצי יתגשם ושאת וכל מי שאת אוהבת תהיו בריאים תמיד ואפילו שכמעט אף פעם לא יוצא לנו לדבר, מה שאני חושבת עלייך לא משתנה... ובכל מה שתצטרכי אני פה בשבילך המון מזל טוב

הדס!!../images/Emo42.gif

המון המון מזל טוב!!
עד 120! שכל חלומותייך ומשאלותייך יתגשמו!! הרבה אושר,עושר, יושר, כושר, בריאות, אהבה, הצלחה והמון מוזיקה טובה!! ושיהיה לך רק טוב!!

pRimaVeriTaVIV

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo213.gif../images/Emo212.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif באיחורון ../images/Emo3.gif

למעלה