ה (חשובה*)
כ כוסית על הגג New member 1/1/07 #1 ../images/Emo65.gifמזל טוב להילההה../images/Emo65.gif חח הילהה מזל טובב חח אחלה תאריךך המון אושר ועושר בריאות יושר וכושר המון בהצלחה בהכול ושכל חלומותייך ייתגשמוווו דרך אגב גם לבן דוד שלי יש יומולדת <בר מצווה> היוםםםם
../images/Emo65.gifמזל טוב להילההה../images/Emo65.gif חח הילהה מזל טובב חח אחלה תאריךך המון אושר ועושר בריאות יושר וכושר המון בהצלחה בהכול ושכל חלומותייך ייתגשמוווו דרך אגב גם לבן דוד שלי יש יומולדת <בר מצווה> היוםםםם
ס ספיר חולה על נינוש New member 3/1/07 #43 ../images/Emo6.gif../images/Emo126.gif אווו אם רק היה אפשר
I idanias New member 1/1/07 #2 יאא איזה תאריך יפההה../images/Emo3.gif הילההההההההההההההההההההההההההההההה!!!! מזל טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב המווןןןןןןן המוווןןןןןןןןןןןן המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן בריאותתת אושר ועושררררררר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |חיבוקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק| עידן
יאא איזה תאריך יפההה../images/Emo3.gif הילההההההההההההההההההההההההההההההה!!!! מזל טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב המווןןןןןןן המוווןןןןןןןןןןןן המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן בריאותתת אושר ועושררררררר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |חיבוקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק| עידן
L LEEkm New member 1/1/07 #3 מבל טוב בובה../images/Emo23.gif../images/Emo213.gif../images/Emo151.gif שכל חלומותייך יתגשמו חהחהחהחהXD שתהיי דומה למיה 3333>
מבל טוב בובה../images/Emo23.gif../images/Emo213.gif../images/Emo151.gif שכל חלומותייך יתגשמו חהחהחהחהXD שתהיי דומה למיה 3333>
ה היליהי New member 2/1/07 #5 ../images/Emo51.gif ../images/Emo6.gif יואווו קנו לי מלא מתנות! כולל את הדיסק של נינט
ה היליהי New member 2/1/07 #11 שירי מימון, איה כורם, D.V.D. של הארי פוטר הראשון והרביעי, את השאר כבר יש לי
I idanias New member 2/1/07 #14 את הכי חשוב לא קנו לך../images/Emo2.gif ואני מנחש שכולם יודעים מה הדיסק.....