מזל טוב לחברתינו שרית עד מאה כעשרים , המון בריאות והצלחה בחיים שנים של אור דבש ופרחים
א איתן דואק New member 11/9/09 #1 ../images/Emo65.gifמזל טוב לחברתינו שרית ../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif עד מאה כעשרים , המון בריאות והצלחה בחיים שנים של אור דבש ופרחים
../images/Emo65.gifמזל טוב לחברתינו שרית ../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif עד מאה כעשרים , המון בריאות והצלחה בחיים שנים של אור דבש ופרחים
K karoleking New member 11/9/09 #2 ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gifיפה איתן... מזל טוב שרית! הרבה בריאות אושר ועושר... שתצליחי בכל אשר תפני!
../images/Emo65.gif../images/Emo65.gifיפה איתן... מזל טוב שרית! הרבה בריאות אושר ועושר... שתצליחי בכל אשר תפני!
א איתן דואק New member 11/9/09 #4 יש לי שיטות מוזרות להפעיל את הזיכרון , אצלך זה קל מאד 11.9... לצערי זה תאריך שהמון אנשים זוכרים לשמצה , אבל זאת בערך השיטה ...
יש לי שיטות מוזרות להפעיל את הזיכרון , אצלך זה קל מאד 11.9... לצערי זה תאריך שהמון אנשים זוכרים לשמצה , אבל זאת בערך השיטה ...
ה העגול New member 12/9/09 #7 מזל טוב שרית ../images/Emo49.gif את פורסת ../images/Emo212.gif יום הולדת באיזה הופעה ? אני בא .