מזל טוב ליניבבב

../images/Emo65.gifמזל טוב ליניבבב../images/Emo212.gif../images/Emo213.gif ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif

גם ליעיעיעיעיעיעיעי יש היום יומולדת הוא בן 16. אז שרשרו לפה את הברכות

יעיעיעיעיעיעיעי../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif

קודם כל מזל טוב
קודם כל, חבל שדברים לא יכלו להיות אחרת. אבל ככה יצא. בכל זאת אני אברך אותך כי אני לא כזאת רעה כמו שאתה חושב
אני מקווה שסוף סוף שאתה בן 16 ואתה כבר מספיק בוגר תבין הרבה דברים חשובים. כי באמת שאתה רוצה אתה חמוד! אני מאחלת לך הרבה אושר ובריאות כי זה מה שהכי חשוב באמת! ושתמצא אהבה כי בסוף היא תגיע, במוקדם או במאוחר היא תגיע.
ובאמת כל מה שאתה מבקש ומייחל לו שיתגשם ושיתגשם בצורה הטובה ביותר!
ותתחיל להשתחרר ולא לקחת הכל ברצינות תאמיני לי הכי טוב ככה
פחות דאגות
וג'אסט פור דה רקורד, אף אחד לא מבקש ממך להשתנות, רק שטיפה תתבגר.
"הילד שתוהה, אם הוא טוב מספיק בשבילם ממשיך לנסות לרצות את כולם אבל הוא פשות לא מצליח להשתלב ויש גם ילדה שחושבת שהיא בחיים לא תהיה מספיק טובה בשבילו הוא מנסה להשתנות וזה משחק שבו היא בחיים לא תנצח. אל תפחד לעוף לבד מצא שביל שהוא שלך האהבה תפתח כל דלת תראה בידיך שהעולם שלך אל תסתכל אחורה ותמיד תדע שאת כל התשובות אתה תגלה למה אתה מחכה? פרוש כנפיים ותמריא..." אז יומולדת שמח
אני מקווה שתגבל הרבה כסף
ומתנות שוות
חג שמח ושנה טובה

../images/Emo2.gif../images/Emo7.gif../images/Emo24.gifתודה על הברכה והשיר../images/Emo99.gif

אני בכלל לא חושב שאת רעה,את רחוקה מזה מאוד,ההפף בגלל שאני אוהב אותך נפגעתי אני מתחיל להשתחרר לאט לאט ,ואני חושב שהשינויים שאני מחולל בעצמי עושים לי את החיים לקלים ונותנים לי היזדמנות להיפתח ולהשתחרר
השיר הזה מתאים לי מאוד,תודה על ההקדשה

יניבווווששששששש../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

יניב, אתה ילד כל כך מקסים וחמוד ואני מאחלת לך את היום הולדת הכי נפלא שיש !!
שתמשיך לחייך כל הזמן כי אנשים לא יפסיקו להתאהב בחיוך המקסים שלך
רק בריאות אושר ויושר ושתלמד תמיד לראות את הדבר החיובי בכל מה שיקרה לך בהמשך חייך
ופשוט תמשיך להיות אתה !! כמו שרק אתה יודע !
ותזכור שאני אוהבת אותך ואני תמיד תמיד פה לכל דבר שתצטרך
עד 100 כמו 20

שירנושלה שלי../images/Emo24.gif../images/Emo99.gif

תודה,אין לי איך להודות לך על החיזוקים ועל המילים החמות אוהב אותך וגם אני פה תמיד לצידך, כבשת אותי בשיחה הראשונה
מת מת מת עליךךךך

M e R a V 2

New member
../images/Emo65.gif מזל טוב יניבושש !!../images/Emo212.gif../images/Emo39.gif

קודם כל , אני חייבת לציין שאתה באמת ילד מקסים , למרות כל מה שהיה...
לפעמים עיצבנת אותנו עם הדברים ההזויים שאמרת ועם האייקונים שלך
אבל למרות הכל אתה אחלה ילד
אתה כבר בן 16, גדלת והתבגרת, עברת הרבה שינויים... אני מאחלת לך מלא מלא מזל טוב ליום ההולדת
בריאות והצלחה בכל דבר שבו תפנה
אושר, יושר ואהבה בכל התחומים
תצנל את היום המיוחד הזה הכי טוב שאפשר! לעולם אל תוריד את החיוך מהפנים
תדע שאתה יכול לסמוך עליי בכל דבר שתצטרך
מקווה שתקבל הרבה מתנות
יש לנו הרבה דברים משותפים
אני מודה לך על כל הפעמים שתמכת בי ושימחת אותי =] שתהיה לך שנה טובה ומתוקה
וכמובן הרבה הצלחה בשנת הלימודים החדשה
והנה דולסה שולחת לך נשיקה חחח
יום הולדת שמח :)
באהבה , מירב

מירב,אהובתי../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

ריגשת אותי מאוד ,כ''כ חיכיתי לקרוא את הברכה שלך כי את חשובה לי מאוד
תודה רבה רבה על המילים היפות ואני סומך עלייך תמיד,את המלאך שלי
תמיד מעודדת,עוזרת,מקשיבה ותומכת,מדהימה ואמיתית,אני אוהב אותך

M e R a V 2

New member
אני שמחה שאהבת ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

איזה חמוד , תודה רבה !
אוהבתתת :]

ooOMoRoShOoo

New member
יניבוש../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif../images/Emo193.gif

קודם כל המון המון מזל טוב
אותך הכרתי לא מזמן ואני מודה בהתחלה לא הכי חיבבתי אותך אבל אחרי כמה זמן הוכחת שאתה אחלה של ילד ושאתה מקסים רגיש ואכפתי
(כן , גם אם לפעמים אתה מעצבן
אתה עדיין מקסים..) אני רוצה לאחל לך שתהיה לך שנה מקסימה, שיהיה בהצלחה בהכל, בלימודים, עם החברים ושסוף סוף תמצא את האחת
ועכשיו שזו שנה חדשה, אתה יכול לפתוח דף חדש חלק ונקי בהכל ולהתחיל מחדש כל מה שלא הספקת
שתמיד תדע להבחין בין הטוב לרע, אל תיקח ללב מכלום,תדע להעביר את הדברים הלאה. באמת שזה לא שווה את זה כי בתכלס? החיים חולפים ואנחנו אפילו לא שמים לב ואחר כך אתה תסתכל אחורה ותגיד לעצמך שלא ניצלת את מה שיכולת להנות ממנו. שיהיה לך אושר ועושר והכי חשוב בריאות, תמשיך להיות מקסים כמו שאתה ואל תוריד את החיוך אף פעם, אם אתה צריך משהו. לא חשוב מה אני תמיד כאן מוכנה להקשיב ולעזור
אוהבת

מורע../images/Emo24.gif../images/Emo99.gif

תודה על הברכה,אהבתי את כל מה שכתבת וגם התרגשתי מכמה מילים שנגעו לי במיוחד בימים האלה
מת עלייך ותודה על הצאנסים ועל היחס

ג ב ש ו ש

New member
מזל טוב יניבבב../images/Emo151.gif../images/Emo65.gif../images/Emo88.gif

כמה ימי הולדת
שיהיה לך הרבה הרבה מזל טוב נשמה.. בריאות אושר אהבה הצלחה שמחת חיים ומה שרק תבקש
עד 120 והרבה מזל טוב יקירי, גבי

s h a r o n 7

New member
../images/Emo65.gif מזל טוב מותתתק ../images/Emo126.gif

שיהיה לך המון המון מזל טוב !!
הרבה אושר, בריאות והצלחה בהכללל שהכל תמיד יסתדר לך על הצד הטוב ביותר ואל תפסיק לחייך !
שנה טובההה

למעלה