מזל טוב ללילך

popikon23

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב ללילך../images/Emo65.gif

יש ללילך היום יום הולדת (טוב נו גם לי אבל אני מספרת את זה רק כי רציתי לאחל ללילך המון מזל טוב) אז המון המון מזל טוב לרגל חגיגות החצי יובל, אנחנו נחגוג כמו שצריך בהופעה של דיויד בסוף החודש.

romens

New member
זל טוסט!!!!!

מזל טוסט לכם!! עד מ120 ואני גם מאחל לכם את כל מה שהשאר יאחלו אני לא טוב בזה.......... =] =] =] ושוב מזל טוב!

glitter8

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo65.gif../images/Emo168.gifמזל טוב!גם ממני

מאחלת לשתיכן יחד ולכל אחת לחוד יום מקסים! ובכלל שבוע מקסים! שפע ברכות ואיחולים ושהשנה אני אזכה לראות גם את קרן... (אולי בבחונטוס ..) תזכירו לי מתי זה? נשיקות ענבל

popikon23

New member
תודה ../images/Emo13.gif

בינתיים רק בשמי, כי לילך לא בבית. גם אני מקווה לפגוש אותך סוף סוף (במיוחד עכשיו כשאת בלונדינית
), ואת כל חברי הפורום בכלל. אני ולילך עדיין מתלבטות לגבי התאריך, יש הופעות ב-17/8 וב-19/8 (קנינו כרטיס ל-17 ושינינו ל-19 אבל אולי נשנה שוב... כאלה אנחנו- מאוד החלטיות..) אולי נתקשר לדיויד בערב ההופעה ונתייעץ איתו

SHANILIROY

New member
מזל טוב לתאומות

לקרן ולילך המקסימות , המון מזל טוב , אושר אהבה וכמובן בריאות. אוהבת שני

lile0

New member
תודה לכולם! ../images/Emo24.gif

וכמובן-מזל טוב לקרן!

handlessman

New member
גם אני, באיחור של חצי שעה...

מטוס זעיר ללא טייס לשתיכן!!! (יענו מזל"ט)
אושר כושר בריאות ויושר... מה עוד יש? אה כן, שתלכו למכון כושר... (סתאם) תשמעו הרבה דויד (את זה נראה לי אף אחד עוד לא אמר), ותהנו בבחונטוס שיהיה (אני לא יכול, עדיין מרושש)!! נממ... וזהו.

YulaShpil

New member
מזל טוב לתאומות הפורום

קרן ולילך
אמנם באיחור, אבל מקווה שהיה לכן אחלה יומולדת, ומאחלת לכן שיהיה המשך שבוע טוב וכיף. תבלו בבחונטוס, כשתלכו, ותבואו לספר לחבר'ה אח"כ

למעלה