מזל טוב לעדי!

Dug E

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב לעדי!../images/Emo65.gif

איך זה שאף אחד לא פתח שרשור?
אני מאחל לך את כל הטוב שבעולם. תמשיכי לאהוב,להקשיב,לעזור ולתמוך. אוהב.

../images/Emo55.gif בובה ../images/Emo9.gif

מי העבירה לי מפגשים שלמים בצחוקים? מי אם לא את?
ילדה, את לא מתחילה בכלל להבין כמה את מיוחדת. ואני מאושרת שנתת לי את הזכות להכיר אותך. תגדלי, תאהבי, שיהיה לך טוב באמת. שתמיד תמצאי את האור, שתראי את חצי הכוס המלאה. שיהיו לך שנים של אמת, ושל חלומות. מזל טוב יפייפיה
אוהבת,
(ומתגעגעת המון), לב

עדי../images/Emo99.gif

מזל טוב יפה שלי
את באמת אחת המיוחדות תמיד יודעת ליהיות שם בשביל כולם אני מאחלת לך רק טוב והצלחה בכל מה שתרצי! אוהבת עד אין קץ
יפית.

RtOoNmY

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo77.gifמזל טוב!!../images/Emo212.gif../images/Emo213.gif

תומע79

New member
../images/Emo34.gifילדונת מדהימה!

שלחתי לך כבר הודעה לפלא אבל בכל זאת מקווה שהייתה ועדיין תהיה לך היומולדת הכי מדהימה בעולם ששנת ה17 שלך תהיה ה-שנה ,שתעשי רק חיים תלמדי,תעשני,תצחקי,תאהבי,תחבקי,תנשקי,תשתכרי,ותעשי כל מה שעולה על רוחך אוהבת המון המון,וגם מרחוק תום

little WhiSper

New member
../images/Emo65.gifדיד!../images/Emo77.gif

שלחתי לך מסר כבר אתמול [שלשום בלילה.]
מזל טוב יקירתי, אוהבת אותך המון ואת כל השאר כתבתי במסר.

ילדה יפה אחת...

אוהבת אותך עד השמים. מקווה שהיומולדת עבר בכיף
מאחלת לך את כל הטוב שיש בעולם, כי את, מגיע לך. המון מזל טוב
את מקסימה. מתגעגעת.
נופר.

ואייי..תודה לכולכם

אין לאף אחד מכם/מכן שמץ של מושג כמה היה כייף להיכנס ולראות את השרשור הזה.. אז תודה רבה.

Z A M i

New member
מזל טוב!!!../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

מצטערת על האיחור.. רק אושר, ילדה..
את ילדה מדהימה.. שיהיה לך את כל הטוב שבעולם. אוהבת..

שחוררר

New member
מזל טוב!!!!

עדי, "לפעמים אני שמח לפעמים עצוב.... אבל תמיד אני נשאר אני." כמה שכואב, כמה שקשה, כמה שמרגישים מחנק- תחייכי, הכל יעבור. "ולא תמיד אפשר אך יש עוד בוקר. יש מחר לגלות, להשתנות". אני תמיד כאן. אז לילדה המתוקה ביותר- מזל טוב!!!!!!!!!!! עד 120. ו? רק טוב שיהיה, רק טוב. אוהב- איתן.

מילי17

New member
נשמאמי ../images/Emo99.gif

מקסימה שלי, מזל טוב! המון אושר, בריאות אהבה
וחיוך. תמצי את עצמך, אל תתפשרי אל תסתפקי בבינוניות. תסמכי על עצמך, את פשוט אחד האנשים היותר מקסימים שהכרתי. תמיד האנרגיה והחיוך והרצון (האמיתי! אמיתי-אמיתי) לעזור. האהבה שאת מפיצה לסביבה , תחזור אלייך עם ריבית, תזכרי את זה!
ובסוף עוד ניפגש בבאר שבע באחד הימים, נו
אז מדהימה שלי,
המון המון מזלטובים.
תעשי חיים. והרגש יגיע כבר שניפגש בפורים
... אוהבת המון. HAPPY BIRTHDAY MY LOVE
מילי.

בנה

New member
גמדה..

אומנם באיחור, אבל הצבא הורס חיים.. בכל מקרה, המון המון מזל טוב ילדה קטנה שלי, מקווה שאת העברת את היומולדת בכייף! מתגעגעת המון ואוהבת, ושוב, יום הולדת שמח!

עדי..../images/Emo24.gif

מקווה שקיבלת את האס.אמ.אס, ושנהנית וניצלת את היום הזה כמו שצריך. יאללה, רשיון.. בלאגנים
. המון המון מזל טוב, את באמת אחלה ילדה. ענבר

LoLi Goddess

New member
עדי../images/Emo70.gif

קצת באיחור, אבל עדיף מאוחר מלעולם לא (איזה משפט של אנשים עם דיליי שמנסים לכסות על עצמם) מלא מלא מזל טוב מקווה שחגגת כמו שצריך המון אהבה, אושר, בריאות, וכל מה שאת רוצה וזה... אוהבת :)

באיחור לא ממש אופנתי ../images/Emo3.gif.

מאמי, אומנם לאחרונה אנחנו לא הכי בקשר שיש אבל בכל-זאת, יש המון אהבה בלב
. המון המון מזל טוב מאמי, שתגשימי, שתצליחי, שתאהבי. תזכרי שגם מהמצב הכי חרא אפשר להפיק דברים חיוביים, רק צריך ללמוד להסתכל עליו בזווית נכונה. אוהב מלא מלא
. עמרי.

למעלה