מזל טוב לצפונית לחוצה ואור67 "מה נשתנה הלילה הזה מכל הלילות...?"
צ ציף שלי New member 24/4/05 #1 ../images/Emo65.gifמזל טוב לצפונית לחוצה ואור67 "מה נשתנה הלילה הזה מכל הלילות...?"
1 1איתן ולהב שלנו New member 24/4/05 #3 המון מזל טוב../images/Emo39.gif וצפונית לחוצה הפכה מזמן מזמן לc|ילנה
ה הדר לצ New member 24/4/05 #4 ../images/Emo42.gif מזל טוב לשתיכן! ../images/Emo65.gif../images/Emo39.gif
L lcילנה New member 24/4/05 #7 תודה תודה ../images/Emo9.gif ותודה אמא של איתן ולהב שתיקנה את הניק. למרות שאני לא כותבת פה אני בהחלט עוקבת אחרי עלילותיכן. תודה רבה על הברכות וחג שמח.
תודה תודה ../images/Emo9.gif ותודה אמא של איתן ולהב שתיקנה את הניק. למרות שאני לא כותבת פה אני בהחלט עוקבת אחרי עלילותיכן. תודה רבה על הברכות וחג שמח.
א אמא של פיונה New member 25/4/05 #18 YYY../images/Emo65.gif איך פספסתי את היומולדת של המדהימה והתותחית שבגמדות ? אילנה , המון ברכות של אושר אני שולחת לך . מרימה לכבודך כוס (דמייני שמפניה מקורית יוקרתית ושווה- לא חיקוי...)לעוד שנים של אושר , אהבה ובריאות . נתראה מחר
YYY../images/Emo65.gif איך פספסתי את היומולדת של המדהימה והתותחית שבגמדות ? אילנה , המון ברכות של אושר אני שולחת לך . מרימה לכבודך כוס (דמייני שמפניה מקורית יוקרתית ושווה- לא חיקוי...)לעוד שנים של אושר , אהבה ובריאות . נתראה מחר
L lcילנה New member 25/4/05 #21 שלום שלום ../images/Emo24.gif בפורום הנקה פוספס. אולי עוד יופיע מז"ט אח"כ. לגבי מחר - נכון לכרגע כנראה מגיעה אבל בלי נדר. מקווה שנתראה מחר. ותודה על הברכות.
שלום שלום ../images/Emo24.gif בפורום הנקה פוספס. אולי עוד יופיע מז"ט אח"כ. לגבי מחר - נכון לכרגע כנראה מגיעה אבל בלי נדר. מקווה שנתראה מחר. ותודה על הברכות.
ת תנועת החסידות New member 24/4/05 #8 מזל טוב! ../images/Emo65.gif../images/Emo41.gif ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif
א אלינה12 New member 24/4/05 #9 מזל טוב!../images/Emo65.gif../images/Emo39.gif../images/Emo42.gif../images/Emo77.gif
G galiaS New member 24/4/05 #10 ../images/Emo141.gifמזל טוב ליפה בנשים ../images/Emo65.gif יסמין- שיהיה לך יומולדת שמח ושנה מוצלחת