מזל טוב לרוני!!

DarkSecretLove

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב לרוני!! ../images/Emo65.gif

אז יקירתי המון המון מזל טוב שיהיה לך יום הולדת מדהים, שבאמת תהני בו ,כי זה מגיע לך
ושכל חלום שלך יתגשם

ShAhArnavonXD

New member
מזל טוב!!!!!!../images/Emo24.gif../images/Emo77.gif../images/Emo124.gif../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif

קריסטה

New member
באיחור נוראי

כי במקרה קפצתי היום לבקר... המון המון מזל טוב מתוקה! מאחלת לך הרבה אושר והצלחה בחיים, בריאות והמשך שירות קל! מקוה שהיה לך יום הולדת הכי טוב שאפשר!

etmiys

New member
אינננננההה!!!

איזה חמודה!!! נעלמת לגמרי!!! מה קורה איתך???

קריסטה

New member
בכל בסדר אצלי

אפשר אפילו להגיד שמצויין. נמצאת בבסיס עופר, ליד רמאללה, בתביעה הצבאית. ממש ממש נחמד שם, אני דיי אוהבת את התפקיד שלי אבל מה שעושה לי באמת את השירות זה האנשים ששם. מקסימים אחד אחד. מה איתך?

etmiys

New member
מגניב...../images/Emo13.gif

זה טוב שאת נהנית... זה יעביר לך את השירות מהר. אני בצאלים. אני מדריכת שליטה ובקרה. אני מדריכה על מן מערכות ממוחשבות כאלה... דיי מעניינות דווקא, אבל לא ממש רציתי להדריך. האנשים בסדר, לפעמים יותר, לפעמים פחות... רק שיעבור כבר!!!
לאן נעלמת??... כבר לא רואים אותך פה בכלל!!!

קריסטה

New member
יוצאת יום ראשון בחמש בבוקר

חוזרת בשישי אחר הצהריים. אם אני לא ישנה, אני בחוץ עם חברים, משלימה פערים. אני גם עובדת, אז כמובן שזה גם לוקח זמן. עכשיו חגים, אז יש לי פה ושם יום-יומיים להיות בבית. עוד כמה שעות שוב יוצאת... בתפקיד הכי חשוב זה האנשים....אמרו לי את זה אבל לא האמנתי עד שלא ראיתי. תתמקדי באלה שבסדר ויותר. ככה נהנים הכי הרבה
בכל מקרה, את תשתחררי לפני

etmiys

New member
חחח... לא הרבה לפנייך...

מה זו הטחינה הזו??? את כל השירות תצאי שו"שים??? למה???

קריסטה

New member
אני בבסיס של יומיות

אבל בשטחי יהודה (אפשר להגיד שאני כמעט כל יום בחו"ל חחח
) ככה שלחזור כל יום הביתה זה טירוף. אז אני נשארת לישון בירושלים במלון מטעם בית החייל. אני עובדת בירושלים, ובדרך כלל גם בחמישי בערב, ככה שיוצאת הביתה רק בשישי בבוקר, אחרי ביקור בחדר כושר בירושלים שאני מנוייה בו, ככה שאני מגיעה הביתה רק בשתיים שלוש בצהריים. זאת בהחלט טחינה, וקשה לי בעיקר עם הריחוק מהחברים והמשפחה, אבל אני די מרוצה. החיים שלי מלאים, אני נהנית מהשירות, העבודה והספורט, ומבלה כמעט כל יום שישי ולפעמים גם שבת. אז סך הכל טוב לי

etmiys

New member
זה נשמע ממש אחלה!!

זה פחות או יותר איך שאני קיוויתי להעביר את השירות. אבל אין לי אפשרות לזה. זה ממש מבאס...

קריסטה

New member
../images/Emo201.gif

מה עם טופס 55? אולי בבסיס אחר יהיה יותר טוב. לצערי אני לא כל כך מודעת לאפשרויות, לי פשוט היה מזל. אולי אם תבקשי בסיס פתוח רחוק מהבית? אבל את צריכה לחשוב ברצינות אם באמת תרגישי טוב עם הריחוק מהבית, המשפחה והחברים.

למעלה