מזל טוב לשילת

אורora

New member
../images/Emo65.gif מזל טוב לשילת../images/Emo65.gif

שמחר חוגגת יום הולדת ( הקדמתי כי ניראה לי לא מתאים לפתוח בשבת עבורך ). לאמא היחידנית עם המשפחה הגדולה ביותר שאני מכירה ( ובסיכוי טוב הכי גדולה בארץ ) המון אושר בריאות אהבה. שתהיה לך שנה נהדרת של סיפוק , אתגרים והתגשמות חלומות. שתמצאי את הזמן (מן הסתם המועט) לעשות גם משהו למען עצמך. אני חושבת שאני יכולה להגיד בשם כולן, שאנחנו שמחות שחזרת אלינו אחרי תקופת העדרות ארוכה מזל טוב

lollla

New member
מזל טוב לאיישס חיל אמיתית../images/Emo106.gif

כל הברכות שבעולם לאישה מיוחדת במינה, חזקה ופעילה באופן מרשים שתמשיכי לשאוף ולממש חלומות, ובמקביל שתמשיכי להנות ממימושם של כל החלומות שכבר הפכו למציאות ושתמשיכי לבקר פה ולהזכיר לנו עד כמה העולם יפה וחיובי במחיצתך

דש1דש

New member
שילתי יקרה, מזל טוב,

מהר מהר לפני כניסת השבת אאחל לך - שהאושר שהוא מנת חלקך ילך ויתעצם שתיהיו כולכם רק בריאים, בריאים בריאים!!! שהחיים יהיו תמיד מלאי אהבה, שמחה, פעילות והנאה (ועם 4 ילדים כאלו - איך אפשר שלא
) שתמיד תמשיכי לעשות כל מה שתרצי (כשאמרת לפני 5 שנם משפחה גדולה - מי היה מאמין?!) שתמשיכי ליהיות כאן כמה שיותר - כי את תמיד משב רוח רענן!!!! ומי יודע - אולי אפילו נזכה לראות את כל המשפחה סוף סוף!!! אוגוסט עכשיו! ובעיקר - שתמשיכי להגשים את עצמך ולהנות מכל רגע.

נוRית

New member
../images/Emo49.gif לשילתית המקסימה ../images/Emo24.gif

לאישה מופלאה, וונדר-וומן אמיתית, שלרגע לא מתלוננת, למרות שבטח לא קל.... שתמיד רואה את החצי המלא של הכוס, מאחלת לך שהטוב רק ילך ויגבר, שהאושר ימלא את ביתכם ההומה, שהרוגע והשלווה ימשיכו ללוותך בדרכך הכה מיוחדת ומופלאה. שמחה ששבת אלינו לפורום, ומקווה שנזכה גם לראותך ב- LIVE בהזדמנויות כאלה או אחרות... הרבה הרבה אושר עם החבורה שלך, ולא לשכוח גם את עצמך בתוך כל זה. אוהבת המון

לאחת- שהניק שלה הכי מתאים לה

המוני ברכות ואיחולים לאישה מיוחדת אמא לתפארת וחברה מיוחדת מאחלת לך שהשנה הקרובה תמשיך להאיר לך פנים שתמשיכי לרוות נחת מהילדים וסיפוק מהעבודה. מזל טוב יקירה.

ג e ש e ם

New member
../images/Emo140.gif יומולדת שמח

חיכיתי יפה עד צאת השבת.. מקווה שתהייה לך שנה נהדרת. שתרווי נחת מהמשפחה וגם תנוחי פה ושם. ותמשיכי לבקר אותנו כאן.

../images/Emo49.gif שילת../images/Emo65.gif../images/Emo171.gif../images/Emo48.gif../images/Emo212.gif../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif

לאשת החיל רבת הפעלים, שתהיה לך שנה מופלאה ונהדרת מלאת בריאות, סיפוק והנאה, שביתך ירחש תמיד שמחה וצחוק, וירבו בו האושר והנחת.
י ו ם ה ו ל ד ת ש מ ח

הרמוניה

New member
אז באחור אלגנטי....

מאחלת לך יום הולדת נפלא עם הרמון אהבה צחוק ואושר מאחלת לך שנה מלאה באתגרים והנאות באושר-ואם אפשר קצת במרווח נשימה........ ונשמח מאוד לפגוש אתכם-סוף אוגוסט אני בחופש יש מצב? הרמוניה

catנוע

New member
באיחור אבל עם כל הלב

מזל טוב ליום ההולדת
יקירה, שיהיה לך יום ההולדת הכי טוב שיכול להיות שתחגגי אותו כמו שצריך שתהיה לך שנה מלאת סיפוקים גם מהילדים וגם בקריירה, ובכלל המון אושר, אהבה במשפחתך הגדולה, ובריאות ושתישארי איתנו כאן בבית הוירטואלי של כולנו

../images/Emo49.gif../images/Emo212.gif../images/Emo213.gif../images/Emo171.gif../images/Emo28.gif../images/Emo232.gif../images/Emo77.gif../images/Emo48.gif

לאישה המקסימה והמיוחדת במינה, שמהווה השראה ומודל לאחרות ושלעולם פותרת כל בעיה במטה קסם
לעוד שנים רבות וארוכות של נחת, בריאות, שמחה, הנאה מהקטנטנים וגם מעצמך, מימוש והגשמה, עמידה באתגרים הייחודיים העומדים בפנייך ואינסוף של אהבה
מכל כיוון אפשרי.

מזל טוב ../images/Emo140.gif

מאחלת לך ולמשפחתך שנים רבות של אושר, בריאות, שמחה, הצלחה ואהבה
וגם אני שמחה לראות אותך כאן

ליביתי

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב../images/Emo65.gif

בריאות, אושר, הנאה וסיפוק, נחת ושמחה והצלחה בכל אשר יחפץ ליבך.

גולגיל1

New member
מזל טוב באחור מה.

אז גם אני מאד שמחה שהצטרפת אלינו בשנית ורוצה לאחל לך את כל הטוב שבעולם. שנת אושר, בריאות סיפוק הנאה וגם קצת מנוחה ( אם זה בכלל אפשרי במשפחתך.....) המון הנאה מהילדים ושוב קצת מנוחה גם......

shilat

New member
תודה לכל אחת ../images/Emo25.gif כשקראתי את השרשור

המדהים שלכן, הייתי צריכה להציץ כמה פעמים למעלה, לתחילתו, כדי לוודא שאכן כתבתן עבורי ועלי.....
היה נורא נורא מרגש לקרוא אתכן. תודה רבה. באמת ריגשתן אותי מאוד מאוד !!
ממרומי גילי (42 ! אמא'לה !!!) צברתי קילומטרז' של מסיבות הפתעה, מתנות מיוחדות, חגיגות אינטימיות יותר ופחות, ימי הולדת מיוחדים וכל מיני גימיקים מקסימים. א-ב-ל !!! שום דבר בעולם (!) בעולם (!) לא יישווה לארבעה ראשים ריחניים ואהובים, שנדחפים יחד לחיקי, שרים לי יום הולדת שמח ומתקשים באמת ובתמים להבין איך זה שגם לאמא יש יום הולדת
שום מתנה בעולם לא תשווה למחרוזות חרוזי זכוכית צבעוניים שהכינו התאומים בגן, במיוחד עבורי, תוך שהם רותמים את הגננת להפתיע אותי בהן...., או לציור מקושקש שהושט לי בגאווה על ידי השלישית.... אז, למרות שאני שונאת (שונאת !) ימי הולדת, היה לי כל כך מאושר לחגוג עם ילדיי המקסימים
. כשהגעתי למחשב והשרשור היפהפה שלכן פרץ אל מול עיני - זו היתה התרגשות "של גדולים" שבכל זאת זוכרים אותי קצת.... שבכל זאת מוצאים את הזמן עבורי.... היה נהדר !! תודה לכן !!

החגיגה נשמעת מרהיבה

למרות שאני מזדהה מאד עם סלידתך מימי הולדת
אבל אם זה כרוך ברביעייה ששרה שירי יום הולדת בחוסר אמון שגם לאמא יש כזה דבר, נראה לי שזה גובר על הכל

למעלה