מזל טוב לתמי עד 120 שנים מאושרווווווווות.
1 1Shir New member 8/5/11 #2 יום הולדת?! שיהיה המון ../images/Emo49.gif../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif
1 1Shir New member 8/5/11 #4 מה איתך? גם לך מגיע ../images/Emo49.gif, לא? ../images/Emo24.gif../images/Emo213.gif
A aerynsun New member 20/5/11 #9 אופס. התכוונתי גילי. ...מה יש לי? קראתי את השם שלך באנגלית כאן וישר עלה לי ג'ליאן.. חחחחחחחחחחחחחחחחחח
אופס. התכוונתי גילי. ...מה יש לי? קראתי את השם שלך באנגלית כאן וישר עלה לי ג'ליאן.. חחחחחחחחחחחחחחחחחח
G Gilliana New member 21/5/11 #10 חחחחחחחחח, באמת לא הבנתי לרגע למי... את מאחלת מזל טוב. אמרתי לעצמי: מה, ג'יליאן? אבל יום ההולדת שלה בכלל באוגוסט. וכמובן המון תודה, אבל אני לא יום לפניך - אני שלושה ימים לפניך.
חחחחחחחחח, באמת לא הבנתי לרגע למי... את מאחלת מזל טוב. אמרתי לעצמי: מה, ג'יליאן? אבל יום ההולדת שלה בכלל באוגוסט. וכמובן המון תודה, אבל אני לא יום לפניך - אני שלושה ימים לפניך.
O orityemini New member 16/5/11 #6 מזל טוב תמי! קצת באיחור אומנם, כי לא הייתי בפורום כמה ימים. שיתגשמו כל משאלותייך לטובה! ומי יתן ונזכה לסרט שלישי עד 2012
מזל טוב תמי! קצת באיחור אומנם, כי לא הייתי בפורום כמה ימים. שיתגשמו כל משאלותייך לטובה! ומי יתן ונזכה לסרט שלישי עד 2012
A aerynsun New member 20/5/11 #7 תודה רבה אנשים../images/Emo24.gif../images/Emo39.gif../images/Emo212.gif רואים שלא הייתי כאן הרבה זמן
תודה רבה אנשים../images/Emo24.gif../images/Emo39.gif../images/Emo212.gif רואים שלא הייתי כאן הרבה זמן