מזל טוב ל Lupland

קאריני21

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב ל Lupland../images/Emo65.gif

אז כבר לא "רואים לו" כאן בפורום ... אבל היה משתתף די קבוע. ובכל זאת .... מגיע לו היום המון המון מזל טוב. אז מזל טוב איש
התבגרת בגיל ... אבל לא בשכל
המון בריאות והמון המון אושר
ומה? מה נותר עוד לאחל?? (שכבר לא איחלתי....)
יאלללה מזל טוווווובבבבבבבב קארין.

gaia20

New member
מזל טובבבבבבבבבב ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

המון המון מזל טוב שיהיה רק טוב!

ל3

New member
מזל טוב גם מיעלי

איך חגגתם יחד- נו, לה לפרט ולא לחסוך בפרטים. המון מזל טוב, בריאות ואושר

ritosh

New member
../images/Emo140.gif, ומה שהוא השאיר לנו זה../images/Emo14.gif

gaia20

New member
גדוללללללללללל../images/Emo6.gif

חובה לראות!!! מצחיק בטירוף!!

גאיה ופורום יקר

גאיה שלום! אני אחות של לילך ואני כותבת לך לפי בקשתה של אחותי. שמת לב שהרבה זמן שלילך לא נמצאת איתך וזאת מאחר והיא נמצאת בבית חולים במצב קשה המחלה פגעה לה בכליות בצורה קשה מאוד ושלשום הודיעו לנו שגם הראות נפגעו היא מאוד רצתה לדבר איתכם ואנחנו עושים את כל המאמצים לארגן לה מחשב לבית החולים בכל מקרה לילך מבקשת למסור לכם את אהבתה ועוד מוסרת שאתם איתה תמיד ושהיא חזקה. תודה שאתם פה בשבילה שרית

gaia20

New member
הי שרית../images/Emo140.gif

קודם כל, תודה שאת מעדכנת אותנו
פה קצת קשה לדעת אם מישהו לא נכנס בגלל המצב הבריאותי או שפשוט כי ככה בא לו, לכל אחד יש את התקופות שלו להכנס
דבר שני, אני מאוד מצטערת לשמוע מה קורה עם לילך ואני מאוד מקווה שתצליחו לסדר לה מחשב כי אין כמו תמיכה של חברים בזמן קשה ולא נעים. בבקשה, לבנתיים, מסרי לה את אהבת כולנו (אני מרשה לעצמי לדבר בשם כולם) מסרי המון חיבוקים חזק חזק ואם לא תצליחו לסדר לה מחשב, אנחנו מחכים לה כאן, וברגע שהיא תגיע הביתה נשמח לשמוע ממנה אני מאוד מקווה שלמרות המצב הקשה, יתנו לה תרופות וישחררו אותה הביתה, לפעמים השהות בבית חולים היא זאת שמעכבת החלמה מהירה.... שיהיה לך וללילך לילה טוב ושקט

champ

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo49.gif אסף ../images/Emo77.gif

מאחל לך כל שאאחל לעצמי

למעלה