מזל טוב לJakob Dylan

Yanchu

New member
../images/Emo65.gif מזל טוב לJakob Dylan

בנם של שרה ובוב דילן, נולד ב1969, הבחור חוגג היום 36 שנים מאושרות. הבן של דילן וגם מוזיקאי בפני עצמו... מה יש לכם על הבחור? יצא לכם לשמוע מהמוזיקה שלו קצת? ואם כן, מה אתם חושבים על זה?

מה יש לומר?

נראה שיעקב דילן שהוא כידוע הסולן של להקת ה-The Wallflowers ("הביישנים") ירש מאביו לא רק את מראהו אלא גם את כשרונו. מזל טוב !!

להפך, הייתי אומר,

לזכותו של ג'ייקוב דילן, שהוא מיטיב להתרחק מצלו הענק של אביו, להימנע מההשוואות הכמעט בלתי נמנעות, ואינו מנסה להיות "ממשיך דרכו", או כדומה. להיות בנו של בוב דילן ולעסוק בשירה ובמוסיקה נשמע כמעט כמתכון בדוק לכשלון. יפה לראות, שג'ייקוב דילן מצליח להפריך זאת.

Chocoholic

New member
אני מתבייש להודות

שלא יצא לי לשמוע אותו / את ה Wallflowers. לא עד כמה שזכור לי, בכל מקרה... נראה לי שכניסה לעולם המוזיקה עם התואר הכבד "הבן של דילן" זה לא משהו שכל אחד יכול לעשות, אבל כמו שנאמר כאן, כנראה שהוא עושה את זה, הוא מצליח לעמוד בתחום המאוד מצומצם הזה שבין הנטל והציפיה מצד הקהל למישהו יותר מוצלח מהאב, לבין הקטילה של התקשורת על כך שהוא לא מצליח לעמוד בציפיות. אני לא בקיא בהיסטוריה של ג'ייקוב כאמן (או בכלל) אך אני מניח שכבר לא עושים מזה issue.

מזל טוב ליעקב דילן../images/Emo65.gif../images/Emo151.gif

מסקרנות שמעתי את המוזיקה שלו ולא ממש התעלפתי אבל גם לא שנאתי את זה. לפי ראיונות שקראתי איתו כשג'ייקוב היה צעיר וניגן עם הלהקה שלו במוסך, הוא ניסה להסתיר את עובדת היותו בנו של בוב וחברי הלהקה גילו זאת אחרי חודשים רבים. הוא התלבט אם להיכנס לתעשיית המוזיקה ובוב ניסה להשפיע עליו שלא. עד שהוולפלאוורס לא הגיע להצלחה הגדולה שלהם ולהכרה כשזכו בגראמי הוא לא התראיין על אביו בתקשורת. מעניין לקרוא ראיונות איתו בעיקר על חיי המשפחה, הגירושים של הוריו, התמודדות שלו עם הפירסום של אביו וגם שהוא מספר על שאר הילדים שכולם מתעסקים באומנות. יש בו משהו קצת "ישן" שמזכיר את דילן. בראיונות הוא מצטייר כבחור חכם עם חוש הומור וסרקסטי מאוד. דרך אגב , את חלק מהווידיוקליפים של הלהקה ביים אחיו ג'סי. ועוד משהו ג'ייקוב נבחר לאדם הסקסי ביותר ברוק ע"י "רולינג סטון". ........ טוב צריכה ללכת, נמשך מחר........

למעלה