מזל טוב מנהלת

../images/Emo65.gif מזל טוב מנהלת../images/Emo65.gif

ילדה אחרת מנהלת הפורום, חוגגת ממש עכשיו יום הולדת, מזל טוב ילדה

ביטלמן

New member
מזל טוב! ../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo151.gif../images/Emo140.gif

it is your birthday *מנגינה* we gonna have good time! מזל טוב!

Sith Master

New member
מזל טוב../images/Emo19.gif

מזל טוב מותק, את ביקשת, הייתי חייב לבוא.... והנה: את אומרת שזה היומולדת שלך זה גם היומולדת שלי- יאפ הם אומרים שזה היומולדת שלך אנחנו הולכים להנות אני שמח שזה היומולדת שלך יומולדת שמח לך כן אנחנו הולכים לעשות מסיבה מסיבה כן אנחנו הולכים לעשות מסיבה מסיבה כן אנחנו הולכים לעשות מסיבה מסיבה אני רוצה שתרקדי -- יומולדת קחי צ'ה-צ'ה-צ'ה-צ'אנס אני רוצה שתרקדי -- יומולדת תרקדי את אומרת שזה היומולדת שלך ובכן זה גם היומולדת שלי- יאפ את אומרת שזה היומולדת שלך אנחנו הולכים להנות אני שמח שזה היומולדת שלך יומולדת שמח לך

מאור 87

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo151.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo78.gif../images/Emo49.gif../images/Emo70.gif

מזל טוב לנערה אחרת, הלא היא בתיה
שיהיה לך היומולדת הכי חביב בעולם..

Miss CB

New member
מזל"ט יקירתנו!

שיהיה לך אחלה יום הולדת, מלאן מתנות שוות (*שיעול* חולצה של אבי רוד *שיעול*) ושנה מעולה

עוצר נשימה...

אבל הכישרון שלי בהכנת "שטיחים" עוד לא התגלה לעולם... יום אחד אני אכין אחד ענק ואד תראו...כשאני אהיה מאוד משועממת...מה שקורה לעתים קרובות, מדי...

דיתוּש

New member
!I want to hold you Hand../images/Emo65.gif

מזל-טוב למנהלת המתוקה שלנו
אני אאחל לך ארבעה דברים:
ג'ורג' האריסון
ג'ון לנון
רינגו סטאר
פול מקרטני והרבה הרבה
יומולדת שמח

מייזל טוף!

שיהיו לך מטוסים זעירים חסרי טייס רבים ככוכבי השמיים והחול אשר נמצא ליד המים (חרוז). *ושכל משאלותייך יתגשמו!*

Another Girl

New member
תודה רבה לכם אתם מקסימים../images/Emo24.gif

ואני מתה עליכם...ועל הפורום...ו...זהו.

tin ker bell

New member
מזל טוב!! ../images/Emo49.gif../images/Emo41.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo20.gif

אלרוס

New member
מזל"ט- ולא, לא מטוס זעיר ללא טייס

וכל מי שלא יאחל מזל"ט ייחסם!

למעלה