מזל טוב ענקי ל..

under the rose

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב ענקי ל..

אדווה!!! כן.. נעלמתי די הרבה אבל נזכרתי שיש יומולדת למישהי מיוחדת שלא יצא לי לדבר איתה כבר הרבה זמן:( אז רק רציתי לאחל לך מזל טוב ויום הולדת שמח ושתדעי שלא שכחתי ממך.
אני מאחלת לך שתעבור לך עוד שנה בכיף, עם המון שמחה והצלחה. ואיך אפשר לוותר על הברכה הקבועה- עד 100 כמו 20
אם יש לך זמן פנוי ואת בת"א או משהו אז תגידי ונקבע כי אני ממש מתגעגעת!

inbal287

New member
יפה שלי../images/Emo23.gif

גדלת בעוד שנה, וואו
. המון המון מזל טוב ועד מאה ועשרים... וכמובן, יום הולדת שמח
. את אחת הבחורות הכי מקסימות שיצא לי להכיר, אני כ"כ נהנית להיות חברה שלך
. תמשיכי להיות מי שאת, העולם רק מרוויח מזה
. אני מאחלת לך את כל הטוב שבעולם, הרבה אושר, הרבה בריאות, הרבה הצלחה, הרבה אהבה והמון המון אופטימיות. ותזכרי שאני תמיד תמיד נמצאת בשבילך, תמיד שמחה לשמוע ממך... מתי שאת זקוקה לי, רק תגידי. אוהבת אותך המון
.

little WhiSper

New member
ענבלירוני../images/Emo23.gif

חיילת טריה שלי, תודה רבה בובה
ממש תודה. גמני אוהבתותך, פשוט מלא! ואני שמחה שהצטרפתי לפורום הזה, כי זכיתי בך

מזל טוב! ../images/Emo24.gif ../images/Emo65.gif ../images/Emo77.gif ../images/Emo223.gif

עד 1470!
המון אושר ועושר, שמחה, הצלחה, בריאות, מזל ואהבה.
שיתגשמו כל משאלותייך ותמיד תהי מאושרת.
יומולדת שמח!@#$%

Wrath Within

New member
מזלטובבבבבב../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif|מתנה|../images/Emo11.gif

עד 120, אושר ועושר

Wrath Within

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo77.gif../images/Emo77.gif../images/Emo77.gif../images/Emo77.gif**אמאשלו.../images/Emo11.gif

FFTL

New member
מזלטוב! ../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif../images/Emo77.gif

אושר, עושר ומהשבאלך:]

little WhiSper

New member
../images/Emo12.gif

וואי וואי , מזל שיש לי יומולדת כדי שנראה סימן חיים ממך
חני בנני!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תודה רבה מקסימה!! אני ממש שמחה לראות הודעה ממך
ודרך אגב, אני גרה בת"א למקרה ששכחת... אז את תמיד מוזמנת להרים טלפון או לשלוח אסמס ונפגש, אני גם מתגעגעת מלא!!!

למעלה