מזל טוב!

בנה

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב!../images/Emo24.gif

פעם הייתה ילדה שענתה לשם "מעייני", או "פוקהונטסית"! והיום, היא חוגגת יומולדת! 18!!! אז מתוקה, שיהיה לך את היומולדת הכי טוב בעולם כי מגיע לך, בהצלחה בהמשך הדרך (בכל דרך בה תבחרי..) ותזכרי תמיד שיש אנשים בפורום שמאוד מתגעגעים אלייך!
אוהבת אותך המון
!! יום הולדת שמח

A d v u s h

New member
../images/Emo60.gif מזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

רק אושר:]

אחותיייייייייי ../images/Emo23.gif

ילדונת , הילדה הראשונה שהכרתי שרק נכנסתי לתוך כל העולם הזה שנקרא "היהודים". מה לא עברנו ביחד ? משני יחצ"נים מהוללים ועד שלבסוף גילינו שאנחנו בעצם אחים... אני מאחל לך את כל האושר שבעולם, שתמצאי כבר את האחד והיחיד שהוא לא יכול להיות אבא של שנינו ביחד בגיל! שתאמיני בעצמך כי את יכולה לעשות הכל , שניהיה שכנים ברוטישלד, ונלך כל היום לפאבים מגניבים! אני אוהב אותך המון המון המון , ומתגעגע בטירוף
כל הבריאות האושר שבעולם נשמה שלי, עומרי.

מעייייני../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

אם המחשב השני היה עובד הייתי מעלה לפה תמונה מאד משמעותית, אבל מכיוון שהוא לא.. אז אני פשוט אאחל לך, את כל הטוב בעולם. אושר, בריאות, אהבה. שתמצאי את עצמך במקום שאליו החלטת ללכת... שיהיה לך הצלחה
, בצבא, בעבודה (?), בחיים. אני אוהבת אותך
, ומתגעגעת המון... ענבר.

Dug E

New member
../images/Emo99.gif

אין לי מילים כמה אני מתגעגע. מזלט נשמה

Z A M i

New member
הילדה הכי יפה בגן..../images/Emo13.gif../images/Emo65.gif

את חוקית..!
אז מזל-טוב, תהני ביום הולדת הזו כמה שתוכלי.. מקווה שאפילו נראה אותך היום באר-סי(?), ואז נחגוג לך גם שם..
כמה געגועים עוברים בי כשאני כותבת לך את זה.. בהצלחה בהמשך, את הרי תעברי הכל בהצטיינות..
תשמרי על עצמך בצבא(בלי לצאת עם הרמטכ"ל!!). רק אושר,בריאות, ובשביל הקיטש-אהבה
. אני אוהבת אותך..
ומתגעגעת מפה עד לירח.

Noam TG

New member
../images/Emo24.gifמזלטים../images/Emo9.gif ../images/Emo212.gif../images/Emo137.gif

מעיינייי../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif../images/Emo24.gif../images/Emo99.gif

המון המון מזל טוב יפייפיה
שתגשימי את כל החלומות, ושתהיה לך שנה מאושרת ומלאה באהבה
אוהבת ומתגעגעת....
שני

../images/Emo7.gif

חי למענך ומת למעננו, במעגל של מציאות לא מסודר בוקר יעירני, לילה ישכיבני, חלומנו בואי נרקום אל המחר קומי והעירי בי את חיותי למעננו ארמון אבנה על ראש הר נקום אל המציאות, ניטע בחלומנו ונשכב עד בוא הסתיו אז קחי אותי בזרועותייך, הביאיני אל הכרם שם השקיני מן היין האדום ולמדי בי אהבה, שלעולם תחיה בי רק בידקי שליבי אינו נדם חי למענך ומת למעננו, שם בסרט, זה עבד, כן, די נחמד שובי אל ביתי ורעי בשדות הנצח היוולדי אל מול עיני, כל רגע בא קראי לי שאחזור, לאחר יום בו אלך להיזכר בך, כשאבוא אל יום חדש שתי את ממימי, אשתה גם ממימך למען מעייננו ימשך אז קחי אותי בזרועותייך, הביאיני אל הכרם שם השקיני מן היין האדום ולמדי בי אהבה, שלעולם תחיה בי רק בידקי שליבי אינו נדם לא יודע איך לומר בך.

למעלה