מזל טוב

rox love BSM

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif

מזל טוב לקלי!!!!
(ראיתי שאפאחד לא פתח אז החלטתי לקחת את האחריות על עצמי) אז מזל טוב!!!! שיתגשמו כל חלמותייך..... גאד אני זוכרת שהצטרפתי וכתבת שאת רבע ל 16 XD שיהיה לך את היומולדת הכי מתוק בעולם ושתהיי בעוד הופעה של מקפליי (כי היית באחת אם אני לא טועה).... ושיהו לך חיים מאושרים!!!!!!
מזל טוב

../images/Emo54.gifקלי!! ../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif../images/Emo212.gif../images/Emo77.gif

יוווו!!!!!!! מזל טוב!! סוויט סיקסטין זה הגיל הכי הכי כיפי - נצלי אותו כמה שיותר! ^^ אוה, והמונמון הצלחה, ואושר ועושר ו... ו... [שיט, אני גרועה בברכות.
] וכל מה שאת מאחלת לעצמך יתגשם!
[אני לא אעשה עוד שילובים כי יש 5! אופציות, וזה קצת הרבה, אבל את מבינה אותי, נכון?
] מזל טוב!

just orr

New member
../images/Emo65.gif מזל טוב קלייי!!!!! ../images/Emo24.gif ../images/Emo65.gif

אעאע 16 D:

DoLi it is Me

New member
קלייי ../images/Emo65.gif ../images/Emo65.gif ../images/Emo65.gif

קלי קלי קלי קלי קלי שיהיה לךב באמת ובתמים מזל טוב שתמשיכי להיות הזויה ומצחיקה כמו שאת שאני יזכה לראות אותך בעוד הרבה מפגשים ולהביא לך עוד כמה הרבה במבות. שנמשיך להיות בקשר במסן
ואפילו במצלמה
שתמשיכי להיות מתוקה כמו הסוכריות שאחשלך הביא מארה"ב
שתיקני את כל הבגדים שאת צריכה ^_^ שיהיה לך רק במזל טוב ויואו את בסוויט סיקסטין אם הייתי יכולה הייתי עושה את הברכה לורודה XDD בקיצור אני מאוד אוהבת אותך ומברכת אותך בכל מה שתרצי
ובנוסף הבאתי לך מתנה.. זוכרת ששאלתי אותך מה הבמבה האהובה עלי? [שוש ואוסם] אז זה היה בכדי להביא לך את המתנה -> ואז חשבתי לעצמי שרק 2 לא יספיקו לך אז גם הבאתי לך לגיוון את במבה פרפר >< ^^
D:

kelly7i

New member
XDD../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

חחחחחחחחחח איזה חמודהה!#%&^%$ מתה עלייך
אני הכי אוהבת נראלי במבה אוסם, ויש את הכתומה והכחולה ואני גם אוהבת שושXD ובטח שנהיה בקשר, ושכן ירבו מפגשי במבה רבים וטובים

DoLi it is Me

New member
חח XDD

את רומזת שגם למפגש הבא אני יביא לך במבה
? סתם חח ברור שאני יביא לך

kelly7i

New member
חחחחחחחח הרבע ל-16 שלי!XD

ולא הייתי בהופעה של מקפליי
XD ותודה

The Psycho Girl

New member
מזל טוב ../images/Emo77.gif

האפי סוויט סיקסטיין !!! תהני לך מהגיל הזה גיל ממש כיפי
המון אושר עושר וכושר ושיהיה לך מזל"ט ( כי זה מאוד שימושי
)

|מתנה|../images/Emo213.gif../images/Emo24.gifמזל טוב!!!../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif../images/Emo23.gif

יומולדת 16 שמח!! שתלכי ותהני בהופעה של מקפליי [היית כבר פעם?! כיף לך!!
] תפגשי אותם מאחורי הקלעים והפייב שלך [לא זוכרת מיזה
...] יתאהב בך בבמט ראשוןXD תחיי עם הפייב שלך לעולמי עולמים ושיהיו לך ילדים קטנים וחמודים.. ועכשיו באמת>> שתהיי מאושרת תמיד שיהיה לך קל וכיף בכל מה שתבחרי לעשות ושתמיד תמיד תחשבי על חצי שקית הבמבה המלאה...XP
אותך מאוד מאוד אוררר!!!

Shir Girl XD

New member
קלי מזל טוב ../images/Emo3.gif ../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif

שהיה לך אחלה יומולדת מזל טוב
שתהיה לך שנה מדהימה
תהני ותשמחי בכל רגע בחיים שלך
ותנצלי כל שניה בחיים שלך לטובה
שוב מזל טוב ועד 120
נ.ב. תמיד תשמרי למקפליי מקום בלב חחחח

McFly rullz

New member
HAPPY -B- DAY!!!../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo212.gif../images/Emo24.gif

קולולושההה [כינוי חדשXP] שתהיה לך אחלהה של יומולדת! שכל משאלות ליבך יתגשמו![כמו היטס,מקפליי וכדו'...XD] תמשיכי לקבוע תאריכים למפגשי פורום![למרות שלא היתי באף אחד מהם
] ונממ כל ברכות היומולדת!!
שחיוכך המתוק לא יימחק לעולם!
אוהבת-מורני
ועוגות כי נאי יודעת שאת אוהבת...: XD
^^

M C F L Y 1

New member
קלייי מזלל טווב מותתקק ../images/Emo65.gifנרות|

אזזז .. המוון המוני מזל טובב :] את חוגגגגת סוויט סיקסטיןן !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 [ הלואי עלליי ] .. יא זקקנננה
סתםם בבצחווק
הרבבה אושר , עושרר וברייאות
המון הצלחה בכל דרך אשר תפני / תלכי ! הלווואאי שתפגששי את הפפייב שלך , תתחתננו ותולידיי גדודדי ילדדיםם ! טטחחחחחחחחחחחח אני כבר רואה את זזה XDDDDDDD בכל מיק .
אווהבת
גיילץ' ;)

למעלה