גאה לעשות את זה ראשונה @#$@%@$%#%@$%#% אההההההההההההההה #%%@#$@#$@#$!#$! הגיע הזמן
נ נסיכת pop New member 26/12/05 #1 גאה לעשות את זה ראשונה../images/Emo9.gif @#$@%@$%#%@$%#% אההההההההההההההה #%%@#$@#$@#$!#$! הגיע הזמן
מ מור נסיכת הפופ New member 26/12/05 #2 אמירה,אני שמחה שאת הראשונה. אפילו שהבטחתי לנעם אני בטוחה שהיא תסלח נו,יפה לי כחול
מ מור נסיכת הפופ New member 26/12/05 #3 ../images/Emo65.gifמזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif רוצים לברך להתלהב שרשרו לכאן. תודה וחג חנוכה שמח לכולם
../images/Emo65.gifמזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif רוצים לברך להתלהב שרשרו לכאן. תודה וחג חנוכה שמח לכולם
ר רנוש המושלם שלי New member 26/12/05 #6 מזל טוב! מזל טוובבב!!! מקווה להתשלב פה..!! מי שרוצה מוזמן גם לפורום הרשמי שלו....
ה המושלמים של נופי New member 26/12/05 #9 חג חנוכה שמייח../images/Emo13.gif כן אהאהאהאהאהאהאהאההאהאהאהאהאהאהאהא $#^#$^$@^%$#^%$@%^#$^ #%^#%^#%^&^&@#$^$%&^$&*^$& ^#$@%^ $@^ #$&#%@$%$@^$#^&#$%#@%$@#^@#%&^#$!@^ $@&#%^$@%#&%%#! %%&*$^#%&*$^ ^@#$^%&*#$%#$%*%&&#$%$@&$^*$^# %&$%$@%^#&%%^@$%#&#$ רנוששששששששששששששששששששששששששש תפוזי תפסו קצת שכל אהאהאהאהאהאההא איזה מתנת מומולדת נפלאההההההה
חג חנוכה שמייח../images/Emo13.gif כן אהאהאהאהאהאהאהאההאהאהאהאהאהאהאהא $#^#$^$@^%$#^%$@%^#$^ #%^#%^#%^&^&@#$^$%&^$&*^$& ^#$@%^ $@^ #$&#%@$%$@^$#^&#$%#@%$@#^@#%&^#$!@^ $@&#%^$@%#&%%#! %%&*$^#%&*$^ ^@#$^%&*#$%#$%*%&&#$%$@&$^*$^# %&$%$@%^#&%%^@$%#&#$ רנוששששששששששששששששששששששששששש תפוזי תפסו קצת שכל אהאהאהאהאהאההא איזה מתנת מומולדת נפלאההההההה
ג ג ב ש ו ש New member 26/12/05 #11 יאא המון המון מזל טוב../images/Emo47.gif../images/Emo88.gif רן מלך לדעתיי.. ועוד הוא החבר של אהובתיי מושלמיםםם המון מזל טוב מפורום של נינה ורבלדה השבוע חשבתי על להציע לתפוז שיפתחו לו פורום
יאא המון המון מזל טוב../images/Emo47.gif../images/Emo88.gif רן מלך לדעתיי.. ועוד הוא החבר של אהובתיי מושלמיםםם המון מזל טוב מפורום של נינה ורבלדה השבוע חשבתי על להציע לתפוז שיפתחו לו פורום
מ מור נסיכת הפופ New member 26/12/05 #12 ואני הקדמתי אותך../images/Emo3.gif תודה רבה וכן,גם אני חושבת שהוא מלך לא קטן..
P Princss Yaelosh New member 28/12/05 #14 ../images/Emo182.gifמזל טוב על הפורום../images/Emo70.gif בהצלחה