מחלקים לכם את הסינגל "יום הולדת"

../images/Emo65.gifמחלקים לכם את הסינגל "יום הולדת"../images/Emo212.gif

סינגל נוסף יצא לדנה אינטרנשיונל - יום הולדת
רוצים לזכות בו
ספרו על מסיבת יום הולדת או מתנת יום הולדת כיפיים ומגניבים. צרפו תמונה והסברים ואולי תזכו
ניתן להשתתף בפעילות עד יום שישי
לשמיעת הסינגל לחצו כאן

../images/Emo65.gifמסיבת היום-הולדת שלי../images/Emo9.gif../images/Emo65.gif

טוב, אז ככה: חייב להגיד שמסיבת היום-הולדת שלי הייתה הכי משמעותית עבורי בכל הזמנים, כיוון שחגגתי אותו באחד ממועדוני לילה של העיר ת"א. הופעתי שם בעקבות פרוייקט "קריוקי עם כוכבים" - שירה בציבור עם כוכבי ערוץ 9 מנחים, זמרים, שחקנים, וזמרים למינהם. הפרוייקט עצמו הכיל 4 ערבים בהם היינו צריכים לשיר לפי קטגורייה מסויימת. ערב 2 - נחשב לערב פארודיה (קולית, ותלבושת). באותו ערב כבר לא הייתי יותר בן 18, כי היה זה היה אחד מי ימי ההולדת שלא חגגתי בבית או קרובי משפחה. התחפשתי לשחקנית הידועה - מרילין מונרו !
ופשוט שיגעתי את כולם!!! חחחח באותו יום לפני הנסיעה, אני ואמא אפינו עוגת שוקולד מדהימה, וכיבדנו את כל חברינו המופיעים וכל השאר ... חייב לומר שזה היה אחד ממטורפי הימי הולדת בחיים שלי. מה שהכי כיף היה זה שבאותו ערב זכיתי בתואר Best performer! וקיבלתי כרטיס טיסה לפראג !
לצערי, אין לי תמונות או וידאו למופע הזה....דווקא ערב ספציפי זה לא צולם במועדון באותו יום. הופעות אחרות אפשר לראות בעמוד המיי ספייס שלי שנמצא בכרטיס שלי. תודה על שקראתם, אני שמחתי פשוט לשתף אתכם ! בייי

matanky

New member
וואי איזה כיף זה לספר סיפורים! ../images/Emo6.gif

זה היה שהייתי בן 9. עברו 6 וחצי שנים מאז
... מאוד רציתי לחגוג יום הולדת אבל ההורים אמרו שהם לא יכולים לאפשר לארגן לי מסיבה כי הם נוסעים לאילת ולא הפסקתי לבכות!!! הלכתי לישון אצל דודים שלי כי הם כביכול נסעו לאילת, ויום למחרת הודיעו לי שיש לבת דודה של בן דוד שלי יום הולדת. אז התלבשתי ממש יפה וזה.. ואז הוא שם בגדים לא בשמיים.. אז אמא שלו אמרה לו שלא ילך ככה זה לא יפה ללבוש ליום הולדת, ואמרתי לו תראה אותי חח בא ליום הולדת של בת דודה שלך והתלבשתי יותר יפה ממך נו שים משהו אחר.. אז התארגנו והכול, ויצאנו ליום הולדת... אני עדיין לא יצאתי כל כך מהדיכאון של היום הולדת שלי שלא יחגגו לי, אני נכנס לכיתה ופתאום
כל החברים שלי, כל הבני דודים שלי , סבתא , סבא כולם!! פשוט מחבקים אותי. אין לי מושג איך להסביר במילים את האושר , את ההלם ואת הדמעות שהיו לי בעיניים!! פשוט התעוררתי מחדש, ואז ההורים נכנסו וחיבקו אותי כל כך חזק ולא הפסיקו לצחוק, זה היה פשוט אחת הימי הולדת הכי יפים שאפשר לחגוג. מסיבת הפתעה עם עוגת יום הולדת וציור שלי עליה
שקצת נמרח כי היה קיץ חחחח
ופשוט לא הפסקנו לשחק בת דודה שלי היתה ליצנית והיה מדהים, מדהים מדהים. נהניתי מכל שניה!!!
אני יוצא לעבודה
אני אעלה תמונה של הפרצוף שלי, הייתי קצת מכוער שהייתי קטן
אבל זה היה פעם
שבוע טוב לכולם

sHiR TaDmOr

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo71.gifשלי..

יום ההולדת הכי כיפית, מגניבה ומשמעותית בחיים שלי היא בת המצווה שלי. הכל היה כ"כ מושקע, הייתי ב'היי' כל הערב. אמא שלי כ"כ השקיעה, במשך כמה חודשים היינו סביב כל האירוע הזה. היה כ"כ מדהים, מאוד נהניתי D: אחרי זה טסתי עם אמא לטיול בת מצווה לפריז, הולנד ובלגיה. היה הכי כיף בעולם!
היינו בטיול עם קבוצה מאורגנת והכרתי שם חברות שאני איתן בקשר עד היום..והטיול היה לפני שנתיים +..! זהו
בהצלחה לכולם ^^

דום5

New member
../images/Emo65.gifיומולדת שלי../images/Emo65.gif

כל שנה מנסים להפתיע,כל פעם במשהו חדש ותמיד אני עולה על הההפתעה ודי הורס הכל
עקב-זאת,החליטו לעשות לי מסיבת יומולדת שלא אשכח לעולם,ואכן הצליחו אני לא אשכח את זה לעולם.. בכל יום חמישי אני וחברה שלי רוקדים סלסה,זה חוג,כולם מכירים את כולם,כמו חברה כזאת גדולה, ואז אחרי שעה של לימוד זה הופך למקום בילוי שרוקדים סלסה.. אנחנו מגיעים למועדון,לומדים,ואז נכנסים לילה של ריקודים............................................................... פתאום נכנסים שוטרים למועדון,ואני רואה ששואלים שאלות,מישהו שאלו אותו הצביע עליי,השוטר ניגש אליי שואל לשמי ושם משפחתי,ואז מסובב אותי לשים אזיקים.מסתובב ואומר לי שאני חשוד בהטרדה מינית,חברה שלי הסתכלה עליי כמו אל רוצח!!!!! ואני-טוב אני בשוק מרגיש בסיוט!!!! השוטרים מתחילים ללוות אותי מגיעים לדלת.........פותחים אותה,והחברים שלי עומדים עם עוגות זיקוקוים שלטים ורעשש המון רעשששש...ושיר יומולדת התנגן לו ברקע........ לרגע אמרתי לעצמי-הלווו אני עם אזיקים עצרו אותי ואתם ממשיכים לבהות בי ולחגוג!?!??!?!??! ואז ירד ההללם לאט לאט והגיעה ההבנה...שזו בעצם הפתעה.. אז בהחלט-הפתיעו אותי!!!

shirinm

New member
היומולדת שלי...

אז ככה לפני שבועיים חגגתי יומולדת 20- בעיני זה גיל דיי מבאס..מחליפים קידומת וכאלה.. כינסתי את כל החברות והחברים, הדגשתי שאני ממש לא הולכת לחגוג משהו ויש מצב לצאת לשתות קצת באותו יום וזהו.. כולם הבינו והסכימו (ככה חשבתי..) יומיים לפני ידיד שלי ביקש ממני לבוא איתו לחנות מחשבים באזור נמל חיפה- הגענו לחנות, הוא קנה משהו- שילם ובקופה עם העודף נתנו לי מעטפה עם כרטיס להפלגה שיוצאת עוד שעתיים!!! "במקרה" בחוץ חיכה לנו אבא שלי עם המזוודות והדרכון את היומולדת חגגתי בטורקיה על האונייה, בלב ים עם מלצרים פליפינים ששרו לי happy birthday וזאת הייתה היומולדת הכי ספוטנית וכיפית לפחות ב-20 שנה האחרונות..

../images/Emo41.gif יום הולדת שלי ../images/Emo41.gif

אז ככה.. היה לי יום הולדת לפני חודשיים.. ואף אחת מהחברות שלי לא אמרה לי מזל טוב לא כלום..והתחלתי להתבאס... פתאום חברה שלי מתקשרת אלי ככה ב12 בצהריים ואומרת לי אם בא לי לבוא אליה אז אמרתי לה שכן כי במילא לא תיכננתי משהו מיוחד להיום אז הלכתי אליה..וחשבתי אולי היא תזכור שיש לי יומלדת. אז הלכתי אליה והיא לא זכרה ולא אמרה לי כלום..פשוט התנהגנו כרגיל... ואז ב7 וחצי ככה בערב חברה שלי אמרה לי אם היא יכולה לבוא אלי אז אמרתי לה סבבה.. קיצר היא באה אליי..אני נכנסת הבייתה..אני רואה פתק מעל הדלת שכתוב - " לכי למקום האהוב עלייך ביותר בביתך" וכל מי שמכיר אותי יודע שהמקום האהוב עליי הכי בבית שלי זה המיטה שלי חחח והלכתי אליה ועל המיטה היה פתק שכתוב " לכי למקום הקר ביותר בביתך " ושעה לקח לי לחשוב מה זה ואז הבנתי ... המקפיא במקרר חח והלכתי לשמה והיה שמה עוד פתק שהיה כתוב - " שיכחה זה רק כאשר לא אוהבים,וכאשר אוהבים זה זיכרון, נראה לך ששכחנו אותך ? אנחנו אוהבות אותך .. רדי קומה עכשיו! " אני גרה בבניין,ואני גרה בקומה ראשונה אז ירדתי למטה ללובי.. ואצלנו בלובי יש כזה אולם קטן שפעם היה חדר כושר ועכשיו זה סתם כזה ריק אבל מקום גדול..בקיצור אני יורדת ללובי ופתאום אני שומעת את השיר שאני הכי אוהבת של דנה שבדיוק התאים לי .. - "יש לך יום הולדת .. למה זה עצוב ? מה שאז היה הכל, היום כבר לא חשוב זה נראה יומיים, וכבר עברה שנ..את נזכרת איך היה וכמה השתנה " והלכתי בעקבות השיר והגעתי לאולם הריק (שפעם היה חדר הכושר) וראיתי את כל החבר'ה שלייייייי שרים לי את השיר שאני הכי אוהבת בעולם והביאו גם דיי ג'יייי שתיקלט את השיר ואח"כ עוד הרבה שירים גם של דנה וגם טראנסים כמו שאני אוהבת..חח.. והייתי הכי שמחה שבעולם והביאו לי עוגה ענקייית ובלון בצורת לב גדול שרשום איי לאב יו עם דובי כזה חמודייייייי . ובגלל שאני חולת טבעות קנו לי גם טבעת מזה יפה .. הינה התמונה בצד עם הטבעת --- > בקיצור הופתעתי והיה לי יומלדת של הלייף ! ואני גם מאוד אשמח שבנוסף ליום הולדת הזאת אני אקבל את הסינגל "יום הולדת" של דנוש הגדולה מכולם:)

../images/Emo60.gifהמתנה הכי מדהימה שקיבלתי ליום הולדת

הייתה שנה שעברה..בגיל 17! שבה אמא שלי עשתה לי הפתעה והביאה לי את הילה הלוי מהדיימונדז לבית.. התרגשתי מאוד! ואני לא חושבת שאשכח את זה אי פעם

למעלה