מחפשת מקום ליד הים למסיבת יום הולדת

danam20

New member
../images/Emo65.gif מחפשת מקום ליד הים למסיבת יום הולדת

השנה החליט הבן הגדול (10) שהוא רוצה משהו אחר מיומולדת בבאולינג או באיזה מרכז מבקרים חשבנו להזמין כמה חברים שלו (בסביבות 12) וללכת למקום ליד הים, לתת להם להעיף עפיפונים ולשחק כדורעף או כדורגל חופים ובינתיים לעשות על האש או אולי קומזיץ. אנחנו תושבי גוש דן ולכן הבחירה הטבעית היא חופי תל אביב. חשבתי אפילו על חוף קלור , אבל לא נראה לי שאפשר לעשות שם על האש (למרות שאני רואה המוני משפחות שעושות זאת) יש לכם רעיון לחוף כזה? אני מוכנה להתרחק קצת אם יש צורך (אפילו עד פלמחים או הרצליה) תודה מראש ושנה טובה.

DRRD

New member
2 חופים מומלצים:

- חוף הנכים בהרצליה! ממש חוף נוח והגישה אליו עוד יותר נוחה במיוחד אם רוצים לעשות על האש! - חוף הצוק! יש בחלק העליון של החוף המון דשא ואפשר לעשות על האש בנוחות בלי חול... ואפשר לרדת למטה לכיוון הים כשרוצים... שיהיה יום הולדת שמח!

צביקוש23

New member
אסור לעשות על האש בחוף הים!

מעבר לכך שזה לא חוקי , זה פוגע בטבע , זה מזהם את הטבע , מפחיד את בעלי החיים השוכנים בחופי הארץ וגורם לפגיעה אנושה בהם. אבל הכי חשוב חל איסור מוחלט לעשות על האש בחופי הים השונים. זה שלצערינו הישראלי המכוער מצפצף בהמוניו על החוק ועושה על האש איפה שנראה לו וכמה שבא לו זה דבר עצוב מכוער ומבייש.

צביקה צודק ../images/Emo41.gif

בגן צ'ארלס קלור מותר למנגל יש תאורה יש שרותים ויש בריזה מהים של יפו ובכלל מה שקורה שם כל ערב הזוי לחלוטין קבוצות של אנשים שכללו את המפגש והם גוררים מהבית כמעט הכל! שרשראות תאורה גנרטורים רהוט ומוזיקה המושמעת באמצעות לפטופים לראות ולא להאמין

תרדיס1

New member
אתה מדבר על מדורה.. אין חוק שמגביל אותך

לגבי אופי בישול/עשיית האוכל שלך או סוגו. אפשר להיות ישראלי יפה, נקי, משלם מיסים ומשרת במילואים.. ועדיין לצדד ולאהוב אכילת בשר חרוך לאורו של ירח המשתקף באדוות הגלים.

למעלה