מסיבה ישראלית ובגלל שנעמה לא פה אזוזה לראות אבודים עם הטוסטים המושלמים שלי
S ShukyD New member 3/11/06 #1 ../images/Emo65.gif מסיבה ישראלית ../images/Emo65.gif ובגלל שנעמה לא פה אזוזה לראות אבודים עם הטוסטים המושלמים שלי
../images/Emo65.gif מסיבה ישראלית ../images/Emo65.gif ובגלל שנעמה לא פה אזוזה לראות אבודים עם הטוסטים המושלמים שלי
B b o n c h New member 3/11/06 #2 לאאאאאא לא הברזתי! השנייה חזרתי הביתה!!! החברות המדהימות שלי עשו לי הפתעה לקראת הגיוס!!1 יואב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הבטחתי ואני מקיימת!
לאאאאאא לא הברזתי! השנייה חזרתי הביתה!!! החברות המדהימות שלי עשו לי הפתעה לקראת הגיוס!!1 יואב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הבטחתי ואני מקיימת!
B b o n c h New member 3/11/06 #4 למה הוא הולך לבית שאן? ולמה יעל כהן מגישה ולא אסף?? יואב תענההההההההההההההההההההההההה מישהו???!?!!!!
B b o n c h New member 3/11/06 #6 אווווווווווווף ../images/Emo10.gif המסיבה הישראלית האחרונה שלי נהרסה... גם אסף לא משדר אותה וגם אין פה אף אחד אני אחזור מאוחר יותר (מוקדם יותר) לראות אולי, במקרה יש פה מישהו.... אני עצובה.....
אווווווווווווף ../images/Emo10.gif המסיבה הישראלית האחרונה שלי נהרסה... גם אסף לא משדר אותה וגם אין פה אף אחד אני אחזור מאוחר יותר (מוקדם יותר) לראות אולי, במקרה יש פה מישהו.... אני עצובה.....
B b o n c h New member 3/11/06 #7 לפחות יש מירי מסיקה "ילדה שלנו כמה התגעגענו חכי מעט ילדה שלי לפני שתגדלי"
S ShukyD New member 3/11/06 #8 קפצתי להגיד שאלום ../images/Emo13.gif אחזור כשאבודים יגמר לבדוק אם הגבת אם כן אני פה תוך משהו כמו חצי שעה
קפצתי להגיד שאלום ../images/Emo13.gif אחזור כשאבודים יגמר לבדוק אם הגבת אם כן אני פה תוך משהו כמו חצי שעה
S ShukyD New member 3/11/06 #9 טוב, אני פה לבד.. ונראה לי שאני בדכאון אלא אם כן למישהו יש הגדרה קצת יותר אופטימית ללהתחיל לבכות בלי סיבה
טוב, אני פה לבד.. ונראה לי שאני בדכאון אלא אם כן למישהו יש הגדרה קצת יותר אופטימית ללהתחיל לבכות בלי סיבה
B b o n c h New member 3/11/06 #10 אל תבכה בגללי ../images/Emo10.gif אוף, הייתי פה עד 3:45 / 3:50 בערך, איך פספסתי ?!?!?! אבל שמעתי את המסיבה עד הסוף....היה ממש כיף
אל תבכה בגללי ../images/Emo10.gif אוף, הייתי פה עד 3:45 / 3:50 בערך, איך פספסתי ?!?!?! אבל שמעתי את המסיבה עד הסוף....היה ממש כיף
C chen010189 New member 3/11/06 #11 ואת ערה? חיית לילה פראית שכמוך! באתי לראות שיחה שאמא שלי ניהלה עם ליאורה(ליאורה היא לא מפחידה, היא סתם לא יודעת שגם במחשב צריך להשתמש בסימני פיסוק) וכל ה1000 חלונות שהיא השאירה לי פתוחים במחשב עם פופאפים שהיא לא יודעת לסגור ביי
ואת ערה? חיית לילה פראית שכמוך! באתי לראות שיחה שאמא שלי ניהלה עם ליאורה(ליאורה היא לא מפחידה, היא סתם לא יודעת שגם במחשב צריך להשתמש בסימני פיסוק) וכל ה1000 חלונות שהיא השאירה לי פתוחים במחשב עם פופאפים שהיא לא יודעת לסגור ביי
B b o n c h New member 4/11/06 #15 ../images/Emo32.gif למה תמיד...... אסף משדר את שישי בערב???? איך תמיד דופקים אותו במשמרת הזאת???? no life????
../images/Emo32.gif למה תמיד...... אסף משדר את שישי בערב???? איך תמיד דופקים אותו במשמרת הזאת???? no life????
C chen010189 New member 4/11/06 #16 כדי שיהיה לך מה לשאול וגם כדי שתהיי מרוצה (והינך, את לא יכולה להכחיש)
B b o n c h New member 4/11/06 #17 מרוצה חלקית.... יצאתי להתפרעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע.... אחלה ליל שבת ילדודס