מסיבת "נסיעה טובה" לדפי

../images/Emo65.gifמסיבת "נסיעה טובה" לדפי../images/Emo65.gif

דפידף! אמנם אני לא רואה אותך כאן היום (בטח החלטת לארוז סוף-סוף!) אבל הנה לך מסיבה
לכבוד הטיול הגדול שמתחיל לו מחר!
אז... תחזרי אלינו מהר עם הרבה הרבה גרביים ומציאות מכל הסוגים! ואל תגלי לגויים את סודות החביתה בפיתה והמיץ פטל שלך!
(הממ... לא ממש מיץ פטל.. אבל זה בא בכוס...) תשמרי על הטייס שינהג בבטיחות! ו......... תעשי המון המון חיים!!!
מממממססססססססייייייייבבבבבהההה!

אתי@

New member
תעשו חיים ../images/Emo98.gif../images/Emo151.gif../images/Emo127.gif../images/Emo153.gif

fila

New member
וואו, נוסעת ! איזה כיף!!!!!../images/Emo65.gif

אני אכולת קנאה! וגם מודאגת כי בטח לא יהיו לי מתכונים מוצלחים כמו שלך לחודש הקרוב! תעשי חיים........

daldan

New member
תעשי חיים

וטיסה נעימה
תעשי המממווווןן קניות (אולי בזכותך ארה"ב יצאו מהמיתון ומשם הדרך להצלת העולם קצרה... - אז קדימה אחותי למשימה )

דפי- נסיעה טובה!!!!!!

שיהיה לבם המון המון המון כיף
ותחזרו אלינו מהר ועם המון קניות ומתנות!! (רמז0 יש לי יום הולדת שישי הבא, ועד שתחזרו לארץ אני אהיה אישה מאורסת...
)

danonit

New member
איזה קטע ../images/Emo13.gif

נולדת יום אחרי חברה הכי טובה שלי!

danonit

New member
ואני מצטרפת לשאלה...

בעיניים פעורות לרווחה - זה ודאי? מצאת דרך לעקוף את עקרון חוסר הודאות? - ישר פרס נובל בפיזיקה!

ברור שזה וודאי

זה לא יהיה בסופ"ש שגיא חוזר מהמילואים, כי אמרתי לו שאני לא רוצה את זה כמתנת יום הולדת. אז הוא תכנן למתי שהו אחרי... אז הסברתי לו,שוב, לאט, כדי שהבחור יבין שלא היתה מניעה שזה יהיה ב-נ-ו-ס-ף למתנת יוםהולדת, אבל הוא כבר עשה תוכניות...

keren1877

New member
את חושבת שהוא יעיז סוף סוף../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני מחכה מעכשיו לשמוע איך...

כבר התחלנו לעשות רשימות

אורחים... והתכונן לכל ההתנגויות למיניהן שההורים יכולים להעלות. לנסות לקבוע לעצמנו מה אנחנו רוצים ומה יהיו קווים אדומים ועל נוכל להתפשר. אז אני חושבת שהוא מוכן. מה- לא סיפרתי לכן על הפדיחה / אקט של טיפשות שלי???????

daldan

New member
נו נועה! רק בגלל ההמתנה לסיפור שלך

אני לא הולכת הביתה. יאללה רוצים סיפור

אני מתנצלת על המתח

שיצרתי- פשוט הייתי בישיבה. אז ככה - זה לא ממש סיפור, זה יותר סיפורון. כידוע, אני מחכה כבר קרוב לשנה להצעה המיוחלת, המבוששת לבוא. המיועד היה צריך את הזמן שלו ואז הוא היה צריך זמן לארגן את ההפקה. הוא החליט שנוסעים לחו"ל ושם הוא יציע. וכמובן שזה היה בסוד. אבל הוא נורא עיצבן אותי באותה תקופה (לפני חודש ומשהו), בגלל הפלגמטיות הזו שלו ואני בכלל לא רציתי לסוע לחופשה רומנטית, כשהבחור טוען שבבקשה לא לדון איתו על החתונה. חוץ נזה- הוא גם לא ממש היה סגור על עצמו לגבי איפה: פאג, פירנצה, איסטנבול - ממש לא שינה לו. ואותי הגישה הזו קצת מעצבנת. כי אני בדר"כ קודם כל מחליטה עם עצמי- ואז הולכת לשתף. אבל לא אמרתי לו שאני לא רוצה לסוע, אלא אמרתי שיש לנו עומס בעבודה ואני לא אוכל לקחת יומיים חופש שנדרשו לנסיעה. בסוף נסענו לחברים בצפון לסופ"ש מקוצרר, כמובן שלא היתה שום הצעה. אבל איך אני בכלל יודעת מכל הסיפור? כי רבנו (שוב) על העדר ההצעה. ואז זה נפלט לו -שזה היה אמור להיות בנסיעה שלנו לחו"ל.... ואם לא הייתי כזו עקשנית, היום הייתי עם טבעת על האצבע
(אולי, אני אפילו לא יודעת אם יש טבעת). מאז אני מתנהגת יפה ומשתפת פעולה עם כל התוכניות שלו.
אלו החסרונות והייתרונות של חתונה עם עקרב. אבל שינינו עקרב, אז מאד מעניין לנו. סוף הסיפור.

אתי@

New member
../images/Emo6.gif אתם כאלה מצחיקים...............

תגידי לו שאתי@ מחכה בקוצר רוח לבשורות טובות ושיזדרז (היא לא אוהבת לחכות
)

אל תעלבי - אבל זה לא

ממש עושה עליו רושם. כל המשפחה, החברים הדודים והשכנים מנסים לדבר אליו בטוב, בצעקות, בהבטחות למתנות (סבים) והבטחות לגורל רע בעולם הבא (סבתות) ובכי (שלי).

למעלה