מפגש פורום ראשון

../images/Emo65.gif מפגש פורום ראשון../images/Emo65.gif

שלום לכולם, לרגל (כמעט) חצי שנה לפורום (איך שהזמן רץ, הייתם מאמינים?) אני שמחה להודיע על מפגש פורום ראשון. אני יודעת שהנושא רגיש, וחלק אולי לא ממש רוצים "להיחשף",אבל - אני חושבת שיש משמעות בהיכרות יותר אישית בין האנשים בפורום. לכן החלטתי "לנדב" את דירתי לצורך העניין.... הערב יהיה ערב צנוע, כיבוד, חברה, היכרות וגם... אורחת (הפתעה) שתיתן לנו "ערך מוסף" לערב ולמפגש ואולי בכלל למסלול הלימודים שלנו בהמשך הדרך. התאריכים המוצעים כרגע הם 12.08 (יום ג') או 21.08 (יום ה') . בחרתי איתה בכוונה שני תאריכים, כדי ליצור אפשרות מכסימלית עבור כולם. (מובן שמדובר בשעות הערב) אנא - בחרו מה הוא התאריך המועדף עליכם (כיתבו מפורשות אם האחר הוא "פחות נוח אבל אפשרי" או "לא אפשרי"). ציינו מי מתכוון לבוא. ושלחו לי במסר כתובת מייל שאליה אפשר לשלוח את ההזמנה, עם הוראות ההגעה אליי... מצפה לראותכם

Tennessee

New member
מנצלת את ההזדמנות להציג את עצמי (מחדש)

בתקופת הקומונה הייתי פעילה יותר וכבר הרבה זמן שאני חושבת לחזור להגיב/לכתוב פה בפורום. עקב כל מיני שינויים ועיכובים הן בכתיבת הדוקטורט והן בחיי האישיים, האמת שקצת התביישתי לכתוב לאור חוסר ההתקדמות שלי, אבל אני שמחה מאד בשמחת כל מי שהגיש/ה ועוקבת אחריכם בשקט, ובמקביל מקווה גם "לעלות על הגל". לענייננו, באם הרוב יחליט על ה-12.8 אשתדל מאד להגיע. האפשרות השניה לצערי לא באה בחשבון כי אני עובדת באותו יום בערב (אני מניחה שהמפגש יהיה בערב). ובכל מקרה, ניצת- כל הכבוד על היוזמה הברוכה ובכלל על ניהול הפורום.

ב-12 אולי יש סיכוי (קלוש) שאוכל להצטרף

תלוי במיקום המפגש ובתכניות הלא ברורות שלנו בארץ. ב-21 אני כבר עמוק בחו"ל.

מרחף1

New member
למרות שאני לא קבוע

אשמח להגיע ולהכיר. עדיף ב12 (אח"כ בכנס) שלחתי כתובת במסר.

tulkin

New member
יוזמה ברוכה

אני לצערי לא אוכל להגיע. בשני הימים (כמו גם בשאר חודש אוגוסט) אני אהיה בפילדלפיה, מרחק של כמה אלפי קילומטרים. אם יהיה מפגש כזה או אחר לקראת סוף דצמבר-תחילת ינואר אשמח להגיע.

מממאיה35

New member
../images/Emo127.gif נוחים לי שני התאריכים

(בנתיים,אין תוכניות כל ך רחוק..) וכל הכבוד על היוזמה!

איפה?

ב- 12.8 אהיה בעמק יזרעאל, בחפירה. ב- 21.8 כבר אהיה שוב בב"ש. אני מניחה שכך או כך זה לא קרוב?

תוכלי לעשות מנוחת "אמצע" אצלי...../images/Emo13.gif

בין הצפון לדרום, ישנו המרכז..... אני הכי במרכז שאפשר...(טוב, כמעט הכי
)

I Was Hoping

New member
ה-12 לאוגוסט נראה לי טוב

וזה בהנחה שלא אצטרך לנסוע רחוק מדי - הרבה זמן אין לי... כל הכבוד על היוזמה

|כוכב| עדכון מפגש |כוכב|

שלום לכולם. כרגע יש כבר 12 אנשים רשומים המעוניינים להשתתף במפגש. מי שרואה עצמו מעוניין עוד - יציין זאת בהקדם בבקשה. מכיון שיש אורחת במפגש, יש חשיבות לדעת מראש בכמה משתתפים מדובר. העניין היחידי הוא שדווקא ה12.08 כנראה ישתנה. מה תעדיפו? 10.8 או 14.8 (כלומר - יום א' או ה' באותו השבוע?) אנא ציינו . תודה

דווקא בשני אלה כנראה לא אוכל ../images/Emo10.gif

תקבעו מה שמסתדר לכולם, ואם במקרה אצליח - אשמח מאד להגיע (ואם יש מגבלה על מספר המשתתפים בגלל האורחת, אל תקחו אותי בחשבון ואני לא אעלב
).

Tennessee

New member
גם אני לא אוכל להגיע בשני התאריכים האחרים

אבל תהנו ואח"כ חיזרו לספר לנו פה הכל...

למעלה