מ-ז-ל ט-ו-ב ליאורה

chen010189

New member
../images/Emo65.gifמ-ז-ל ט-ו-ב ליאורה../images/Emo65.gif

ובכל זאת, אי אפשר להתעלם מהשמחות גם ביום שכזה. היום חוגגים 20 שנה לאירוע ה2.11.86 ומה קרה בתאריך זה אתם שואלים?
נולדה ילדה יפה שהייתה אהובה על כולם הילדה גדלה והחלה למכור עטים יקרים לילדים עניים בשוק
ליאורה, היום אני לא מוצאת זמן אפילו לעצמי ובכל זאת בתוך הלחץ בחרתי לקחת כמה דקות פנויות כדי לפתוח את המחשב ולאחל לך המון מזל טוב. יאללה עוד חצי למשבר גיל ה40.. סתם, זאת את שאמרת שאת מרגישה זקנה בגלל השינוי בקידומת אז אני משתפת פעולה! בקיצור 20 יפה שיהיה לך וילווה בהרבה אושר ובריאות.
נזכרתי עכשיו בשורה הזאת של הילדים בכיתה ג': "אל תעשי שטויות", זה דרש. ולסיום:
X47 "...To show just how much we love you And I'm sure you will agree..." Birthday - Stevie Wonder

b o n c h

New member
ליאורעעעעעעעעעעעעע ../images/Emo213.gif

"היום יום הולדת, תראי יש פה סוד ישן חדש..." מזל טוב יפה!!!
המון המון המון מזל טוב! רק אושר, בריאות, הצלחה וכמובן אהבה! "...תעשי רק מה שאת אוהבת, רק מה שאת חושבת, שיהיה לך טוב...." אוהבת המון המון המון
נעמה..

limors2

Active member
אבל אני עוד לא מוכרת, זה רק בתכנון!

אל תחשפי את התוכנית שלי
כבר את מתחילה לי את משבר גיל ה-40?
מה אעשה ב47?
תודה!!

chen010189

New member
תבכי שיש רק עוד 3 שנים עד גיל המעבר

ובקשר למסר
בהתחלה הרצתי לי תגובה כזאת בראש, בכל זאת האות ה' לא ממש קרובה לאות ח' ונראה שהוסיפו אותה בכוונה, או במקרה הזה, בלי כוונה אבל גם בלי ללחוץ עליה בטעות. התגובה הזאת ממשיכה לרוץ לי רק בראש, אני מעדיפה לשמור על הכבוד. בכל זאת, חבר כנסת.. לא נעים.
א'.

b o n c h

New member
מה את עושה פה ביומולדת???

לכי לחגוג, לרקוד, להתפרע, להשתכר עד אובדן חושים!!!!!!!!!!

limors2

Active member
חחחח אני לא אוהבת לחגוג ימי הולדת!

או לחגוג! אני לא אוהבת חגיגות

RJlake

New member
-0ליאורהההההה

יא את בת 20
כה גדולה ובוגרת
ממש גברת עם סלים!
אז המון מזל טוב לך
, המשיכי בעבודת קודש זו שאת עושה בצורה נפלאה
תמשיכי להגדיל את האוסף דיסקים שלך ובגלל שאת אוטוטו זקנה בלה אני מצפה לחלק קטן(200 דיסקים ככה) ממנו בירושה
ואחרי הזמן שאנו מכירות הגיע הזמן כבר שאני אבוא לבקר בחנות ואז נלך לשחק קלאס ליד התו השמיני
וזהו שיהיה יום הולדת שמח מקסים מלא בשוקולד והמון מזל טוב!!

limors2

Active member
גברת עם סלי תקליטים!../images/Emo2.gif../images/Emo54.gif

ועכשיו אאלץ להגדיל את האוסף כדי למלא את המעמד שקניתי בתו! אז כשתבואי באמת סופסוף ונשחק קלאס נלך אח"כ ותעזרי לי למלא!! ותודה!

chen010189

New member
שהשאר יהיו אצלי, במערכת

ותלכי להיות עוזרת פרלמנטרית כשתלמדי. את גרה בירושלים *נזכרת*

limors2

Active member
נראלי שימאס לי בשלב כלשהו../images/Emo3.gif../images/Emo54.gif

תודה!

למעלה