נפתחנו מחדש!

DarkSecretLove

New member
../images/Emo65.gifנפתחנו מחדש! ../images/Emo65.gif

שמחה להכריז! על פתיחה חדשה של פורום HIM נשמעה זעקתם של גולשי הפורום הישן,והנה פתחנו עוד פעם! אז יאללה תציגו את עצמכם,תשתפו אותנו אתם שמחים לראות את הפורום פעיל שוב? חושבים שהוא יצליח?! קדימה לדבר! אני המנהלת החדשה של הפורום,שמי אופקיטה אני בת 18 עוד מעט מחיפה..ואני עשה הכל בשביל שהפורום שלנו יצליח כמו שהוא הצליח פעם ! כל שאלה ובעיה שיש אתם מוזמנים לפנות אלי במסרים או פה על גבי הפורום אשמח לסייע בהכל!. אז בהצלחה לכלנו!

Another Grave

New member
../images/Emo40.gif הייD:

אופק.תלאביב.כמעט15. כלכך מזניב שפתחו אותו מחדשD:: נמ.חדשה פהXD מקווה שהוא יקום לתחייה.<:

DarkSecretLove

New member
ברוכה הבאה אופק ../images/Emo140.gif

[יש לך שם יפה
] נקווה בהחלט . חתימה מדהימה ד"א . דה רב היה דמות משמעותית בחיים שלי ,פשוט אסון שהוא כבר לא איתנו

Another Grave

New member
../images/Emo40.gif תודה.../images/Emo6.gif

ותודה. היה לי מאוד קשה שהוא מת. לקח לי המון זמן להפנים את זה. אבל ממשיכים הלאה. זה לא שהוא היה בן משפחה או משהו כזה. (אם זה נשמע כאילו אני ממעיטה בערכו,ממש לא.בכיתי שבועות בגלל זה)

DarkSecretLove

New member
אותו הדבר פה

בהתחלה כשאמרו לי שהוא מת לא האמנתי. עד שראיתי באינטרנט פרצתי בבכי מטורף.. דיכאון כמו לא יודעת מה ..אבל לאט לאט מקבלים את זה. כן זה מוזר גם לי . הוא לא היה קרוב אליי בשום דרך,אף פעם גם לא פגשתי אותו. אבל הוא חסר ,כל פעם שאני שומעת אוונג'ד חסר לי משהו. שמעת את האלבום האחרון שלהם?

Another Grave

New member
../images/Emo40.gif אם שמעתי?

אולי חרשתי עליו מכל כיוון אפשרי. יש לי אותו בבית.כאילו כדיסק. אלבום מדהים. מסתבר שהמוות שלו הוא לא רק דבר רע.

DarkSecretLove

New member
איפה קנית אותו?

אני מחפשת אותו בנרות ואני לא מוצאת אותו בשום מקום. לא יודעת אם אפשר להגיד את זה..כן המוזיקה בהחלט מהפנטת אבל הם שברי כלי..רואים שהם פשוט שבורים ואין להם כח להמשיך יותר. זה מזעזע.

Another Grave

New member
../images/Emo40.gif בסנטר.תלאביב.

יש בדיסק סנטר,ב60 שקל. ובUFO חסר כרגע,אבל עוד כמה ימים יגיע,ב70. וברגע שג'ימי מת חשבתי מה יהיה ההמשך. אבל תראי,הם הוציאו עוד אלבום כי הוא התחיל אותו. ומייק לא מתופף קבוע,אז כאילו הייתי בטוחה שהם מתפרקים. אבל שמעתי איפהשהוא שהם לא מתפרקים. אבל הם גם רוצים לשנות את השם. כי אין אוונג'ד סבנפולד בלי ג'ימי. אגב,אנחנו עובדים על להביא אותם לארץ, נרשמת לעצומה? אם לא:: http://www.atzuma.co.il/avengedsevenfold

DarkSecretLove

New member
כן נרשמתי לעצומה !

בהצלחה ד"א אני מקווה שזה יצליח.אם כן אני ראשונה לקנות כרטיס ! כן בגלל שהוא התחיל אותו הם המשיכו. מייק עם כמה שהוא מדהים.[באמת אני אוהבת מאד את DT] זה לא ג'ימי. אני מקווה שהם באמת ימשיכו,אפילו תחת שם אחר כי הם פשוט מוכשרים וחבל.

Another Grave

New member
../images/Emo40.gif רק שיגיעו כבר../images/Emo178.gif

ובקשר לשינוי שם, זה יהיה ממש מבאס.כי כאילו, אוונג'ד. זה אוונג'ד.גם בלי ג'ימי.כי הם הוציאו את נייטמר. בלי ג'ימי.כבר התרגלתי לעובדה.;; פוף. אין לי מה לומר>>

DarkSecretLove

New member
ברוכה אהובה ../images/Emo140.gif

למרות שאני מכירה אותך.הציגי את עצמך.

יאא איזה כיף!! ../images/Emo223.gif

אמנם לא הייתי פה הרבה בימים עברו, אבל עכשיו אני כאן וזה בטוח!! אני כלכך חייבת לרכוש את סקרימוורקס.
אה כן, עדי, 20 (בדצמבר), נתניה. ^^

Rose131

New member
יאאא.

פתאום אני נמלאת רגשי אשם. אני ממש מקווה שיצליח!:)

Rose131

New member
סליחה, אציג את עצמי:)

נועה, 19, ירושלים. המנהלת שכיהנה בזמן שהפורום נסגר. ):

למעלה