נרות|יום הולדת שמח לאנסטסיה שרשרו לפה ברכות יומולדת לאנסטסיה
A adii1201 New member 17/9/07 #1 ../images/Emo65.gifנרות|../images/Emo212.gifיום הולדת שמח לאנסטסיה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif שרשרו לפה ברכות יומולדת לאנסטסיה
../images/Emo65.gifנרות|../images/Emo212.gifיום הולדת שמח לאנסטסיה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif שרשרו לפה ברכות יומולדת לאנסטסיה
A adii1201 New member 17/9/07 #2 ../images/Emo213.gif* אממממ אני אכתוב בקצרה כי אני טיפה ממהרת... עד 120 כ-20 הרבה אושר ובריאות ובע"ה תוציאי כבר דיסק ותעשי משו עם עצמך!
../images/Emo213.gif* אממממ אני אכתוב בקצרה כי אני טיפה ממהרת... עד 120 כ-20 הרבה אושר ובריאות ובע"ה תוציאי כבר דיסק ותעשי משו עם עצמך!
נ ניר טייב New member 17/9/07 #3 מי זאת ../images/Emo12.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif סתם, מזל טוב! ואמן שכל מה שעדי אומרת יתגשם.
מי זאת ../images/Emo12.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif סתם, מזל טוב! ואמן שכל מה שעדי אומרת יתגשם.
T The Lost Teletabie New member 17/9/07 #4 מזל טוב, יא מטרפפת!!$%&$ אז מה?? איך שהזמן רץ.. אני זוכר אותך ככה קטנה! אז... מה שעדי וניר אמרו, כפול 11 ושמינית.
מזל טוב, יא מטרפפת!!$%&$ אז מה?? איך שהזמן רץ.. אני זוכר אותך ככה קטנה! אז... מה שעדי וניר אמרו, כפול 11 ושמינית.
D d a n i e l 9 2 New member 17/9/07 #5 יו שכחתי!!מזל''ט לנשמה היפה שלנו שתמשיך להיות ה-זמרת הכי מהממת ומדהימה והיחידה מסוגה חולהההה עליה יפהשליייייייייייייייייי חחחחח
יו שכחתי!!מזל''ט לנשמה היפה שלנו שתמשיך להיות ה-זמרת הכי מהממת ומדהימה והיחידה מסוגה חולהההה עליה יפהשליייייייייייייייייי חחחחח
L Love Anastacia lehe New member 18/9/07 #7 מזל טובבבבבבבבבבבבבב וויפידווו אושר נראה לי שיש ילדים בטח בקרוב בעל יש כסף יש /= לא פייר טוב אז אני מאחלת לך המון סקס טוב!!
מזל טובבבבבבבבבבבבבב וויפידווו אושר נראה לי שיש ילדים בטח בקרוב בעל יש כסף יש /= לא פייר טוב אז אני מאחלת לך המון סקס טוב!!
R Ruby R New member 18/9/07 #10 ../images/Emo6.gif הברכה הכי טובה שאפשר לאחל לדעתי למרות שזה טיפשי לכתוב לה מזלטוב כאן אתם יודעים נכון?
../images/Emo6.gif הברכה הכי טובה שאפשר לאחל לדעתי למרות שזה טיפשי לכתוב לה מזלטוב כאן אתם יודעים נכון?