נרות|
קרן מזל טובD:

McMonkeys

New member
../images/Emo65.gifנרות|../images/Emo77.gif../images/Emo212.gifקרן מזל טובD:

יום הולדת לבלונדה האהובה עלינו!!!!!!!!!!! תשרשרו ברכות;) אין לי מושג כבר מי הפייב שלך כי את מחליפה כל שבוע אז הנה תמונה סקסית של כולםXD

Serena16

New member
מזל טוב ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif../images/Emo77.gif

המון מזל טוב, אושרעושרכושריושר ובריאות :) שתתחתני עם מסי יום אחד ותקני את מקפליי להופעה פרטית
ותהני ביומולדת כזה ..
עד שמצאתי תמונה שלהם מתחבקים @#$%^&*#!

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifיואוווו איזה תמונה מתווקה *~*

סקסי להם להתחבק !
תוווווודה

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifכפרה!

שיהיה לך מלאן מזלטוב ועד 1238
שתמשיכי להיות כזו בלונדינית חמודה וכפרה,הון אושר,שמחה,אהבה,אופטממיות,עושר,והצלחה בהדרכה!ואל תעזבי את ההדרכה באמצע שנה,אפילו שזה יכול להיות ממש קורץ לפעמים. ושתמשיכי להיות פעילה מהממת וחופרת פה בפורום הקטן והנחמד שלנו,ותשמעי עוד מוזיק איכותית חוץ ממה שאת שומעת
שתזכי לפגוש את מקפליי ומסי וכל מושאות אהבתך הרבים יתר על המידה
מתה עליך בלונדה

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifתוווודה כפרע! ../images/Emo3.gif

הברכה שלך מאוד ריגשה אותי

dairy milk

New member
מזלטובבבבב!! ../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif

תמשיכי להיות חמודה! לצייץ הרבה! להיות חמודה! וגם להיות חמודה!!

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifתווווודה :) ../images/Emo24.gif

לקח לי המון זמן להבין מה זאת אומרת לצייץ
חחחח :)

MadBerry

New member
מזל טוב!~ ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif../images/Emo151.gif../images/Emo213.gif

LioritaGirl

New member
מזל טובבב !!!!

המוןהמוןהמון מזל טוב !! שתזכי לאושר ועושר והצלחה ובריאות, שתזכי להופעה של מק [אי אפשר בלי לדחוף אתזה איפשהוא
] ושלא תפסיקי לחייך
יומולדת שמח

Adimenzer

New member
../images/Emo21.gif../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif../images/Emo214.gif מזל טוב!! |מ

אז אחרי שאמרתי מזל טוב בטוויטר ובפייסבבוק נשאר הפורום
שיהיה לך המון המון המון המון המון המון (ועוד המוני המונים של של המון-ים!) מזל טוב! ויומולדת שמח ומושלם וכיפי! וראיתי חלק שאמרים עד 1238, אז גם אני אגיד
ושתזכי לפגוש את מקפליי ואת מסי! ושבארסה ינצחו בכל משחק שהם ישחקו! ושתהיה לך שנה מושלמת עד ליומולדת הבא שגם בו נאחל לך את זה!

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gif../images/Emo24.gif

כפרעלייך באמת!
תוווווווודה. D: *ואני מאוד מקווה שהאיחול על בארסה באמת יתגשם סוףסוף
*

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifגיליייי @#!$!@#@!#

אני חייבת לאודות שאת הסיבה שלא פרצתי בבכי אתמול בלילה,
והפייב שלי זה הארי
בנות תווווודה

McMonkeys

New member
חחחחח ידעתי שזה הארי!

אין לך סיבה לבכות!תדברי איתי מחר! ד"אג איך זה להיות בת15 ויום? ובכלל איך גיל15 עד עכשיו?XD

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifחחחחח , ../images/Emo122.gif

לא בוכה יותר ! D: ה-יומולדת הכי טובה שהייתה לי בחיים ! :) להיות בת 15 ויום זה מעולה. D: למרות שאני אגיע ליום הזה רק ב4 בבוקר !
גיל 15 מדהים . ישלי חברות מדהימות שהפתיעו בגדול

../images/Emo204.gif../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif../images/Emo25.gif../images/Emo24.gifקרןכפרעלייך!

שתמשיכי להיות מקסימה נהדרת ובלונדינית כמו שאת! את לגמרי אוסום, והאדום התאים לך בול. שיהיה לך יומולדת שמח ואחלה עם המון מקפליי ו-1238 ילדי-פייב קטנים. לכי לסופר-סיטי, תגידי למק. אולי הם יאחלו לך יומולדת שמח. XD מתה עלייך ומתגעגעת המון!

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gif../images/Emo23.gifתודה ../images/Emo9.gif

בסופר סיטי לא הלך . אבל בטוויטר לעומת זאת .
~בתקווה שאני לא בהזיות קשות~ חחחח

ריהותם

New member
../images/Emo97.gif~נדחפת~ולי האדום לא התאים?../images/Emo10.gif

אני יודעת שאני יותר הטיפוס של ירוק וכחול,אבל זה בלתי אפשרי! הכי מגניב אם היה סגול
.

למעלה