סוף שבוע נעים - ריטושים
I in search for romeo New member 14/11/10 #2 אמנם לא סופ"ש.. אבל כדי לא לפתוח הודעה חדשה. אשמח אם תוכלו לעשות לי את התמונה בשחור לבן.. המון תודה מראש!
אמנם לא סופ"ש.. אבל כדי לא לפתוח הודעה חדשה. אשמח אם תוכלו לעשות לי את התמונה בשחור לבן.. המון תודה מראש!
Ninja New member 14/11/10 #4 הפורום משום מה לא מאפשר להעלות תמונות כעת יש תמונה. אנסה שוב מאוחר יותר.
Ninja New member 14/11/10 #5 הבעיה כנראה קיימת רק אצלי. ../images/Emo67.gif אני רואה כי כבר יש לך תמונה. תתחדשי.
L lost green eyes New member 15/11/10 #9 אשמח לריטוש עדין ככל הניתן .. ../images/Emo13.gif ותיקון צבעים. תודה תודה תודה
L lost green eyes New member 15/11/10 #15 יפה מאוד אבל בכל התמונות השארת את הכהות מתחת לעיניים... והייתי מעדיפה להעלים את זה מהתמונות. תודה עבודה יפה.
יפה מאוד אבל בכל התמונות השארת את הכהות מתחת לעיניים... והייתי מעדיפה להעלים את זה מהתמונות. תודה עבודה יפה.
ע עוץליגוץלי New member 16/11/10 #16 זה כבר לא יהיה ריטוש "עדין" ולדעתי יתן תחושה מזוייפת, מפני שכוון האור בצילומים הוא מלמעלה, וזה מה שיצר את הצל הזה, יחד עם משחק הגוונים בשער.
זה כבר לא יהיה ריטוש "עדין" ולדעתי יתן תחושה מזוייפת, מפני שכוון האור בצילומים הוא מלמעלה, וזה מה שיצר את הצל הזה, יחד עם משחק הגוונים בשער.
L lost green eyes New member 15/11/10 #11 ../images/Emo9.gif ואחרונה חביבה.. לזו אפשר אולי לעשות ריטוש מגזיני ? .. מה שניראה לכם לנכון.