סיכום שבועי

../images/Emo65.gifסיכום שבועי../images/Emo65.gif

קטע אהוב עליכם מחברה טובים או מסדרה אחרת של גיא:
שיר אהוב:
את מה הכי אהבתם רוקדים עם כוכבים או ילדות רעות:
יום הכי אהוב:
סרט מפחיד שאהבתם:
קניתם משו שבוע:
סכמו את שבוע ב4 מילים:

SAPIROS5

New member
עונה:)

קטע אהוב עליכם מחברה טובים או מסדרה אחרת של גיא: אני לא רואה את זה אין לי זמן וגם ראיתי את זה 500 פעם כי זה ישן אבל אני זוכרת שהוא ברח ללי שהיא גמרה לעשות את הקעקוע של השם שלו חעחעחעחע שיר אהוב:אממ לא יודעת את מה הכי אהבתם רוקדים עם כוכבים או ילדות רעות:שנייהם!! יום הכי אהוב:שישי או שבת לא יודעתת סרט מפחיד שאהבתם:אני לא אוהבת סרטים מפחידים חחח קניתם משו שבוע:ברור שכןןן...מלא דברים כמעט כל יום אני קונה משהו חדש סכמו את שבוע ב4 מילים:

עונננה

קטע אהוב עליכם מחברה טובים או מסדרה אחרת של גיא:הכל ואני רואה שיר אהוב:חחחחחחחח שיר פצצה זוהר בן שטריתבחורה9 לשיר קוראים החתונה את מה הכי אהבתם רוקדים עם כוכבים או ילדות רעות:שניהם יום הכי אהוב:שבת סרט מפחיד שאהבתם:צלצול קצת קניתם משו שבוע:פלאפון סכמו את שבוע ב4 מילים:מזל טוב לגיא אריאלי:]

../images/Emo144.gifמסכמת..../images/Emo143.gif../images/Emo66.gif

עדיף עכשיו מאשר אף פעם..
קטע אהוב עליכם מחברה טובים או מסדרה אחרת של גיא: נאממ יש מלא חח לא זוכרת.. שיר אהוב: כרגע..? כל האלבום של שירי מימון.. את מה הכי אהבתם רוקדים עם כוכבים או ילדות רעות: ילדות רעות יום הכי אהוב: נאממ היום? היה מהנה ביותר היום..
סרט מפחיד שאהבתם: המסור 3 זה לא מפחיד זה מגעיללל בטרוף.!!! קניתם משו שבוע: כן היום, הייתי בחנות של חברה של אמא שלי של איזה מעצבים.. קניתי מיכנס ב-500 שקל אחרי הנחה ומעיל מהמם!! ב300
כן כן ככה זה שאמא משלמת..
סכמו את שבוע ב4 מילים: קר קר חם חם

למעלה