סיכום שבועי:

just adiki

New member
../images/Emo65.gifסיכום שבועי:../images/Emo65.gif

סרט השבוע:
תוכנית השבוע:
קליפ/סרטון השבוע:
שיר השבוע:
ספר השבוע:
התחדשות השבוע:
בילוי השבוע:
ציטוט השבוע:
היום המוצלח השבוע:
דבר טוב שקרה השבוע
:
דבר לא טוב שקרה השבוע
:
תכנונים לסופ"ש:
תכנונים לשבוע הבא: שיהיה לכם סופ"ש מדהים
.
תמונה:

CarmitF

New member
עונהה

סרט השבוע: 27 שמלות תוכנית השבוע:שידורים חוזרים של איך פגשתי את אמא (התחלתי לראות הכל בפעם השלישית כבר חח) קליפ/סרטון השבוע: שיר השבוע:Kasey - Make The First Move ספר השבוע: >מישהו קראת את הכתבה על הישרדות?!< התחדשות השבוע:אין בילוי השבוע: אני הולכת לראות היום סופרהירו
ציטוט השבוע: הנה ציטוט טוב.. אני:"אמא כבר אפשר לכול מהספגטי?" אמא:"כן.את כבר כמו החתול,כל הזמן אוכלת" חחחחחחחחחח (אה ורק שתדעו שבפעם האחרונה שהחתול שלי נשקל- לפני 3 חודשים הוא שקל 8 וחצי קילו) היום המוצלח השבוע: אתמול היה נחמד. במיוחד בשיעור אנגלית.כמה צחקתי... דבר טוב שקרה השבוע: דבר לא טוב שקרה השבוע: לא היה בחנות בגדים לכלב.. תכנונים לסופ"ש:לראות היום סופרהירו,לקנות בגדים לחג וחולצה לכלב תכנונים לשבוע הבא: ללמוד עד יום שלישי..

NITSAN6

New member
החתול שלך שוקל 8 וחצי קילו../images/Emo2.gif../images/Emo110.gif

איזה שמן

CarmitF

New member
הוא אוכל כל רבע שעה-חצי שעה

מסכן הוא לא אכל מארבע בערך ונגמר לו האוכל.מסכן. אז הוא אכל את האוכל של הכלב כי לא הייתה לו ברירה..גם הכלב אוכל את האוכל שלו אז זה הדיי לפחות.. מרוב שהוא שמן קשה לו ללכת.באמת. כשאני רואה אותו הולך אני מרחמת עליו ומרימה אותו כי הוא בקושי סוחב את עצמו. פחות או יותר כמו גאפילד..

linoy7

New member
עונה../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

סרט השבוע: למראית עין תוכנית השבוע: בובות קליפ/סרטון השבוע: -- שיר השבוע: סה"כ חתולה
ספר השבוע: אזרחות התחדשות השבוע: שמלה וחזייה
בילוי השבוע: אתמול בבאולינג
ציטוט השבוע: אוקיי, יש מלא
1- "גמאני ראיתי! דברו גם איתי!"
2- "נו, זה מה שהסברתי לפני 2 דקה!" 3- המורה לעיצוב: "אבישג, מה אמרתי?!" הדר: "דבר נוסף"
4- "אני אלחץ, אני אמשיך ללחוץ. תנו לי זמן"
5- "אני לא יכולה עם נקודות!"
6- "לא נורא, גם ככה זה שבוע התיאטרון"
7- "איזה נוש המורה"
8- "חרבני בשקט, חרבני בנחת- דמייני שהאקס שלך יושב מתחת"
אתמול, בבאולינג, נכנסנו לשירותים וזה מה שהיה כתוב על אחת הדלתות
9- "שלום, אני בלחץ ואני לא יודעת מה לעשות!"
היום המוצלח השבוע: -- דבר טוב שקרה השבוע: דחיית המבחן באזרחות
ושאמא אהבה את המתנה
דבר לא טוב שקרה השבוע: נסיון ההתנקשות
[עזבו
והמבחן בחיבור
תכנונים לסופ"ש: ללמוד למתמטיקה
תכנונים לשבוע הבא:
בעז"ה
מבחן במתמטיקה, לסדר גבות, לעשות פן
מסיבת סיוםםם
ופסח
שיהיה לכם סופ"ש מדהים.- תודה, גמלך
תמונה: --

just adiki

New member
עונה../images/Emo194.gif:

סרט השבוע:דה ז'ה וו! סרט אדייררר!!! מומלץ ממש. תוכנית השבוע:"סקס והעיר הגדולה", "הישרדות" קליפ/סרטון השבוע:של טיטניק
. שיר השבוע:"תאהבי קצת את עצמך"-שירי מימון ספר השבוע:המחזה:מחכים לגודו. התחלנו ללמוד אותו בביה"ס ואני וחברה שלי העלו אתמול הצגה לחרות שלנו
האמת, יצא יפה. התחדשות השבוע:למי יש זמן לשופניג???!!?!?!!!
בילוי השבוע:ערב מגמות, כמה שזה נשמע מוזר. היה כיף. ציטוט השבוע:המורה למתמטיקה עצבנית שלא יפריעו לה:מי שאני אגיד את שמו, זה סופי והוא יצא מהכתה!"
יצא לה כמו ב"הישרדות" זה היה כ"כ מצחיק. ולא, היא לא התכוונה לזה. היא שטן! היום המוצלח השבוע:לא נראה לי שהיה כזה
סתם.. ממ.. יום ראשון
דבר טוב שקרה השבוע:הפועל ניצחה את בית"ר ירושלים 3:1 דבר לא טוב שקרה השבוע:כמה חברות באו והרסו לי יום שישי שקט!
תכנונים לסופ"ש:היסטוריה ומתמטיקה לצערי... תכנונים לשבוע הבא:מבחן בהיסטוריה ביום ראשון מבחן בג"ג ביום שני מבחן במתמטיקה ביום שלישי
יום רביעי אני מקווה לנסוע למשחק של הפועל אבל לא נראה לי שזה יצא וביום חמישי כנרהא אני יוצאת עם חברה לבלות לנו ב"ספגטים" [אין מה לעשות, בתקופה הזאת צריך לקבוע הכל מראש.] תמונה:תראו איזה מדהימה היא

just adiki

New member
מועדי ב'....

עם המזל שלי בדיוק ה-3 שאני צריכה יצאו יום אחרי יום=/. היום לפחות סיימתי עם היסטוריה, היה אחלה. ובסוף מסתבר שאני בכלל לא צריכה לעשות בג"ג
... נשאר רק מתמטיקה שאני [כמו כל הכתה] לא יודעת כלום
.

NITSAN6

New member
../images/Emo178.gifחזרתי ממחנה של התנועה../images/Emo9.gif../images/Emo110.gif

סרט השבוע:אין תוכנית השבוע:CSI קליפ/סרטון השבוע:אין שיר השבוע:אין ספר השבוע:לא קראתי
התחדשות השבוע:אין בילוי השבוע:הטיול ציטוט השבוע:לא יודעת היום המוצלח השבוע:שבת דבר טוב שקרה השבוע:הטיול דבר לא טוב שקרה השבוע:נשרפתי מהשמש
תכנונים לסופ"ש:הוא כבר עבר תכנונים לשבוע הבא:לגמור חלק מהעבודות שיהיה לכם סופ"ש מדהים. תמונה:אין לי כוח

RayoDeLuz

New member
אצלי עדיין סופשבוע../images/Emo3.gif

סרט השבוע: ELIZABETHTOWN תוכנית השבוע: או סי קליפ/סרטון השבוע: אין שיר השבוע:Cambio dolor של נטליה אוריירו ספר השבוע: לא קראתי השבןע התחדשות השבוע: בגדים! בילוי השבוע: אתמול הייתי עם אמא בשופינג
ציטוט השבוע:
she: "Hey what's your name?" Me: "Keren" She:"Oh Keren.. I just wanted to borrow from u papers but I didn't want to call u 'hey person'"
היום המוצלח השבוע: שבת דבר טוב שקרה השבוע: דיברתי עם חברה שלי הרבה דבר לא טוב שקרה השבוע: ההורים שלי החליטו שאם אני לא מסדרת את כל העניין של הטיסה לישראל עד שאני גומרת בית ספר, אני צריכה להתחיל לשלם להם 500$ לחודש (2000 ש"ח)...:-\ תכנונים לסופ"ש: עבודה
תכנונים לשבוע הבא:להמשיך לספור את הימים עד המומלדת שלי

linoy7

New member
הציטוט../images/Emo47.gif../images/Emo6.gif אוי, גדול../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

למעלה