סיכומשבוע

adii1201

New member
../images/Emo65.gifסיכומשבוע

משהו כיפי:
משהו מעצבן:
משהו מצחיק:
משהו טעים:
משהו חדש:
סרט טוב:
שיר טוב:
זמר/להקה טובים:
ספר טוב:
סדרה טובה:
פרק שיצא לי לראות השבוע:
היום הכי הכי:
בילוי השבוע:
ציטוט השבוע:
האדם שעשה לי את השבוע:
פירגון ו-
למישהו מהפורום:
איך עבר עלי השבוע:
תכניות לשבוע הבא:
תמונת השבוע:

adii1201

New member
../images/Emo65.gifמסכמת

משהו כיפי: שהשבוע המסריח הזה נגמר
משהו מעצבן: העבודה המסריחה והמפגרת שלי עם כל האנשים הזונות שאני עובדת איתם
משהו מצחיק: החתונה שהייתי בה השבוע
אה וכמובן השטויות שחברה שלי אמרה ביום שישי
משהו טעים:פיצה
משהו חדש:סט איפור כזה של מלא צלליות
ופודרה
וקרמים של ללין
והסנדלים שלי שהגיעו
ותספורת
ודיסק של רונה קינן מתנה ליומולדת
סרט טוב:אישה יפה, כי היה אתמול בטלוויזיה
לא משנה כמה פעמים אני אראה את הסרט הזה (וזה כבר מזמן עבר את ה-20 פעם) לא יימאס לי!
שיר טוב: These Old Wings של אנה נאליק ובכלל כל האלבום החדש שלה
זמר/להקה טובים: אנה נאליק
ספר טוב: אין לי כוח לקרוא
סדרה טובה:פל"ל ודה ביג C
*הו המפענחת חוזרת השבוע!*
פרק שיצא לי לראות השבוע:נאדה!
היום הכי הכי:היום!
ומחר
בילוי השבוע:חתונה ביום שני
היה נחמד לפגוש את המורות שלי
במיוחד שאחת מהן שאלה אותי "נו, כבר התחתנת?" כפרע, היית מורה שלי לפני לא כל כך הרבה זמן, עזבי אותי באמא שלך
אבל סתם נו, חוויה הזויה להיות בחתונה של דתיים
ציטוט השבוע:השטויות של חברה שלי
האדם שעשה לי את השבוע:העוזרת המשפטית המדהימה שלנו
והשופט שלי ועוד כמה שופטים
טוב שיש דברים טובים בעבודה הזו!
פירגון ו-
למישהו מהפורום:
איך עבר עלי השבוע:מזעזע. באמת באמת מזעזע.
תכניות לשבוע הבא:יש מצב שלחפש עבודה חדשה... ובכל מקרה, יום ראשון אני בחופש
תמונת השבוע:

LeAnnDylan

Well-known member
מסכמת שבוע

משהו כיפי: כיפי? מה כיפי בשבוע שבו מחוררים לי את החיים?! משהו מעצבן: הכאבים שנלווים לחירורים. משהו מצחיק: טוב אני יודעת שזה לא תופס כל כך בפורום הזה כיוון שלרובכם אין מושג מי אלה בלייק שלטון, מירנדה למברט וליאן ריימס אבל לטס ג'סט סיי שבטוויטר יש התכתבויות ממש משעשעות בין שלושתם בין היתר ניסיונות של בלייק לגרום לליאן לדבר מלוכלך שנגמרים בציוץ שלה אליו shut it you shit head. המעריצים שלה היו בשוק
זה היה רגע משעשע משהו טעים: בטח לא האוכל של הבית חולים
וגם אחרי הניתוח לא אכלתי דברים יותר מידי מוצלחים כי אסור אז
משהו חדש: 3 חולצות של שוגרלנד. סתם בחרתי ברנדומליות כי הן היו במצבע של 5 דולר כל אחת ואפילו לא טרחתי לראות מה כתוב עליהן
נגלה עוד שבוע כשיגיעו בדואר
סרט טוב: ראיתי רק את גוד אינטנשנז אבל הדבר האחרון שאפשר להגיד עליו זה שהיא טוב. ליאן נראית בו טוב וזה הטוב היחיד שיש בו
שיר טוב: שיר אהבה לשיער של דונלד טראמפ - http://www.youtube.com/watch?v=R3gL0xsmkt8 אחד השירים הכי משעשעים ששמעתי אבר
זמר/להקה טובים: ליטל ביג טאון/ליאן ריימס ספר טוב: סיימתי בשעה טובה ומוצלחת את אר יו דר וודקה איטס מי צ'לסי. אתם גאים בי? עכשיו נותרו לי רק עוד שלושה ספרים אחרים שלה לקרוא..
סדרה טובה: 30 רוק
ופרשיות סמויות
פרק 3 היה גאוני!
פרק שיצא לי לראות השבוע: בעקרות בית?
למה שאני אראה פרק השבוע אם הסדרה לא משודרת?
מה אני, עדי
היום הכי הכי: יום שלישי. אומנם חוררו לי את החיים אבל זה היה היום האחרון שהייתי עם האבנים בתוכני וזה חייב להיות משהו טוב! בילוי השבוע: יום כיף בבית חולים כרמל ובבית חולים רמב"ם. כן כן אני חיית מסיבות מטורפת! ציטוט השבוע: Never tell your problems to anyone...20% don't care and the other 80% are glad you have them האדם שעשה לי את השבוע: הרופא החתיך בבי"ח. ודודה שלי שישבה איתי כל הלילה בבי"ח כי ההורים שלי מתכחשים לעובדה שיש להם ילדה פגועה כנראה
פירגון ו- למישהו מהפורום: עדי?
איך עבר עלי השבוע: בסדר בהתחשב בנסיבות תכניות לשבוע הבא: להרגיש טוב תמונת השבוע: טינה פיי אהובתי
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

adii1201

New member
מתי שיחררו אותך?../images/Emo6.gif

אוכל של בית חולים זה בסט מה קרה לך
אני אחרי הניתוח שלי של הרגל הייתי לילה בבית חולים ואז באה האחות שקר כלשהו (לא בטוחה שהיא הייתה אחות
) עם גיגים וספוגית ורצתה לרחוץ אותי כי לא יכולתי לעמוד
אמא שלי מיד זינקה מהכיסא ואמרה לה "לא, לא, לא אין צורך, אנחנו תכף יוצאים הביתה"
לפחות אם היה אח חתיך הייתי מוכנה אבל ככה, מה אני זקנה?

LeAnnDylan

Well-known member
יום למחרת

אחרי ניתוח כיס מרה צריך להרגיל את הגוף לתפקד בלי הכיס מרה לכן במשך שבועיים אסור לאכול אוכל שומני שזה כולל את כל הדברים שהיה אסור לי מלפניי, שוב לאו דווקא דברים ששוחים בשמן אלא יותר דברים מקבוצת המזון של השומנים. נגיד ביצה ואבוקדו זה הרבה יותר רע מהמבורגר או פסטה ברוטב שמנת. בקיצור בבוקר אפילו לא טרחתי להסתכל מה האחות הביאה לי במגש רק בזווית העין ראיתי שהיא שמה שם "גיל" לייק איו מי אוכל גיל
מה אני בת 80
בצהריים היא הביאה לי כל מיני חמוצים (מי אוכל חמוצים
), מרק עגבניות (טייסט לייק שיט), אורז, קישואים וקציצות עוף. האמת שהקציצות היו סבירות יחסית לזה שאני לא אוכלת קציצות בכלל. קישואים אני לא אוהבת אז הישועה לא תגיע משם ואורז בלי מלח, וול, טייסט לייק שיט אז וול. האמת שבת דודה שלי באה לאסוף אותי מהבי"ח וריחמה עליי שלא אכלתי אז היא לקחה אותי לארומה כדי שאני אוכל סלט, שזה הדבר היחיד בערך שמותר לי לאכול בלי למות אח"כ
ואיכס הגיגית והספוגית הזכירו לי שדודה שלי שהייתה איתי היא אחות כירורגית ברמב"ם לכן היא מכירה את כל התופעות של החולניים למינהם והיא ידעה שאחרי הניתוח אסור לי לקום מהמיטה לפחות עד הבוקר למחרת (הניתוח היה ב-3 בצהריים) אז כדי לעשות פיפי צריך סיר :| אמרתי לה שגם אם העולם יתהפך אני לא אשתין בסיר. גם לא הבנתי בהתחלה מה הפואנטה של הסיר כי בכל מקרה אני אצטרך לקום ולהתיישב עליו ואז מה זה כבר משנה אם אני אעשה עוד כמה צעדים עד לשירותים. אבל מסתבר שזה לא סיר כמו של ילדים בני שנתיים
זה מין סיר שטוח ומוארך כזה שמניחים מתחתייך בזמן שאת שוכבת ואז את לא צריכה לזוז בשביל להשתין. אמרתי לה שתוותר על הרעיון כי זה לא יקרה. מי מסוגל לעשות פיפי בשכיבה? :| בסוף היא עזרה לי לרדת מהמיטה וכמעט פרמתי את עצמי בתהליך

adii1201

New member
לא נראה לי שזה קשור לזה של הכיס מרה

זה אוכל של בית חולים
גיל, ג'לי מזעזע שאלוהים יודע ממה הכינו אותו ומרק עוף צח, שבדיוק כמו שמצליחים בצבא להרוס איכשהו חביתה, בבתי חולים מצליחים להרוס מרק עוף צח. זה פאקינג מרק עוף צח! זה עוף עם מים מלח ופלפל!!! איך אפשר להרוס את זה אני לא מבינה!!! אוי לא אלוהים אני אפילו לא הייתי מנסה
לפחות היא לקחה אותך לאכול!!!!! אוי כן, טל מי אבאוט סיר הפיפי, הבושות הבושות
זהו שלא
זה סיר להשתנה בשכיבה
אוי לא אוי לא אוי לא
אז אני הייתי חייבת דחוף אחרי הניתוח ולא הייתה ברירה כי גם אם רציתי לא יכולתי לקום כי גם הייתי מסוממת שאין דברים כאלה מהמורפיום (דיברתי שטויות, בחיי
) ואז ביום למחרת דיברתי עם ההורים שלי ואמא שלי אמרה לי "אנחנו עוד 5 דקות אצלך" אז אמרתי טוב אם הם עוד 5 דקות כאן אני אתאפק עוד קצת בשביל לחסוך את הבושות של לעשות שוב פעם בדבר הנוראי הזה. לקח להם שעה להגיע (אני לא מגזימה
) ובאיזשהו שלב התייאשתי וביקשתי שיביאו לי את זה
אמג עשיתי כל כך הרבה שהאח (ועוד אח אאוט אוף אול טינגז
) שאל אותי כמה זמן לא השתנתי (המממ יותר מ-12 שעות?
) אח"כ! אמא שלי סופסוף באה! אבל אני עדיין לבושה בחלוקים הדביליים האלה של בתי חולים שפתוחים לך מאחורה כאילו אין אלוהים אז היא מיד הלכה להביא לי כיסוי, עשיתי פיפי והחלפתי בגדים ותודה רבה

LeAnnDylan

Well-known member
אממ נראה לי שזה קצת קשור

כי שתי הזקנות שהיו לידי קיבלו דברים אחרים לאכול
כאילו אני חושבת שיש מנה רגילה לכל החולים ואז יש דברים קצת שונים לכל הנכים שלא מסוגלים לאכול את האוכל הרגיל. היה על המגש שלי שלט שכתוב עליו דל שומן שלזקנה שלידי לא היה
בקשר לסיר האמת שבאמת לא הייתי מסוגלת להשתין בו. דודה שלי דחפה אותו מתחתיי והלכה כדי לתת לי פרטיות והייתי מחוברת לשקית של 2 ליטר נוזלים שהייתי חייבת להוציא איכשהו והרגשתי שיש לי פיפי אבל פשוט לא הייתי מסוגלת לעשות בשכיבה. זה כנראה משהו פסיכולוגי. במשך איזה רבע שעה שניסיתי ללא הצלחה בסוף היא ריחמה עליי ועזרה לי לקום
אוי והחלוקים הפתוחים האלה
גם ככה כולך פתוחה מאחורה ובלי שום דבר מתחת כדי להצניע אותך קצת ואני שוכבת כולי נכה במיטה ונכנסת לחדר קבוצה של רופאים למורנינג ראונדס (בחיי שהייתי בטוחה שעושים את זה רק באנטומיה
) וזה שניתח אותי רצה לבדוק שהחתכים בסדר והחתך הגדול זה שממנו הוציאו את הכיס מרה ממוקם ממש מתחת לבובז וכדי לראות אותו כמו שצריך הוא הרים לי את כל החלוק הזה למעלה אז הייתי לייק "אז למה אתם בכלל נותנים לי את החלוק הזה?! אני פשוט אשכב כאן במערומיי ואחכה שתבואו לדקור אותי לבדיקת הדם הבאה
"

adii1201

New member
אההה אוקיי../images/Emo6.gif טוב זה בטח עדיין היה מגעיל

אני לפחות לא קיבלתי אוכל, אסור היה לי לאכול כלום
אוי לא
כן, כן גם לי זה קרה אחרי הניתוח בקושי עשיתי פיפי. אני מניחה שבסוף זה היה יוצא
אוי כן את כל כך צודקת
והם ממש לא רק באנטומיה וזה מזה בושות ג'יזס
תודה לאל שאותי ניתחו ברגל אז לא הרימו לי כלום
אבל אמג הרופא המפגר הזה (המתמחה או וואטאבר של הרופא שניתח אותי) רצה להחליף לי תחבושת עכשיו אני הייתי מזה נכה, היה לי חצי גבס ואיזה 20 סוגים של תחבושות על הרגל כי לא עשו לי תפרים והוא משך הכל באלימות והפצע היה פתוח כמעט בעטתי בו אלוהים
והאלה שהיו איתי בחדר לא הפסיקו לנחור כל הלילה אמג
ואח"כ כששיחררו אותי אז הרי אסור לצאת מבית חולים ברגל, צריך על כיסא גלגלים אז אבא שלי הסיע אותי והכניס אותי בערך בכל דבר אפשרי ובסוף אני כזה "אבא, יש לי רגל בגודל של 3, זה לא אומר שצריך להוריד לי אותה. דו יו מיינד?"
חוויות מבתי חולים זה מזה תענוג

LeAnnDylan

Well-known member
אוי אוי אוי |צמרמורות|

הקטע עם התחבושות מזכיר לי את האחות שנכנסה לחדר ביום למחרת לפני ששיחררו אותי (וקלטה אותי שוכבת הפוך על המיטה עם הרגליים למעלה על המשענת של הראש ונשפכה עליי מצחוק) כדי להוציא לי את השיט הזה של האינפוזה מהיד ובהתחלה ניסתה להוריד את הדבק כזה בעדינות ואחרי שניה וחצי שקלטה שזה לא הולך היא פשוט משכה את זה בפראות וכמעט תלשה לי את היד מהמקום ואז שמה לי איזה חתיכת תחבושת בקוטר ס"מ על ס"מ שהתמלאה בדם עוד לפני שהיא הניחה אותה על היד אז שאגתי עליה שתביא משהו גדול יותר אם לא בא לה לנגב את כל הדם שלי מהמיטה ומהרצפה שם אז היא הביאה לי איזה תחבושת בגודל של מגבת מטבח וגם היא התמלאה בדם די מהר :S זה היה מזה מפחיד ומזה כאבה לי אח"כ היד כל היום
מה היא חשה לעצמה?! ואוי הקטע עם אבא שלך מזכיר לי שאחרי הניתוח אחד האחים שם היה צריך לגלגל אותי חזרה לחדר והמיטות בית חולים האלה כאלה פאקינג מסורבלות והוא פשוט נתקל בכל דבר שניצב ברדיוס קילומטר ממנו! גם ככה רק הנסיעה בלי להיתקע בכלום הייתה כרוכה בכאבים אבל עם כל ההתקלויות האלה בדברים רציתי למות
אגב עכשיו כשאני קוראת באק את כל מה שכתבתי בהודעה הזו ובהודעות הקודמות עושה רושם שזה מקום ממש סיוטי אבל אני חייבת לציין שלמרבה ההפתעה באמת שזה לא היה נוראי כל כך והצוות והרפואי שם באמת היה נחמד אנד אול ולמרות שדודה שלי רצתה להרוג אותי שלא הלכתי לעשות את הניתוח אצלה ברמב"ם בסוף גם היא התרצתה.

adii1201

New member
אוי לא../images/Emo122.gif דווקא האחיות בדר"כ

הרבה יותר עדינות בכל הנוגע לאינפוזיות למיניהן! אני הייתי במיון פעם אחת ואיזו רופאה מתלמדת הכניסה לי אינפוזיה והיא פיספסה את הוריד אז מה אכפת לה לסובב לי את המחט בתוך היד עד שהיא תמצא אותו, למה לה זה כואב?
אוי ג'יזס למה לא פיטרת אותו מתפקידו?!
כן, נו, זה משעשע כל הסיפורים והכל אבל באול אנד אול זה לא כזה נוראי

LeAnnDylan

Well-known member
אממ לא יודעת

דווקא בבוקר באה אליי רופאה לקחת דם והיא עשתה את זה ממש מהיר ובלי כאבים. כאילו נשכח לרגע את העובדה שאיך שהיא נכנסה היא כזה "בוקר טוב, איך את מרגישה? באתי לקחת לך דם" ואז אני מושיטה לה את היד והיא כזה מתקרבת עם המחט לאיזור של גב כף היד. ישר שלפתי את היד שלי מהידיים שלה באימה והייתי לייק "למה משם?!
" והיא כזה "אה, את מעדיפה מלמעלה? אוקיי אין בעיה" לייק, איזה בן אדם בעולם מעדיף שיקחו לו דם מגב כף היד?
" טוב שזה לא הדבר הכי כואב אבר!! מה שכו כיוון שאני נכה תמידית כשזה מגיע לבדיקות דם, נהיה לי שם סימן סגול ענק ומהמם שנראה כאילו הכו אותי שם
אבל באמת שזה לא כאב. אגב בקשר לאחות. היא מרשעת! איים טלינג יו! אחרי שהיא משכה את האינפוזיה באכזריות היא כזה "כואב יותר מהניתוח עצמו, נכון?" מאד'רפאקר! איט סטינגס לייק אה ביץ'!!!#@$ עד עכשיו אני מקבלת צמרמורות כואב מהמחשבה על זה

adii1201

New member
אמג באמת איזה בנאדם../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אאוצ'
וכן נו גם אני עושה את זה
אהההאאאאאאאאאא מכוווותתתתתת!!!!!!!!

snavgm

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifמתי את יודעת שמצבך שיט אמיתי?

( ..על המגש שלי שלט שכתוב עליו דל שומן שלזקנה שלידי לא היה..) כשאת יותר מוגבלת באוכל מהזקנה שלידך...
הרסת אותי מצחוק..
גיל.. האוכל דל שומן.. החלוקים הפתוחים מאחורה.. הסיר השטוח.. מעניין לך בחיים.
תרגיש טוב !

adii1201

New member
אוי נכון../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

LeAnnDylan

Well-known member
לגמריי שיט../images/Emo122.gif

אבל נו הייתה עוד זקנה מהצד השני שלה היה מותר לשתות רק מרק צח וכל אחד שביאו לה היא הייתה מתחילה לשאוג עליהם שזה לא צח והיא לא יכולה לשתות משהו עם תבלינים ואז היא התקשרה לבן שלה שגר באיזה קיבוץ שיכין לה מרק בקיבוץ ויביא לה אותו
היא כזה עושה לה "תכין לי מרק עם גזר ותפו"א ובצל אבל תביא לי רק את המים כי אסור לי לאכול משהו אחר"
אני חושבת שמצבי סלייטלי בט'ר ד'ן הרז...

snavgm

New member
טוב..מול הזקנה השניה מצבך טוב..../images/Emo6.gif

הכל יחסי דארלינג!
אחרי האוכל של ביח"ו, הגיל והסיר השטוח- טוב שנשארת אופטימית ואת רואה את הכוס ( מרק צח) המלאה..

darklighter

New member
תרגישי טוב והחלמה מהירה../images/Emo201.gif../images/Emo190.gif

אהבתי את הציטוט
ורק את מסוגלת להזמין חולצות בלי לראות מה כתוב עליהן
טינה פיי באמת מצחיקה למרות ש30 רוק בעונות האחרונות לא משהו...

LeAnnDylan

Well-known member
תודה../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

ונו מה זה משנה מה כתוב עליהן? בטח איזה שורה משיר שקר כלשהו, גם ככה אף אחד לא טורח לקרוא מה שכתוב שם. אני רק בעונה 2 של 30 רוק אז בנתיים זה אחלה.

למעלה