ספיישל ימי הולדת של כוכבים

MoRoSH11

New member
../images/Emo65.gif ספיישל ימי הולדת של כוכבים ../images/Emo65.gif

אני בטוחה שכבר עשו פה רשימות כאלה ואחרות אבל החלטתי שמגיע עוד פעם נא לא להגיב עד שאני מסיימת

MoRoSH11

New member
גל אוחובסקי

1/1/58 עיתונאי, תסריטאי (ושופט בכוכב נולד) פלורנטין, הבועה, יוסי וג'אגר,

MoRoSH11

New member
קובה גודינג ג'וניור

2/1/68 שחקן הכי טוב שיש, ג'רי מגוויר,

MoRoSH11

New member
אריק איינשטיין

3/1/39 זמר http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%90%D7%A8%D7%99%D7%A7_%D7%90%D7%99%D7%99%D7%A0%D7%A9%D7%98%D7%99%D7%99%D7%9F

MoRoSH11

New member
מל גיבסון

3/1/56 במאי ושחקן מקס הזועם, הבואנטי, נשק קטלני 1,2,3,, טקילה סאנרייז, לב אמיץ, פוקוהנטס (דיבוב), כופר, תאוריית הקשר, מלון מיליון דולר, מה נשים רוצות, הפטרויט, סיינס, חיילים היינו, הבלש המזמר

MoRoSH11

New member
דיאן קיטון

5/1/46 שחקנית, במאית ומפיקה הסנדק, הסנדק 2, מנהטן, הרומן שלי עם אנני, המתופפת הקטנה, הסנדק 3, אבי הכלה 2, מועדון האקסיות, חדרו של מרווין, שיחה ממתינה, אמרתי לך, משחקי חברה, באהבה אין חוקים, עד שהמשפחה תפריד בינינו

MoRoSH11

New member
ניקולס קייג'

7/1/64 שחקן האחיין של הבמאי פרנסיס פורד קופולה לעזוב את לאס וגאס, מוכת ירח, בירדי, קון אייר, עיר של מלאכים, עיני נחש, 8 מ"מ, עקיצה ב-60 שניות, חתונה על תנאי, המנדולינה של קםטן קורליי, אדפטיישן, אוצר לאומי, שר המלחמה, עימות חזיתי, הפריצה לאלקטרז, איש הקש, גוסט ריידר, נקסט

MoRoSH11

New member
איה כורם

7/1/80 זמרת ויוצרת (הוציאה דיסק 1) בוגרת "רימון" משיריה: קיץ, יונתן שפירא, שיר אהבה פשוט, קליפה ועוד כתבה את אתה אף פעם למירי מסיקה

MoRoSH11

New member
רן דנקר

7/1/84 שחקן וזמר בנו של השחקן אלי דנקר הוציא דיסק, "שווים", עם עילי בוטנר והם מופיעים ברחבי הארץ שיחק בהשיר שלנו

MoRoSH11

New member
אמנדה פיט

11/1/72 שחקנית משנים כיוון, הכי דומה לאהבה, באהבה אין חוקים, ללכת על הכל

MoRoSH11

New member
אושרי כהן

11/1/84 שחקן אוצרות הים האדום, הכוכבים של שלומי, מדורת השבט, ג'ינג'י, השיר שלנו, עד מדינה, לאב דווקא, מרחב ירקון, אהבה מעבר לפינה, ראש גדול, בופור

MoRoSH11

New member
תמר קינן

13/1/76 שחקנית לאב דווקא, טלנובלה בע"מ, משהו מתוק, החברים של נאור בתאטרון- שלוש אחיות, עיר הנפט, פלונטר, שמנה

MoRoSH11

New member
אורלנדו בלום

13/1/77 שחקן שר הטבעות, שודדי הקרייבים, טרויה, ממלכת גן עדן, בלק הוק דאון, אליזבתטאון

MoRoSH11

New member
ג'ים קארי

17/1/62 שחקן וקומיקאי אייס ונטורה, טיפשים בלי הפסקה, המסכה, המופע של טרומן, איש על הירח, שמש נצחית בראש צלול, המספר 23, ברוס הגדול מכולם, הגרינץ', אני, עצמי ואירין, כייבל גאי,ש קרן שקרן, באטמן לנצח

למעלה