עוד יומיים יום הולדת ל..|בלון

../images/Emo65.gifעוד יומיים יום הולדת ל..|בלון

נמר שחור 1 שלנו! ביום שבת נמר שחור1 חוגג 15! נמר שחור1, המוווווווווווווווון מזל טוב ויום הולדת שמח! שתזכה לכללללללללללללללללללל מה שתרצה,ויותר מזה! שכל יום יתמלא בפרחים וחיבוקים, ושעולמך יצבע בצבעים עליזים! מאחלת לך כל טוב, שקד לכל מי שמגיב,בגלל שביקש,אל תזכירו את שמו.

MK respect

New member
חחחח...

המונמונמונמוןןןןןן!!!!מזל טוב!!!!!!!!! עד 5976736210 שנים!!! (שיקה אתה לא אמרת לו את זה אז החלטתי שאני יגיד לו את זה כי לא יפה שאפחד לא יגיד לו את זה אז אני אמרתי לו את זה כי אתה לא אמרת לו את זה!!!-אל תשאלו אותי אנלא הבנתי מה כתבתי!!שעת חירפוןןן!!!!כפית-חחחחחח...) אז שיקה נכון אתה סולח לי שאני כתבתי?!?!יופי...:) המונמונמון מזל טוב!!!
ושיהיה לך המונמון ב"ה-צלחה בחיים ובכל מה שתרצה...=) ואל תעשה שטויות בבצפר!!!אני בכיתה ט' אז עוד מותר לי אבל אתה כבר גדול...בגרויות וזה...זה לא צחוק!!!חח...אווופסי...15 זה גם כיתה ט' לא?!?!אז לאידעת... קיצור המונמון מזל טוב ושיהיה לך יומולדת הכי הכי שמייח בעווולם!!!! אוהבת...:)

noooga

New member
נמר 1 זה פאר, הלא כך??

אז מזל טוב לך פאק
עד 120! ושיהיה לך רק טוב!!

יווווו

היומיומולדת היומיומולדת היומיומולדת לפאר!! אז עד 8387305628462946 שנה, ואני אף פעם לא יודעת מה אתה רוצה אז ככה: אני מאחלת לך כל מה שאתה מאחל לעצמך!! אז אתה יכול לאחל חופשי על חשבוני!!! חחח

למעלה