עידוכנים מהוילה- יום 47, ה- 17.10

rebecca121

New member
חח הוא הסביר

הוא מפחד להיות זקן נשי , עם כול תנועות הידיים והדיבור שלו.

droriko

New member
ליאון אומר לעינב

"אני סתם אומר לשי שאני אוהב אותו הכי הרבה פה כדי שירגע, לך אני אומר את זה בכנות" ושי עושה פרצוף עצבני חח לא יודע חבר'ה, אני בסוף אאמין שלשי יש רגשות אליו

droriko

New member
שי לא יודע לקחת אחריות (מה שמצפים ממנהיג)

"ערן עף כי הוא ירה לעצמו כדור בראש" על מי אתה עובד? אתה זה זה שהסיט אותו כנגד קרן !

איתי בל

New member
מה הקשר להסיט נגד קרן

הוא ירה לעצמו בראש כשאיבד את האמון של רנין וג'ני ובכלל בבית אם ערן היה מוסט עוד קודם נגד קרן אל היה עף... קרן הצביעה לכל מי שהתחבר אליה לנעמה היא הצביעה לערן היא הצביעה למיקי גם נראה לי זה שהוא היה צריך לדעת מתי לקחת אחורה פנה ולצאת במתקפה ולבחור צד זה ברור אבל הוא רצה לחגוג על שתי חתונות ויצא קרח מכאן ומכאן טיפש...ילד גדול מה שי צריך לקחת אחריות על החרא שלו הטעות היחידה של שי שהוא עשה איתו שיחה מאוחר מידי

droriko

New member
שי הסיט אותו נגד קרן עוד לפני

הוא היה צריך קלרב את ערן אליו כמו שהוא עם רנין עכשיו , לא להרחיק אותו מהחברים שלו , אלא פשוט לקרב אותו יותר אליו, בדיוק כמו שהוא עושה עם רנין עכשיו (אם זה כשהוא נותן לה משימות "מיוחדות" ויוצר אצלה נאמנות, אם זה כשהוא נדבק אליה כמה שיותר, אם זה כשהוא העביר אותה מהחדר של הבנות לבנים כדי שהבנות לא ירעילו לה את המח בלילה , לא חסרים דרכים). שי הכניס את ערן לתוך המנדרג' הזה, ועוד כשהוא יודע שערן, בניגוד אליו ואל צבר, הוא בסך הכל חייל זוטר ולא יודע איך להתמודד בסיטואציה כזו (ובגלל הוא באמת הסתבך בשתי החתונות כמו שאמרת) הוא היה צריך להרחיק אותו מהמנדראג' ופשוט לקרב אותו אליו.

איתי בל

New member
אתה לא רואה את האסטרגטיה

ערן כבר היה חייל מספר אחד של שי לפני צבר לפני רנין לפני כולם אבל הבעיה של ערן שהוא אומנם חייל של שי אבל הוא שפוט של האגו שלו אז הוא חשב מצד אחד אני אשכב עם האויב מצד שני שי וצבר יאהבו אותי מצד שלישי רנין וג'ני יסמכו עלי קרן ונעמה נהיו קבוצה שאף אחד לא אהב שי וצבר אמרו לו מאוחר מידי שעצם זה שהוא מסתובב איתן גורם לו להראות רע ואחד מהן מה שגורם לג'ני ורנין במיוחד לא לסמוך עליו אין לו מה לקרב את ערן עוד יותר אליו ערן כבר היה קרוב אליו וזה לא היה עוזר שאר הבית ראה את ערן כמאוד בעייתי כמאוד צבוע מה הוא יושב עם שי בבריכה מדברים בשקט וא זהולך עם נעמה וקרן שכולם שונאים ואז בא לדבר עם ג'ני ורנין כאילו הוא איזה סמוי איזה מאזין הפיל את עצמו

droriko

New member
ערן עם כל הפוזה של האגו מניאק

מעריץ את האדמה ששי עומד עליה, שי היה צריך לעשות איתו מה שהוא עשה עם ליאון ורנין וזה מניפולציות כדי לחזק את הנאמנות של ערן אליו , ליהות נוקשה איתו יותר , הוא היה צריך להעמיד אותו במקום ולגרום לו להבין שהוא לא מזיז אצבע בלי אישור של שי. אני בטוח שכמו שעל ליאון ורנין זה עובד גם על ערן זה יעבוד, כי שוב ערן הוא כולו פוזה, הוא לא באמת בן אדם שיכול להתמרד בשליט שלו.

clearer

New member
נכון, שי הסית את ערן נגד קרן, שאגב

מעולם לא אמרה דברים כמו "אני לא רואה את ערן ממטר" ההיפך, היא אמרה עליו רק דברים טובים!

דורון

New member
צבר ושי בשיחה עכשיו...

שי אומר לצבר: "איתי בושה למין הגברי, ונסה עושה ממנו צחוק, משפילה אותו. הוא נכנס איתה למיטה, 10 דקות אחרי זה היא צורחת עליו ואומרת לו זוז כולך מאוהב בי, עוף למיטה שלך. הוא הולך למיטה שלו כולו בוכה, בושה, עושה צחוק מעצמו 24 שעות מול המצלמות. היא משפילה אותו בשביל האגו שלה זה הכי גרוע. והוא, ראבק לפעמים בא לי להוריד לו כאפה, תיהיה גבר כבר!" חחחחחחחחחחחחחחח שי וצבר החליטו להתהפך על ונסה ואיתי.

droriko

New member
"בושה למין הגברי.......

......לפעמים בא לי להביא לו כאפה ,תיהיה גבר כבר!" זה בטח מה שחברים של שי שאומרים כשהם רואים אותו בלייב מתמזמז עם ליאון.

ruti

New member
הבעיה: שי וצבר בעצמם הם בושה למין הגברי ../images/Emo6.gif

שי יורד לרמת הנשנש כדי להשאיר את לאון בצד שלו. צבר יורד לרמת השפרה כדי שלא תצביע נגדו. שניהם צבועים חסרי תקנה

clearer

New member
עכשיו זה ברור מתמיד, ששי לא באמת כעס על לאון

בשבוע שעבר. זה הכל היתה מניפולציה רגשית. כדי לקרב את לאון עוד יותר אליו. כי אחרי ריב, תמיד הקשר מתחזק עוד. וככה גם עם רנין, אתם באמת חושבים ששי נעלב ממנה כי היא לא שמעה בקולו? הכל מניפולציה! הכל מחושב. ככה זה שי. וזה הלך לו. רנין ולאון חזק מאד בצד שלו.

דורון

New member
שיחה כבר של 40 דקות ורנין אפילו לא אמרה משפט

אחד שלם כל המונולוג הזה של שי. שהוא פותח את הפה גם אלוהים לא יעצור אותו.

דינה128

New member
וכל השיחה הוא לא הסתכל עליה אלא על עצמו

שמתם לב? כל השיחה הוא מסתכל במראה שממול ומדבר כאילו אל עצמו ורנין יושבת לידו ומסתבכלת עליו. אגומניאק הבחור.

למעלה