עידוכנים מהוילה- יום 47, ה- 17.10

וואי וואי כמה שי חופר לרנין..זה מעיק..כל פעם

אותו הדבר...כל פעם היא מוצאת משהו להתבכיין עליו ולאיים בעזיבה ובסוף כלום...כאילו דיי תרגיעי קלטנו תמשחק שלך...הרי שיחקתי בין רבאק היא באה אף ורק לפירסום אז שלא תעשה פוזות.... בקיצור השלישיה הפותחת צופה בזריחה...

nikename

New member
מי זה עומד שם בצד?

ומה הם עושים ערים בשעה כזאת? אני,שאני רגילה לקום בשעות כאלה,קמתי ביסורים,אז מה קרה להם?

gavriel15

New member
מדוע ליאון לא אומר כלום אף פעם

יושבים על הנדנדה שי רנין שיפרה וליאון שפרה מלכלכת על עינב שהיא תמיד מפעילה את כולם איפה ליאון? שי מלכלך על וונסה איפה ליאון? למה הוא לא מבקש מהם לא לדבר בנוכחותו על חבריו?

BeN ShaDe

New member
אז רנין שוב איימה לפרוש?

בחייאת רבאק , תנו לה כבר ללכת הביתה. מה קרה הפעם? היא נעלבה מזה ששי לא אהב את מסאז' הכפות רגליים שעשתה לו?

ruti

New member
שתלך כבר. נמאס ממנה. היא קוץ בתחת עם בעיות

נפשיות. תשלחו אותה לפסיכולוג. היא גם לא אוכלת ונראית אנורקסית וגם יה לה בעיות בראש שלא ברור מה היא עושה פה

RoGeR MaSoN

New member
מה? העירו אותם ב-9 בבוקר אחרים שכולם נרדמו

באיזה 4-5
יש כאלה שאפילו יותר מאוחר...

עינת י

New member
איתי ויוסי בשיחה: איתי עלה על שי

"יש תכמנים גדולים" וגם על רנין הם מדברים על זה שאנשים מדברים בחדר כביסה שם לא שומעים

shlomitgueta

New member
תמצית השיחה בין איתי ויוסי על שי ורנין הבוקר:

יוסי- רנין כלום לא עושה, כלום, אתמול עשתה כאילו שוטפת כלים, התחילה ואפילו את זה לא סיימה. וגם שיפרה לא עשתה כלום גם לא אוכל. איתי- הקטע הוא שיחפשו כל הזמן על הדברים הקטנים. כולם בבית מפחדים משי יוסי- מה פתאום, תן לי אותו (את שי) ככה, דוגמן, משחק בשיער כל היום איתי- שי הוא שקרן ותככן גדול, ואם אנשים לא רואים את זה בסוף ישארו פה רק נבלות ושקרנים יוסי- יכול להיות, אנחנו לא רואים את זה,אנחנו לא יודעים כלום מה קורה בחוץ איתי- ברור לי, לגמרי יוסי- הצבע נגמר וזה בולט, הוא כבר שקוף, הצבע כבר לא תופס(מתכוון לצביעות הדיירים) אני תמיד עוקב אחרי שי ורנין, עוקב אחריהם ומחכה שההפקה תתפוס אותם ותביא לנו איזה משפט שאמרו רנין ושי אתמול דיברו בחדר השירות הרבה זמן, רנין ושי מתחיל להסתבך להם הסיפור, הרבה לאט, הרבה לאט (במובן הרומנטי) היא משחקת אותה היפיפיה הנרדמת, היא לא שומרת על... אני לא יודע אם בבית רואים את זה. אבל עוד לא הגיע הזמן שלה יש עוד חיילים אחרים, היא בינתיים לחם לבן. עדיין לא הגיע זמנה. איתי- היא מהווה כח לאנשים אחרים, אומרים לה תעשי ככה ותעשי ככה, אומרים לה תעשי "כאילו", תשטפי כלים בכאילו, תעשי כביסה בכאילו, תעשי קצת שיחשבו שעשית כדי שלא ידברו. "כאילו" יוסי- תאמין לי אם המח שלי עובד נכון הם שמים אותך על הגריל השבוע! איתי- אל תדאג אמר הדג לדייג

Jason2

New member
אם הם היו קמים קודם

היו רואים ששפרה הכינה חלות (כן, היא גם בירכה על הפרשת חלה והקדישה את זה לאשר) וגם נקתה את המטבח.

shlomitgueta

New member
הקדישה לאשר לאחר שקיללה אותו: "לך להיז.." ממש

יפה מצדה כל ההערכה והאהדה שלי כלפיה נמוגו ביום שניסתה לערער את החשיבה החיובית של לאון על אשר ובייחוד כשהיא השתמשה בשפה המלוכלכת הזו והראתה את פרצופה האמיתי

Jason2

New member
זה לא היה ככה

היא אמרה שילך להזד... והיא התכוונה בקשר למה שליאון חושב על עצמו ולא מה שאשר. ובוא נהיה כנים אתה אף פעם לא השתמשת במילים כאלה? זה עושה אותך בן אדם רע? למה היא צריכה לנהוג ככליל השלמות?

נכון, גם אני אהבתי אותה מאוד עד

שקראתי פה שהיא קיללה את אשר. הבנתי שהיא סתם מתנשאת וחבל.....

אור2221

New member
חבל שאת קוראת אמירות מסולפות של אחרים

ומאמינה. הציטוט היה: ליאון אמר שהוא זכה שאשר קיבל אותו "מי הוא אשר שיקבל אותך, שילך להזדיין". הכוונה היתה "אינך זקוק לקבלה של אשר, או של אף אחד"

למעלה