תמצית השיחה בין איתי ויוסי על שי ורנין הבוקר:
יוסי- רנין כלום לא עושה, כלום, אתמול עשתה כאילו שוטפת כלים, התחילה ואפילו את זה לא סיימה. וגם שיפרה לא עשתה כלום גם לא אוכל. איתי- הקטע הוא שיחפשו כל הזמן על הדברים הקטנים. כולם בבית מפחדים משי יוסי- מה פתאום, תן לי אותו (את שי) ככה, דוגמן, משחק בשיער כל היום איתי- שי הוא שקרן ותככן גדול, ואם אנשים לא רואים את זה בסוף ישארו פה רק נבלות ושקרנים יוסי- יכול להיות, אנחנו לא רואים את זה,אנחנו לא יודעים כלום מה קורה בחוץ איתי- ברור לי, לגמרי יוסי- הצבע נגמר וזה בולט, הוא כבר שקוף, הצבע כבר לא תופס(מתכוון לצביעות הדיירים) אני תמיד עוקב אחרי שי ורנין, עוקב אחריהם ומחכה שההפקה תתפוס אותם ותביא לנו איזה משפט שאמרו רנין ושי אתמול דיברו בחדר השירות הרבה זמן, רנין ושי מתחיל להסתבך להם הסיפור, הרבה לאט, הרבה לאט (במובן הרומנטי) היא משחקת אותה היפיפיה הנרדמת, היא לא שומרת על... אני לא יודע אם בבית רואים את זה. אבל עוד לא הגיע הזמן שלה יש עוד חיילים אחרים, היא בינתיים לחם לבן. עדיין לא הגיע זמנה. איתי- היא מהווה כח לאנשים אחרים, אומרים לה תעשי ככה ותעשי ככה, אומרים לה תעשי "כאילו", תשטפי כלים בכאילו, תעשי כביסה בכאילו, תעשי קצת שיחשבו שעשית כדי שלא ידברו. "כאילו" יוסי- תאמין לי אם המח שלי עובד נכון הם שמים אותך על הגריל השבוע! איתי- אל תדאג אמר הדג לדייג