../images/Emo29.gif תמצית שיחות הלילה רנין - שי - צבר
רנין שטפה כלים. צבר בא אליה ואמר משהו כמו "פעם ראשונה שאני רואה אותך שוטפת כלים, מה קרה?" רנין נפגעה מכך שהעובדה אינה נסתרת מעיני הדיירים כפי שחשבה, והלכה מיד לעשות כביסה. אל חדר הכביסה הגיע שי, והתפתחה שיחה. רנין: רע לי, חנוק לי, אני רוצה לעזוב. שי מנסה להבין מה הסיבה, הוא שואל אם זה קשור למשהו שקורה מחוץ לבית, אם מישהו פגע בה וכן הלאה. הוא גם אומר לה שאם היא רוצה לפרוש שתדיח את עצמה (כמו שאשר עשה). אחרי דיבוב ממושך עולה רק דבר אחד ברור: רנין פוחדת להיות מודחת, וזו הסיבה שהיא רוצה לפרוש לפני כן. היא מוסיפה עוד כל מיני פרטים שוליים, כמו המילים שוונסה זרקה לה על כך "שיש אנשים שיותר מגיע להם ללכת מאשר". היא מקשטת בפרט נוסף שלדעתי לא היה, על כך שוונסה זרקה לה שאנשים שחושבים שהם מנהיגים צריכים להיזהר. היא לא מספרת על העלבון של צבר. שי אומר שהוא לא יכול לעצור אותה אבל לא רוצה שתפרוש. הוא פולט שהוא לא יגיד לה לא לפרוש בגלל שהיא חשובה לאנשים כאן, ומיד מתקן ואומר: לא בגלל ההצבעות. אין ספק שהמשפט הזה נחרט אצל רנןי. שי אומר לה גם שהיא עוד לא חוותה את המשחק, היא לא חוותה מה זה להיות מועמדת להדחה ואז להיות מוחזרת על ידי הקהל. ההרגשה שמיליונים הצביעו והם אוהבים אותך ורוצים שתישאר (וכאן הוא מדבר על עצמו, כמובן) היא נהדרת. זמן קצר לאחר מכן שי וצבר בסוכה ושי מספר לו שרנין רוצה לעזוב. שניהם יודעים שרנין חשובה להם להצבעות, אבל אומרים (ולא באמת מתכוונים) שאסור להם להתערב וללחוץ עליה. שי אומר שכל דבר שהוא יגיד לה לעשות היא תעשה. אם יגיד לה להישאר היא תישאר, אבל הוא לא יכול לקחת את זה על עצמו. מתפתחת ביניהם שיחה על האנורקסיה של רנין בלי ששם המחלה תצויין במפורש. צבר אומר שהיא לא אוכלת כלום, פשוט כלום. אי אפשר לשרוד בבית בלי אנרגיה. שי אומר שהוא מכיר את זה והיתה לו טראומה מסיפור כזה. צבר אומר שבכלל אסור להם לדבר על זה, אבל רואים שהיא בדכאון והיא לא בסדר. בסוף השיחה שי אומר שיתפוס את רנין מאוחר יותר כשכולם יילכו לישון. לא ראיתי את השיחה, אבל לפי הדיווחים כאן, הפלה וופלה, רנין נשארת.