עידוכנים מהוילה- יום 47, ה- 17.10

עינת י

New member
אז "מי היא שיפרע שתלך להזדיין" מקובל עליך?

איזה פה מלוכלך לחרדית לשעבר.

shlomitgueta

New member
מה קשור? מה קשור? (גנבתי מלאון)

זה לא שהיא אמרה פעם אחת או פעמיים! היא אמרה שילך להזד.. מספר פעמים ואח"כ עוד עשתה הכללה לכל הדתיים ואל תנסה לפרש את הכוונה שלה כי המשפט הראשון שהיא אמרה הוא המשפט בדיוק ואין לו שום כוונה אחרת איך זה שצבר יכל להעביר את המסר שלו מבלי להשתמש במילים כאלו? שפרה ירדה ברמה, בעצם לא ירדה נחתה! היא שכחה שמצלמים אותה? גועל נפש

מה לעשות ,היא צודקת

מי אלה בכלל כל הדתיים האלה (ואשר בתוכם) שצריכים לתת אישור ללאון ? לאון לא צריך אישור מאף אחד , לאון בן אדם כמו כל אחד אחר וזכותו לחיות כמו כל אחד ולא לפחד שאחד דתי יפוצץ אותו באלה (כדברי אשר בימים הראשונים)

Jason2

New member
אבל זה נכון

כל הדתיים פוסלים הומואים, הם מאמינים וזו עבירה שכתובה בתורה.

shlomitgueta

New member
אני בכלל לא הצדקתי את אשר ואשר גם

נמחק אצלי ביום שהוא ניבל את פיו והוא מודה שהוא דיבר לשון הרע והנה תראו קיבל את עונשו והוא יכל להגיע רחוק אם לא היה מתחרפן זו לא הדרך לנבל את הפה ובייחוד לא להראות צד מסויים שהוא צבוע לדעתי ואני מתכוונת לשפרה(כל הזמן מחייכת, לא מרימה את קולה, נעימה מתוקה מקסימה וכל הבלה בלה בלה), ואז ברגע שהיא לא שמה לב תופסים אותה את שפרה האמיתית את הגועל שבה. צבועה

TLV GUY2

New member
הדייר הכי מציק ומיותר: איתי

די נמאס מהצורת דיבור שלו, הבכיינות שלו, האופי המציק שלו... פשוט מיותר שם....

דינה128

New member
גם לי הוא עלה כבר על העצבים

כל הזמן רק בוכה ומקטר. והוא צריך דווקא להיות רגוע אחרי הטיפול האישי שהוא מקבל כל לילה מונסה. מעניין שעל הדיירים הוא כועס אבל ונסה שעושה ממנו סמרטוט... זה בסדר. את מה שהוא עושה עם ונסה לא מראים יותר כי כמו שטל אמר "זה לא משהו שאפשר להראות בפריים טיים" אז לא מצלמים אותם, התפתחות עם מישהי אחרת - לא תהייה. הצורה בה הוא שוטף כלים- יותר בריא לדיירים שהוא לא ישטוף,איך יוסי אמר כששתה מכוס אחרי שאיתי שטף אותה "אני שותה ומריח את החלב עולה לי מהכוס". די שיעזוב את הוילה. איתי כבר מיצה את עצמו.

קמבילי

New member
והוא גם האיש הכי ישר בבית (עד לפני שבוע)

הוא חסר חן ולא יודע לדבר, אבל ונסה והוא חשובים לנו כדי להדיח את שי רנין. איתי לא עובר טוב מסך, אבל שקרים ולכלכלנות וזיוף עוברים עוד פחות טוב.

קמבילי

New member
../images/Emo29.gif תמצית שיחות הלילה רנין - שי - צבר

רנין שטפה כלים. צבר בא אליה ואמר משהו כמו "פעם ראשונה שאני רואה אותך שוטפת כלים, מה קרה?" רנין נפגעה מכך שהעובדה אינה נסתרת מעיני הדיירים כפי שחשבה, והלכה מיד לעשות כביסה. אל חדר הכביסה הגיע שי, והתפתחה שיחה. רנין: רע לי, חנוק לי, אני רוצה לעזוב. שי מנסה להבין מה הסיבה, הוא שואל אם זה קשור למשהו שקורה מחוץ לבית, אם מישהו פגע בה וכן הלאה. הוא גם אומר לה שאם היא רוצה לפרוש שתדיח את עצמה (כמו שאשר עשה). אחרי דיבוב ממושך עולה רק דבר אחד ברור: רנין פוחדת להיות מודחת, וזו הסיבה שהיא רוצה לפרוש לפני כן. היא מוסיפה עוד כל מיני פרטים שוליים, כמו המילים שוונסה זרקה לה על כך "שיש אנשים שיותר מגיע להם ללכת מאשר". היא מקשטת בפרט נוסף שלדעתי לא היה, על כך שוונסה זרקה לה שאנשים שחושבים שהם מנהיגים צריכים להיזהר. היא לא מספרת על העלבון של צבר. שי אומר שהוא לא יכול לעצור אותה אבל לא רוצה שתפרוש. הוא פולט שהוא לא יגיד לה לא לפרוש בגלל שהיא חשובה לאנשים כאן, ומיד מתקן ואומר: לא בגלל ההצבעות. אין ספק שהמשפט הזה נחרט אצל רנןי. שי אומר לה גם שהיא עוד לא חוותה את המשחק, היא לא חוותה מה זה להיות מועמדת להדחה ואז להיות מוחזרת על ידי הקהל. ההרגשה שמיליונים הצביעו והם אוהבים אותך ורוצים שתישאר (וכאן הוא מדבר על עצמו, כמובן) היא נהדרת. זמן קצר לאחר מכן שי וצבר בסוכה ושי מספר לו שרנין רוצה לעזוב. שניהם יודעים שרנין חשובה להם להצבעות, אבל אומרים (ולא באמת מתכוונים) שאסור להם להתערב וללחוץ עליה. שי אומר שכל דבר שהוא יגיד לה לעשות היא תעשה. אם יגיד לה להישאר היא תישאר, אבל הוא לא יכול לקחת את זה על עצמו. מתפתחת ביניהם שיחה על האנורקסיה של רנין בלי ששם המחלה תצויין במפורש. צבר אומר שהיא לא אוכלת כלום, פשוט כלום. אי אפשר לשרוד בבית בלי אנרגיה. שי אומר שהוא מכיר את זה והיתה לו טראומה מסיפור כזה. צבר אומר שבכלל אסור להם לדבר על זה, אבל רואים שהיא בדכאון והיא לא בסדר. בסוף השיחה שי אומר שיתפוס את רנין מאוחר יותר כשכולם יילכו לישון. לא ראיתי את השיחה, אבל לפי הדיווחים כאן, הפלה וופלה, רנין נשארת.

עינת י

New member
מתי שי היה מועמד להדחה והקהל החזיר אותו?

לא זכור לי (ותודה על העדכון)

bibaso

New member
גם לי נראית תמוהה התוספת שלה לדיבור עם וונסה

כשראיתי שזה קרה היא לא אמרה כלום על "מנהיגים שצריכים להזהר" נראה לי שרנין שקלטה שוונסה לא סובלת אותה, ורוצה ששי "יטפל" בה. * בקשר לכותרת שלך - היו כמובן עוד שיחות בלילה אבל ראיתי ששירשרו עדכונים.

למעלה