עידוכנים מהוילה- יום 47, ה- 17.10

Yaki J

New member
אם היה אח הגדול לסוסים אפשר היה לשלוח לשם את

כל הוסיסם של ונסיה. היא חופרת רצינית.

Yaki J

New member
יווו כמה ונסה חופרת. אפשר להפוך את זה לסרט

דוקומנטרי על סוסים.

אור2221

New member
ונסה מספרת את סודות העולם התחתון בטלוויזיה

פסיכית. מספרת לעינב כל מיני סיפורים על אשקלונים שהיא מכירה, בת לא חוקית וכו'. עוד יעשו לה סנדלים מבטון.

24 שעות 1

New member
למה ההפקה לא עצרה את ונסה

ונסה סיכנה את החיים שלה בטיפשותה דיברה עם אנשים מסויימים הזכירה את שמם וסיפרה על בגידה בתוך המשפחה

דינה128

New member
אני מקווה שאף אחד באשקלון לא שמע את זה

כי מי שמכיר את עינב יודע בדיוק על מי מדובר ולפי מה שונסה אמרה האשה לא יודעת שהבת של אחותה היא מאח שלה. היא באמת מאמינה שהאבא של התינוקת מת. גם אני מקווה שונסה לא הסתבכה עם העולם התחתון באשקלון.

s7m42

New member
תשימו לב איך שי נדבק לצבר

כדי שחס וחלילה לא יהיה רגע אחד לבד עם שפרה ולאון הוא מת מפחד שהם יתחילו לדבר על אסטרטגיות וכאלה ולצערי הם בכלל לא מדברים על שום דבר כזה ולא רומזים אפילו אחד לשני הוא פשוט בלתי נסבל גם האידיוט הזה כל הזמן יורד על אנשים כאילו בצחוק כדי שאף אחד לא ישים לב שהוא בעצם מלכלך עליהם כשבינתיים הוא מנסה לחמם את כולם אחד על השני

RoGeR MaSoN

New member
ונסה החליטה שהיא רעבה ב1 בלילה ואיתי ישר קופץ

ומציע לה חביתה עם סלט וגבינות, והיא כמובן "כן תודה מתוקי" אז הוא ניגש למשימה
איך שהיא מנצלת אותו..

24 שעות 1

New member
שיפרה - "תזיזו את העוגה היא מדברת אלי"

הבחורה לא יכולה לעצור - לבלוס לכן לא מוכנה לוותר על התקציב

אכדית

New member
דווקא אצלי האנטי הוא הצביעות

מההתחלה היא נראתה לי צבועה אבל היא הייתה אינטליגנטיץ, נחמדה ויפה אז היה כיף לראות אותה. מהסיפור עם אשר ירד לי ממנה. ולא חיבבתי את אשר יותר מדי, סתם יצאה מגעילה בסיטואציה הזאת וחשפה את הפרצוף האמיתי שלה. מבחינת אוכל שתאכל כמה שהיא רוצה. מה יש לעשות שם חוץ מלאכול ולגרבץ?

סאמוואן

New member
היא ממש לא מנצלת אותו

זה בעיה שלו שהוא קופץ כל פעם שוונסה צריכה משהו הוא עושה מעצמו עבד שלה וחבל... לדעתי הם ממש חמודים ביחד אבל הוא קצת מגזים..הוא כבר נהיה בתפקיד המשרת שלה..

Yaki J

New member
שפרה בוכה על חלב שנשפך ../images/Emo185.gif

שפרע: "היינו יכולות להצליח" (במשימה) איתי: "זה מאד קל להסתכל מהצד ולהגיד את זה" שפרעי: "לא, היינו יכולות. רנין עם הרזון שלה ואני עם הגמישות שלי היינו יכולות"

למעלה