רנין באמת מתכוונת לפרוש ובצדק
היא מתוסכלת משי שחופר לה כל הזמן ועושה ממנה פודל והיא לא תיארה לעצמה שהיא תתאהב בו ולכן היא מפחדת...מה יהיה היא חכמה, עם היא תלך עם הרצון שלה עד הסוף... ומי קבע אם בן אדם רוצה לפרוש, כי הספיק לו והוא אדון לעצמו מי קובע שהוא נמושה, הוא מחליט לפרוש וזה לא אומר שהוא צריך לחכות שידיחו אותו להתענות בוילה המחרידה הזאת כל אחד יכול לעשות מה שהוא רוצה, ולפרוש מתי שהוא רוצה ומתי שמרגיש שהוא מיצה, רצונו של אדם כבודו... יש לי רק להגיד לרנין שאת השוק החשמלי היא כבר קיבלה בגופה ושלא תתפלא שיבואו עוד שוקים,בכיוון שלה עם שי, אין לה מה לעשות במחיצתו, הוא רק מזיק לה, מנצל את חולשתה ועושה ממנה מריונטה שלו, היא רק סובלת אני לא מבין איך ההפקה לא רואה את זה ולמה היא לא נותנת לה ללכת ועוד שולחת את שי שישכנע אותה להישאר, רק בשביל הריטינג שלהם הם יכולים להרוס אותה ולהם לא איכפת מאף אחד... אז אם יש לה שכל והיא מספיק חזקה שתעזוב וכמה שיותר מהר היא חייבת לפרוש, עכשיו לפני שזה יהייה מאוחר. אין לה כבר כוחות לעמוד מולו ולכן היא מתוסכלת... למה להשאיר בכח אחת כזאת, תתחשבו במצבה.. רנין בהצלחה...אני איתך...והוא לא בשבילך והמשחק הזה גם לא בשבילך... רק חבל שלא עזבת לפני השוקים החשמליים...