עידוכנים מהוילה- יום 47, ה- 17.10

זה בדיוק , אבל בדיוק !

מה שאשר אמר בהדחה שלו את עצמו . אשר אמר שהוא רוצה להדיח את עצמו . אז הקול שמייצג את האח הגדול אמר לו שהוא צריך להעמיד 2 מתמודדים להדחה . אשר ענה לו שלפי הבנתו מתמודד שלא מעמיד להדחה אף אחד מועמד הוא עצמו להדחה . זה כתוב בספר הכללים והחוקים של האח הגדול שהמתמודדים קראו .

droriko

New member
חחחחחח שי הזה קורע אותי מצחוק

כאילו אני יודע שהוא צבוע ודו פרצופי אבל תקראו את זה זה מצחיק- רנין עכשיו באה לשי ומספר לו שלא טוב לה והיא רוצה לעזוב אז שי עושהלה "אל תדברי ככה רנין, את צריכה לעבוד על עצמך ולשכנע את עצמך שאת מספיק חזק כדי להישאר פה" רק לפני פחות מחודש כשהיא בא אליו עם המכתב של טייסיר ואמר שהיא רוצה לעזוב ,כשממש במקרה שי לא ראה אותה בצד שלו, הוא אמר לה שכדאי לה לעזוב לפני שהכל בחוץ יקרוס ושאולי המסגרת הזו של האח הגדול לא מתאימה לה .......

droriko

New member
שי:רנין אל תעזבי נו

רנין:אבל אני מרגישה שאני חייבת לעזוב! שי:טוב אז חכי עד יום ראשון חחחחחחחח איזה שחקן

RoGeR MaSoN

New member
הוא אמר לה שתחכה עד יום רביעי

רנין שואלת מזה משנה מתי אני מתה ללכת... אז הוא עושה לי כי אם היא תלך זה ישנה דברים בבית, והוא רוצה אותה עד יום רביעי לפחות....

24 שעות 1

New member
שי שואל את רנין אם תקבל מסר/שיחה מהבית תרגע

מאיפה הביטחון שיש לו שיאשרו לה שוב לדבר עם הבית

צודק חח

מי שראה האחות הקטנה ראו את ג'ני אומרת שהקטע עם "תצאי החוצה" היה מתוכנן. זה פשוט מאוד, כל פעם שהיא אומרת שהיא רוצה לעזוב, או שהיא נשברת או שהיא כבר לא יכולה , מראים את זה במשדר המרכזי, הכל בשביל זמן מסך , שמתי לב היום ששפרה אמרה שהיא תדבר על דברים כמו אופנה ובידור כי דברים "כבדים" לא מעניינים את הקהל. ואכן דרור זה קטע באמת מצחיק אני זוכר שהראו את זה במשדר שהוא אמר לה תעזבי, חח דו פרצופי שכמותו. אני לא מבין, היא לא קולטת?...

Prime Time

New member
אז צאי כבר!!!!!

אי אפשר עם זה יותר רוצה לצאת? צאי! אף אחד לא מחזיק אותך קשורה איזה חזקה כדי להישאר? היא לא חזקה כדי להיכנס בכלל אם היא הייתה רוצה ללכת באמת, ולא מתבכיינת רק בשביל הצומי והמצלמה, היא הייתה עושה את זה מזמן. באותה קלות שבה נכנסה- היא יכולה גם לצאת

bibaso

New member
זה כנראה פרט לצומי הרגיל, גם בשביל

לחמם את שי על וונסה

droriko

New member
שי לרנין "עוד לא הרגשת את החוויה באמת"

צודק, כשלשי ימאס ממך והוא יסיט את כל הוילה נגדך אז תרגישי את החוויה באמת.

דולטש

New member
חחח אתה הורג אותי עם ההודעות שלך

ונראה לי גם האנשים בפורום מתחילים להיות היפרים שהשעות הולכות ועוברות...

למעלה