עידוכנים מהוילה- יום 47, ה- 17.10

RoGeR MaSoN

New member
שי ממש מגזים עם לאון, זה כבר ניהיה מגעיל !!

סתם סתם, נפלה לו במבה...

ruti

New member
שי הוא נשנש. אין לו חברה. היא פיקציה לא קיימת

זה יותר הגיוני ממה שחושבים. הוא נראה כמו הומו ומתנהג כמו הומו. אחד שיותר מדי דואג לאיך שהוא נראה וחושב שהוא סקסי למרות שעם מחט לא הייתי נוגעת בו

דינה128

New member
שמתם לב שיוסי לא עוזב אותם שניה לבד?

שחס וחלילה לא יעשו תכנונים ותוכניות.

די לתמימות !!

יוסי יודע כל דבר שקורה בבית , עוקב אחרי כולם ,איכפת לו מכל דבר והנה הוא מדבר עכשיו על איתי ורואים שהוא עוקב אחרי הכל ויודע הכל, שואל את איתי מה דיברו עד שהוא נכנס לחדר אתמול ובדיוק כשהוא נכנס הם הפסיקו . הוא יודע על השיחה הארוכה של שי ורנין כמה זמן בדיוק זה לקח. לפי דבריו הוא מת שההפקה יתפסו את צבר ושיפרה על מילה לא במקום ושהם ייענשו בקיצור ,כל החושבים שיוסי הוא תמים ,אז אתם טועים בגדול

דורון

New member
את רצינית?

הבן אדם הועמד להדחה כבר שבע פעמים! אני חושב שהדבר האחרון שמדאיג אותו כרגע זה אם הוא יעמוד להדחה שוב חחחחחחחח.

RoGeR MaSoN

New member
ונסה ללאון: "וויי מה אכלת..."

אז לאון עושה לה: "עזבו אותי די כבר מה אכלת מה התקלחת מה נאדים ומה פלוצים, יאללה אני הבן הכי חמוד והכי הגייני פה."

מה עובר על שי- בדוק כל החברים ה"גברים" שלו

יצחקו עליו אחר כך על איך שהוא השפיל את עצמו לכל החיים..יחטוף כאפות ברחוב.. הרי ברור שהוא לא בקטע של לאון, זה סתם קטע אסטרטגי... וזה דוחה איך שהוא מתנהג נמרח על לאון ולאון כולו בעננים. גם כן ילד קטן ונאיבי...

24 שעות 1

New member
רנין דיברה פתאום טובות על עינב שהיא מבשל

שחודש וחצי היא כבר מבשלת לכולם ועושה ואף פעם לא מקטרת אם מי דיברה רנין עכשיו ומה פתאום התחילה להחמיא לעינב

sweetdreams

New member
למה יצחקו עליו?

לפי דעתי זה דווקא מוסיף לו לגבריות.. הוא נראה סקסי יותר מתמיד!!

droriko

New member
ליאון לשי

"באנה איך אני מפחד ליהות זקן הומו, בטח כל הילדים יצחקו עלי" מאיפה הוא מביא ת'יציאות האלה ?!

למעלה