פרק 6- חצי עונה |בלון

• פותח הנושא RoieL
  • פורסם בתאריך

RoieL

New member
../images/Emo65.gif פרק 6- חצי עונה |בלון../images/Emo41.gif

דברו פה, בשרשור הפרק, על הפרק של היום. הציפיות, לפני, ואחרי

CrazyYoYo

New member
פרק נחמד../images/Emo12.gif

לא פרק מדהים ולא פרק חלש. יש כמה שפשוט לא יודעים לשחק שם וזה הורס לגמרי. והשיעול של חני!! אלביס שמע

noyil

New member
וואגטייל

• wagtail (ש"ע) נחליאלי (ציפור) • wagtail n. old world song bird having a long tail which wags up and down when it walks

Double U

New member
פרק מעט חלש.

צבי פשוט הגעיל אותי שהוא התחיל עם לאה אבשלום. זאת אומרת שבחוליה החלשה אשתדל להעיף את שניהם
חני
אסתי עיצבנה עם זה שהיא הזמינה את גבי לדייט ביום נישואיה. ועם זאת, נטלי העלתה מספר פעמים חיוך על פניי. הסדרה הופכת להיות טלנובלית למדי. חני (יונתן) ועידית מתקרבות. בפרקים הבאים עידית כבר תחשוף את גופה בפני חני לפי הספוילרים ותגובתה של חני תהיה: "משגעים!
"

Mastoolit

New member
פרק טוב למדי../images/Emo109.gif

תמוה לי במקצת שעומר עדין לא חזר, בד"כ בטלנובלות בול ביום נישואין/יומולדת/לידה האהוב חוזר ומפציע בדיוק באמצע שהאישה בוכה, אבל האמת שעוד לא נגמר הקטע שהם יוצאים, אולי היא ומצליח כן יתקלו בעומר
בכל מקרה מעניין איך הם יגרמו לו לחזור
הנשיקה הייתה חמודה
אבל האמת הם די מקצינים את הקטע של "האהבה" של עידית לחני, כאישה אל אישה. לא האמנתי על לאה
ואני עדיין לא יודעת להחליט אם פתאום היא התאהבה בצבי או שהיא עושה את זה כדי לגרום לו להזדרז בספין על יוני
בכל מקרה, החזקתי מהדמות שלה הרבה יותר עד הרגע הזה
וממשיך לשעשע אותי ששני אנשים מדברים על אותה אחת ולא יודעים שהם מדברים על אותה אחת
נועם מעצבן ברמות. ונטלי הרגה אותי עם ה"מוחטה".
והאמת די מעצבן שכל פרק הם מושכים עוד פעם אלביס נפגש עם זה נפגש עם ההוא מוציא שבריר מילה ואפילו לא רואים מה הוא בירר ובכלל את הניסיון שלו להרכיב מזה פאזל ולגלות את הסיפור, ואני מאוד אתכזב אם הם ימשכו את זה ל-2 פרקים האחרונים

מיצוס

New member
מה הולך שם??

אוקי - גבי מצליח הזה מעצבן אותי. ומה עובר על אסתי?? למה היא מתאהבת במכוער הזה? תודו שהוא מכוער! בגלל זה הוא כ"כ נואש עד כדי קפיצה למי הלגונה מול קניון ארנה בשביל הפלאפון שלה... ומה הקטע של עידית שליין וחני? הבת של שליין לסבית? והקטע עם החסינות של נטלי בושארי-מארק הצחיק אותי רצח...

RoieL

New member
היה מאוד חמוד, ו.. בפתיחה..

ליאון חזר להיות עם שיער ארוך

ba r2 0 1 0

New member
לא ראיתי ../images/Emo10.gif

הייתי באזכרה והפסדתי את הפרק.... זה כל כך מעצבן שהם לא עושים שידורים חוזרים!!!! עמית יש תקציר?

למעלה