קלי בVMA2005

Harajuku boY

New member
../images/Emo65.gifקלי בVMA2005../images/Emo65.gif

לא ראיתי שמישהו כתב על זה, אם כן כתבו, סורי. מידי שנה מתקיים הטקס VMA )video music awards), שזה אחד הטקסים הכי נחשבים בעולם המוסיקה (לא כמו הגראמי..אבל הוא חשוב קיצר) אז קלי שלנו עלתה לוועדת בחירה עם השירים since ו BTHE (קצת מוזר שהיא לא הוגשה עם ברייקאווי אחרי ההצלחה ההיסטרית שלו) פה יש את רשימת כל השירים שעלו לוודעה תזכרו, שזה שהיא כתובה שם לא אומר שהיא בטוח תהיה מועמדת
למרות שאני דיי בטוח שהיא תפגיז שם איזו הופעה עם הייזל או ביקוז..

bhadar

New member
הו מגניבבבבבבבב../images/Emo9.gif

נאחל לה בהצלחה!!!
אעההההה ושתופיע,שתופיע

C o s m i C

New member
אני מקווה שהיא תופיע, אבל כמעט בטוח

שהיא לפחות תהיה שם כי הזיזו/דחו/ביטלו כמה הופעות שלה שהיו קרוב לתאריך של הVMAs אז יש מצבף נראה לי. הלוואי שהיא תופיע! נראה לי שיש מצב, כי SUBG היה אחד השירים הכי גדולים של השנה.. :) יאי. כל הכבוד לה. ממש לפני כמה ימים לפני שלוש שנים ראיתי את קלי לראשונה בטלוויזיה. והיום לפני שנה שמעתי את השניות הראשונות של ברייקאוואי שהודלף. אוי..הזכרונות..

בפורום של MTV

יש האימייל של הוועדה, אני אומרת להפציץ אותו!!! מעריצות מפורום אחר רמזו לי על זה...

אמממ..... ../images/Emo12.gif

יכול להיות שאתה צודק.... וצד שני, רק ככה אפשר להשפיע... ע"ע העצומה לקונסי { שלא כ"כ עזרה.. } ובכל זאת...

וללא שום קשר... אסי

חיפשתי בגלריה תמונות של קלי מסדרות שהיא השתתפה בהן, ולא מצאתי.. עכשיו זה כולה סדרה אחת- חלום אמריקאי ויש 4 תמונות, אז כדאי לפתוח קטגוריה על 4 תמונות { בתקוה שבהמשך היא תגדל } ???

14מתן

New member
למה רק 4 תמונות ?

היא השתתפה פעמיים (אם תראו ת'קליפ שלי תשימו לב
) היא גם שיחקה בSNL ב2 קטעים

Harajuku boY

New member
סבבהף כמו שכבר אמרתי

כל רעיון שיש לכם לפתיחת גלרייה נוספת, תרשמו
שאני אדע על מה אתם רוצים שיהיה תמונות ואני גם מעלה כל הזמן תמונות פה ושם..

למעלה