לא באלי לענות , תתמודדו ! (../images/Emo269.gif) ../images/Emo8.gif
סתם XD , אני עושה את זה רק כי אם אני לא אעשה את זה מיס. חנה תאיים עליי שאני לא עוזרת להפעיל פורום XD למרות שהיא לא עשתה את זה עד עכשיו
. ~ כי התחמקתי ממנה , ואף אחד גם לא זוכר אותי ~
המפ. בכל מקרה אני עושה את השאלות כי ממש באלי XD טאדאדאם :
מ1 עד 10, כמה אתם מחכים לאלבום? 100000000 אני מתקשה בחשבון אז זה בין 1 ל-10 בשבילי XD
מה דעתכם על התאריך שנבחר? רחוק מדי
אבל סה"כ בלי המרמורים שלי הוא נחמד ! וזה חודש לפני NP
כמה זמן אתם מחכים לאלבום? ממש הרבה זמן ! אני זוכרת שבערך מתחילת שנת הלימודים (ספטמבר) אני מחכה לו ! והוא כל הזמן נדחה
, ראיתי גם וידאו שאמרו בו שהם רוצים להוציא את האלבום עד סוף 2010 ..
מה דעתכם על השירים שכבר יצאו (TIME BOMB ו I FEEL LIKE DANCIN TONIGHT)? נראה לי שזה יתאר בצורה הכי טובה :
. הקטע שטיפה עצבן אותי הוא שיש מעריצים שכאילו "אני לא אוהב יותר את אטל בגלל שהם השתנו והתמסחרו" כשהם שמעו את IFLD . בגלל שהמילים שם מפגרות (אני אוהבת אותם זה מפגר אבל זה מצחיק ואטל תמיד גורמים לדברים להיות טובים XD ) אז הם חושבים שהם השתנו וככה כל האלבום יהיה בגלל שבחרו להוציא אותו כסינגל ..
שמעתם שירים אחרים (מלאים) מההופעות (PAPER MOON לדוג'..)? מה דעתכם? כן ברור ! כנ"ל . (
) ממש אהבתי את המילים ! זה כל כך ציורי כזה
אתם מתכוונים להזמין את האלבום בפרי אורדר? אממ אם היה אפשר רק את האלבום אז כן , אבל כפי שזה נראה עכשיו לא , כי אפשר רק חבילה עם חולצה ... החולצות ב-GK יפות , אבל הן די יקרות ואני יותר מעדיפה את החולצות באתר הרשמי , וההורים שלי מרשים לי לקנות מהאתר הרשמי חולצות ככה שאני וויתרתי על הפרה אורדר ...
אם האלבום יימכר בארץ, תקנו אותו? בארור ! (במבטא אמריקקי XD )
מה דעתכם על שם האלבום? יפה , הוא לא משתווה בשבילי לNOTHING PERSONAL (כי זה היה ממש אדיר וכל החולצות והדברים הקשורים לזה היו כל כך אדירים ! ) אבל אני ממש אוהבת את DW ואת המשמעות מאחוריו
ועכשיו לדירוג השירים - כל שיר דרגו בעזרת . כוכב אחד אם לא אהבתם, חמישה כוכבים אם אהבתם. תשתמשו בMASH UP 01 Do You Want Me (Dead?) -
-
לפי בקטע קצת קשה לשפוט כי זה פשוט חוזר על עצמו אבל הוא נשמע נחמד +++ חוץ מזה ,
ממש אהבתי את השם
02 I Feel Like Dancin' -
אהבתי את המנגינה , המילים חמודות וסה"כ ממש באלי לרקוד כשאני שומעת את זה ככה שהם צדקו כשקראו לזה ככה XD
03 Forget About It -
אחד השירים האהובים עליי !!! אוהבת את המילים וגם מנגינה !!! *שמעתי את ההתחלה של השיר במקום אחר , שמתי את זה פה פעם אם אתן רוצות אני אשים עוד פעם
, אבל בכל מקרה ההתחלה של זה ממש אהבתי אותה וזה הפזמון ככה שישלי שליש שיר כבר ואני ממממש אוהבת אותו XD *
04 Guts -
מושלם , המילים , הכל ! המנגינה כל כך חמודה
גם אחד מהאהובים עליי XD
05 Time Bomb -
המילים , הכל ! מדהים. (אבל זה לא מופיע במש אפ !)
06 Just The Way I'm Not -
אהבתי כל כך ! הכל אהבתי XD
07 Under A Paper Moon -
המילים , המנגינה (לחן) , הכל .
08 Return The Favor -
גאד. כנ"ל.
09 No Idea -
-
מהקטע שהיה המש אפ זה נחמד , אבל די קשה לשפוט
הקטע לא מספיק בשבילי XD , סה"כ לפי הקטע הקצר הזה אז זה מממש ממש חמוד ! (+++)
10 A Daydream Away -
איפה לעזאזל הסמיילי של הריר ?! ולמה אין אחד כזה עדיין !?!?!?!?! כל כך חמוד ומרגש
, הקול של אלכס בקטע הזה , גאד.
גם אחד מהשירים האהובים עליי . שכחת את That Girl ! הנה :
11 That Girl -
מושלם , מדהים אחד מהשירים האהובים עליי !
12 Heroes -
-
יפה , יפה ++++
אני רוצה לשמוע גרסא מלאה , כי לפי בקטע הזה קשה לי לשפוט .
13 Art of the State (Outro) -
-
טיפה מוזר , מגניב ,המילים אדירות !
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק
לסיכום : נשמע אלבום מושלם ! וכל אלה שנתתי פחות מחמש אני די בטוחה שכשאני אשמע את השיר המלא אני אוהב אותם XD וד"א אין לי ממש שירים אהובים , אני אוהבת את הכל ... אלא רק כמה שטיפ טיפה בלטו לי
אבל אל תשפטו אותי ! XD , הכל מושלם ואני אוהבת את הכל
זה כמו לבחור ילדים !
סליחה על החפירה ..