רגע לפני שיוצא Dirty Work

StayAwake

New member
../images/Emo65.gifרגע לפני שיוצא Dirty Work../images/Emo65.gif

בעוד חודש בדיוק כולנו נשמע את האלבום החדש אז רגע לפני, בואו נענה על כמה שאלות. כדי לענות על השאלון עדיף לשמוע קודם את הMASH-UP - http://www.youtube.com/watch?v=wiMHInRAXWo ועכשיו לשאלון
מ1 עד 10, כמה אתם מחכים לאלבום? מה דעתכם על התאריך שנבחר? כמה זמן אתם מחכים לאלבום? מה דעתכם על השירים שכבר יצאו (TIME BOMB ו I FEEL LIKE DANCIN TONIGHT)? שמעתם שירים אחרים (מלאים) מההופעות (PAPER MOON לדוג'..)? מה דעתכם? אתם מתכוונים להזמין את האלבום בפרי אורדר? אם האלבום יימכר בארץ, תקנו אותו? מה דעתכם על שם האלבום? ועכשיו לדירוג השירים - כל שיר דרגו בעזרת
. כוכב אחד אם לא אהבתם, חמישה כוכבים אם אהבתם. תשתמשו בMASH UP
01 Do You Want Me (Dead?) 02 I Feel Like Dancin' 03 Forget About It 04 Guts 05 Time Bomb 06 Just The Way I'm Not 07 Under A Paper Moon 08 Return The Favor 09 No Idea 10 A Daydream Away 11 Heroes 12 Art of the State (Outro) מדגישומטיק למי שצריך

HeelsOverHead

New member
../images/Emo230.gif עונה עונה עונה :D

מ1 עד 10, כמה אתם מחכים לאלבום? 100000000 מה דעתכם על התאריך שנבחר? חביב מה מיוחד בו ?! XD [רק ה7.6 XD ] כמה זמן אתם מחכים לאלבום? שנתיים ! מה דעתכם על השירים שכבר יצאו (TIME BOMB ו I FEEL LIKE DANCIN TONIGHT)? |ריר| שמעתם שירים אחרים (מלאים) מההופעות (PAPER MOON לדוג'..)? מה דעתכם? |ריר| אתם מתכוונים להזמין את האלבום בפרי אורדר?כןןן אני רוצה אני עדיין צריכה להזמין XD אם האלבום יימכר בארץ, תקנו אותו? אם אני לא אקנה אותו בפרה אורדר אז כן XD מה דעתכם על שם האלבום? אחלוש אין תלונות :D ועכשיו לדירוג השירים - כל שיר דרגו בעזרת . כוכב אחד אם לא אהבתם, חמישה כוכבים אם אהבתם. תשתמשו בMASH UP 01 Do You Want Me (Dead?)
02 I Feel Like Dancin'
03 Forget About It
04 Guts
05 Time Bomb
06 Just The Way I'm Not
07 Under A Paper Moon
08 Return The Favor
09 No Idea
10 A Daydream Away
11 Heroes
12 Art of the State (Outro)
הודגש באמצעות מדגישומטיק

PnutButterNinja

New member
את לא מאמינה !!!!!!

כשענית על "מ1 עד 10, כמה אתם מחכים לאלבום? " רשמת : "100000000" ואני עניתי ורשמתי בדיוק אותו הדבר , סתם לחצתי על האפס ועצרתי רנדומלית ... ויצא שעשינו בדיוק אותו המספר !! (ספרתי אפסים כי ראיתי שגם את עשית הרבה אפסים אז סתם בשביל הקטע ספרתי XD ) או מיי גאד !!!!

PnutButterNinja

New member
לא באלי לענות , תתמודדו ! (../images/Emo269.gif) ../images/Emo8.gif

סתם XD , אני עושה את זה רק כי אם אני לא אעשה את זה מיס. חנה תאיים עליי שאני לא עוזרת להפעיל פורום XD למרות שהיא לא עשתה את זה עד עכשיו
. ~ כי התחמקתי ממנה , ואף אחד גם לא זוכר אותי ~
המפ. בכל מקרה אני עושה את השאלות כי ממש באלי XD טאדאדאם : מ1 עד 10, כמה אתם מחכים לאלבום? 100000000 אני מתקשה בחשבון אז זה בין 1 ל-10 בשבילי XD מה דעתכם על התאריך שנבחר? רחוק מדי
אבל סה"כ בלי המרמורים שלי הוא נחמד ! וזה חודש לפני NP
כמה זמן אתם מחכים לאלבום? ממש הרבה זמן ! אני זוכרת שבערך מתחילת שנת הלימודים (ספטמבר) אני מחכה לו ! והוא כל הזמן נדחה
, ראיתי גם וידאו שאמרו בו שהם רוצים להוציא את האלבום עד סוף 2010 .. מה דעתכם על השירים שכבר יצאו (TIME BOMB ו I FEEL LIKE DANCIN TONIGHT)? נראה לי שזה יתאר בצורה הכי טובה :
. הקטע שטיפה עצבן אותי הוא שיש מעריצים שכאילו "אני לא אוהב יותר את אטל בגלל שהם השתנו והתמסחרו" כשהם שמעו את IFLD . בגלל שהמילים שם מפגרות (אני אוהבת אותם זה מפגר אבל זה מצחיק ואטל תמיד גורמים לדברים להיות טובים XD ) אז הם חושבים שהם השתנו וככה כל האלבום יהיה בגלל שבחרו להוציא אותו כסינגל .. שמעתם שירים אחרים (מלאים) מההופעות (PAPER MOON לדוג'..)? מה דעתכם? כן ברור ! כנ"ל . (
) ממש אהבתי את המילים ! זה כל כך ציורי כזה
אתם מתכוונים להזמין את האלבום בפרי אורדר? אממ אם היה אפשר רק את האלבום אז כן , אבל כפי שזה נראה עכשיו לא , כי אפשר רק חבילה עם חולצה ... החולצות ב-GK יפות , אבל הן די יקרות ואני יותר מעדיפה את החולצות באתר הרשמי , וההורים שלי מרשים לי לקנות מהאתר הרשמי חולצות ככה שאני וויתרתי על הפרה אורדר ... אם האלבום יימכר בארץ, תקנו אותו? בארור ! (במבטא אמריקקי XD ) מה דעתכם על שם האלבום? יפה , הוא לא משתווה בשבילי לNOTHING PERSONAL (כי זה היה ממש אדיר וכל החולצות והדברים הקשורים לזה היו כל כך אדירים ! ) אבל אני ממש אוהבת את DW ואת המשמעות מאחוריו
ועכשיו לדירוג השירים - כל שיר דרגו בעזרת . כוכב אחד אם לא אהבתם, חמישה כוכבים אם אהבתם. תשתמשו בMASH UP 01 Do You Want Me (Dead?) -
-
לפי בקטע קצת קשה לשפוט כי זה פשוט חוזר על עצמו אבל הוא נשמע נחמד +++ חוץ מזה , ממש אהבתי את השם
02 I Feel Like Dancin' -
אהבתי את המנגינה , המילים חמודות וסה"כ ממש באלי לרקוד כשאני שומעת את זה ככה שהם צדקו כשקראו לזה ככה XD 03 Forget About It -
אחד השירים האהובים עליי !!! אוהבת את המילים וגם מנגינה !!! *שמעתי את ההתחלה של השיר במקום אחר , שמתי את זה פה פעם אם אתן רוצות אני אשים עוד פעם
, אבל בכל מקרה ההתחלה של זה ממש אהבתי אותה וזה הפזמון ככה שישלי שליש שיר כבר ואני ממממש אוהבת אותו XD * 04 Guts -
מושלם , המילים , הכל ! המנגינה כל כך חמודה
גם אחד מהאהובים עליי XD 05 Time Bomb -
המילים , הכל ! מדהים. (אבל זה לא מופיע במש אפ !) 06 Just The Way I'm Not -
אהבתי כל כך ! הכל אהבתי XD 07 Under A Paper Moon -
המילים , המנגינה (לחן) , הכל .
08 Return The Favor -
גאד. כנ"ל. 09 No Idea -
-
מהקטע שהיה המש אפ זה נחמד , אבל די קשה לשפוט
הקטע לא מספיק בשבילי XD , סה"כ לפי הקטע הקצר הזה אז זה מממש ממש חמוד ! (+++) 10 A Daydream Away -
איפה לעזאזל הסמיילי של הריר ?! ולמה אין אחד כזה עדיין !?!?!?!?! כל כך חמוד ומרגש
, הקול של אלכס בקטע הזה , גאד.
גם אחד מהשירים האהובים עליי . שכחת את That Girl ! הנה : 11 That Girl -
מושלם , מדהים אחד מהשירים האהובים עליי ! 12 Heroes -
-
יפה , יפה ++++
אני רוצה לשמוע גרסא מלאה , כי לפי בקטע הזה קשה לי לשפוט .
13 Art of the State (Outro) -
-
טיפה מוזר , מגניב ,המילים אדירות ! הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק
לסיכום : נשמע אלבום מושלם ! וכל אלה שנתתי פחות מחמש אני די בטוחה שכשאני אשמע את השיר המלא אני אוהב אותם XD וד"א אין לי ממש שירים אהובים , אני אוהבת את הכל ... אלא רק כמה שטיפ טיפה בלטו לי :D אבל אל תשפטו אותי ! XD , הכל מושלם ואני אוהבת את הכל
זה כמו לבחור ילדים !
סליחה על החפירה ..

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif עונה ../images/Emo192.gif

מ1 עד 10, כמה אתם מחכים לאלבום? 10++++++++++
מה דעתכם על התאריך שנבחר? אחלה תאריך ? XD
כמה זמן אתם מחכים לאלבום? יותר מידי זמן
מה דעתכם על השירים שכבר יצאו (TIME BOMB ו I FEEL LIKE DANCIN TONIGHT)? מדהימים
שמעתם שירים אחרים (מלאים) מההופעות (PAPER MOON לדוג'..)? מה דעתכם? רק PAPER MOON לא ?! וכנ"ל
אתם מתכוונים להזמין את האלבום בפרי אורדר? הזמנתי כבר
אם האלבום יימכר בארץ, תקנו אותו? הזמנתי אותו כבר, אז לא נראה לי שאצטרך לקנות אותו גם בארץ
מה דעתכם על שם האלבום? נחמד
ועכשיו לדירוג השירים - כל שיר דרגו בעזרת . כוכב אחד אם לא אהבתם, חמישה כוכבים אם אהבתם. תשתמשו ב- MASH UP: 1. Do You Want Me (Dead?) -
2. I Feel Like Dancin' -
3. Forget About It -
4. Guts -
5. Time Bomb -
6. Just The Way I'm Not -
7. Under A Paper Moon -
8. Return The Favor -
9. No Idea -
10. A Daydream Away -
11. Heroes -
12. Art of the State (Outro) -

למעלה