רונית מזל-טוב-18 מזל טוב ליום ההולדת והפסקת היותך קטינה ברוכה הבאה לעולם המבוגרים.....
A amickyaa New member 18/4/04 #1 ../images/Emo65.gifרונית מזל-טוב-18 ../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif מזל טוב ליום ההולדת והפסקת היותך קטינה ברוכה הבאה לעולם המבוגרים.....
../images/Emo65.gifרונית מזל-טוב-18 ../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif מזל טוב ליום ההולדת והפסקת היותך קטינה ברוכה הבאה לעולם המבוגרים.....
A amickyaa New member 18/4/04 #3 ../images/Emo65.gif שרשור יומהולדת ../images/Emo77.gif../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif מזל טוב לרוניתתתתתתתתתתתתתת יאללה היכן בעלת השימחה ????????
../images/Emo65.gif שרשור יומהולדת ../images/Emo77.gif../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif מזל טוב לרוניתתתתתתתתתתתתתת יאללה היכן בעלת השימחה ????????
S SupeRonit New member 20/4/04 #27 בתשע בבוקר ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif ח-ו-ר-פ-ת
בתשע בבוקר ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif ח-ו-ר-פ-ת
ר רויטל ולירון New member 18/4/04 #4 מזל טוב לרונית ../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif הרבה אושר וכייף . ואווו 18 איזה גיל מקסים,
מזל טוב לרונית ../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif הרבה אושר וכייף . ואווו 18 איזה גיל מקסים,
ה הדרוש המאמי New member 18/4/04 #5 מזל טוב.. ../images/Emo65.gif הרבה מזל טוב על היותך בת 18.. מאחלת הרבה אושר והצלחה.. ממני הדר..
S SupeRonit New member 18/4/04 #11 ואתה לא מוזמן מסיבה מתחת לגיל 18 בלבד -אז אני לא אוכל להשתתף בה *אחחחחח-איזה תענוג*
N NoWords New member 18/4/04 #8 מזל טוב רונית../images/Emo70.gif../images/Emo151.gif../images/Emo42.gif../images/Emo39.gif
ח חןשסק New member 18/4/04 #9 מזל טוב!!../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif עכשיו את לא קטינה יותר את יכולה לקנות אלכוהול והפעם זה יהיה חוקי . כיף לך. חחח...
מזל טוב!!../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif עכשיו את לא קטינה יותר את יכולה לקנות אלכוהול והפעם זה יהיה חוקי . כיף לך. חחח...
S SupeRonit New member 18/4/04 #10 אני שומעת שביב של עבריינות בקולך- *הפעם* זה יהיה חוקי הפעם תהייה-פעם ראשונה ואכן היא תהייה רק בשביל הסמליות כי אותי באופן אישי אלכוהול דוחה-ככה אני נראית אחרי טעימת אלכוהול:
אני שומעת שביב של עבריינות בקולך- *הפעם* זה יהיה חוקי הפעם תהייה-פעם ראשונה ואכן היא תהייה רק בשביל הסמליות כי אותי באופן אישי אלכוהול דוחה-ככה אני נראית אחרי טעימת אלכוהול:
ח חןשסק New member 18/4/04 #13 ../images/Emo6.gif האייקון הזה מזכיר לי את גל!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ועכשיו אלייך רונית- אלכוהול זה דבר נחמד לפעמים, אבל אם את לא אוהבת, אז סבבה לך, את חוסכת לעצמך בבריאות יומולדת שמח
../images/Emo6.gif האייקון הזה מזכיר לי את גל!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ועכשיו אלייך רונית- אלכוהול זה דבר נחמד לפעמים, אבל אם את לא אוהבת, אז סבבה לך, את חוסכת לעצמך בבריאות יומולדת שמח
S SupeRonit New member 20/4/04 #28 רק עכשיו הבנתי-"מזכיר לך את גל" ירוקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק לפני אחרי
D dilan angel New member 18/4/04 #12 ../images/Emo23.gifמזל טוב רונייתתת../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif
S SupeRonit New member 18/4/04 #14 תודה רבה לכל המאחלים ובמיוחד למיקי (כן,כן תודה אישית למיקי)-שאיחל לי מזל טוב בארבע דרכים שונות: -פה -מסר אישי -אימייל -פלאפון (מקווה שלא שכחתי אף מחווה) אכן-הבחור השקיע
תודה רבה לכל המאחלים ובמיוחד למיקי (כן,כן תודה אישית למיקי)-שאיחל לי מזל טוב בארבע דרכים שונות: -פה -מסר אישי -אימייל -פלאפון (מקווה שלא שכחתי אף מחווה) אכן-הבחור השקיע