רחמנא ליצלן!אף אחד לא פתח לחוסה מזל"ט?

yellow cheese

New member
../images/Emo65.gif רחמנא ליצלן!אף אחד לא פתח לחוסה מזל"ט?

(למי שלא ישן נושן בפורום
חוסה היא הילה האדומה
) חוסה יפהפייה שלי שיהיה לך המון המון המון המון מזל טוב. המון אושר, בריאות, הצלחה, אריכות ימים (חמסה חמסה שומבצל!
) ושיהיה רק טוב יפהפייה שלי. שהחיוך לא יירד מפנייך אף פעם, כי כשאת מחייכת את הכי יפה
אוהבת אותך נון-סטופ, שירלי שבלבלה אותך מינית. חחחחחחחחחחחחח

R h o n e

New member
../images/Emo65.gif מזל טובבבבבבבב |מזל טוב|

שהחיים יחייכו אלייך, שתזכי להרבה אושר וכיף בחיים שתזכי להכיר את הלהקה פלאסיבו ואם את מכירה שתזכי לקבל הרבה דיסקים של פלאסיבו
ושהחיים יאירו לך דרך ושביל נכון להצלחה ושתמיד תהיי מאושרת, שלא תדעי צער כבד
יום הולדת שמח

חחחח נשמה../images/Emo25.gif

תודה רבה:) את מקסימה, לעולם לא אשכח את הרגעים היפים איתך.... מזל טוב גם לטוהר

yellow cheese

New member
איזה מלכה שזכרת שהיא איתך בתאריך..../images/Emo47.gif

כפרה עליה. כבר שבועיים חוגגים לה יומולדת. לפני שבוע וחצי היה יומולדת בגן, אח"כ בבית ביום שישי עם עוגה ובלונים והערב אחותי גם עושה לה משהו. קנינו לה מזוודת איפור לילדות, מהמםםםם
רוצה גם

Forever NemeSh

New member
../images/Emo65.gif ../images/Emo77.gif מזל טוב ילדה ../images/Emo13.gif ../images/Emo42.gif../images/Emo39.gif

המון מזל טוב בובה.. שתמיד יהיו סיבות לחייך.
רק הצלחה ואושר
שלא תפסיקי לחלום ושתמיד תהיה סיבה לאהוב ולשמוח שמרי על עצמך.
יום הולדת שמח

נשמה../images/Emo70.gif ../images/Emo213.gif

המון המון מזל טוב, את ענקית כבר!! ממש שמחתי שיצא לי להכיר אותך, למרות שלא דיברנו המון זמן. את בנאדם מקסים! את חברה נפלאה, את תמיד רוצה לעזור ולתת, וזו תכונה שאין להרבה אנשים היום. נשיקות, והמון אהבה, מור.

hagzi

New member
מזל טוב../images/Emo13.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo29.gif

ליאורנר

New member
מזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif....

יום הולדת שמח, אוהב אותך

אלינה מ

New member
מזל טוב!!/tapuzforum/images/emo140.gif

/tapuzforum/images/emo65.gif/tapuzforum/images/emo65.gif/tapuzforum/images/emo65.gif

זה היום שהחליט הקדוש ברוך הוא

שהעולם אינו יכול להתקיים עוד בלעדייך (יום הולדתך) מזל טוב ממני (למרות שלא ממש מכירים) רק טוב, ובריאות

למעלה