רק להיום
הנאה

../images/Emo65.gifרק להיום../images/Emo42.gif הנאה../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif

הנאה !
"בהחלמה אנו לומדים מה באמת גורם לנו הנאה."
במבט לאחור, רבים מאתנו מבינים כי בזמן השימוש, המושגים שלנו על הנאה היו די מוזרים. חלק מאתנו היו מתלבשים, ויוצאים למועדון זה או אחר. היינו רוקדים, שותים, משתמשים בסמים עד הבוקר. יותר מפעם אחת פרצו קטטות. לפעמים היו יריות. מה שאז נחשב בעינינו להנאה, נחשב היום לחוסר שפיות. כיום מושגי ההנאה שלנו השתנו. אנחנו נהנים ללכת לים, לבלות עם חברים מאנ-איי, לחיות לפי התכנית. הנאה היא בעצם הידיעה שאפשר ללכת למסיבה בלי לחשוש מכך שיהיו מכות, ומי יפגע במי. בעזרת הכוח העליון והחברותא של 'מכורים אנונימיים', אנו לומדים מה באמת גורם לנו להנאה. כיום, כשאנו רואים את הזריחה, זה משום שהלכנו לישון מוקדם ולא בגלל שיצאנו מאיזו מסיבה בשש בבוקר, עם עיניים עכורות אחרי לילה של שימוש. ואם זה כל מה שנקבל מ'מכורים אנונימיים' - דיינו.
רק להיום:
אני איהנה מההחלמה שלי! אוהבים

../images/Emo42.gifבוקר טוב../images/Emo13.gif חיוך../images/Emo13.gif

תן חיוך
חיוך אינו עולה מאומה אך ערכו רב. הוא מעשיר את המקבל ולא מרושש את נותן.
אין לך אדם שהוא כה חזק, עד כי הוא יוכל להתקיים בלעדיו. אין לך אדם שיהיה כה עשיר, עד כי החיוך לא יכול להוסיף לי מאומה.
יתר על כן, אין לקנותו בכסף להוציא בעורמה או להשיגו בגניבה, כי אין לו ערך, אלא אם הוא מופיע מאליו באופן טבעי.
יש אנשים עייפים מדי מכדי שיהיו מסוגלים לחייך אליך, חייך נא אתה לעומתם, שכן, אין לך אדם הנזקק כל-כך לחיוך כמו אותו אדם שאינו מסוגל לחייך אליך!
זכרו - חיוך, זה לא להראות את השיניים, זה להראות את הנשמה
אוהבים

../images/Emo96.gifבוקר טוב, שלוש ארבע ו...../images/Emo6.gif

יש מצב לסבב בוקר? לא מזמן הגעתי הביתה, אחרי נסיעה ארוכה ומתישה.. הספקתי לדבר עם חברה לפני שיצאה השמש
, והאמת היא שאני מריגשה מצויין, בעיקר אחרי שקראתי את "רק להיום"
ליהנות מההחלמה.. כמה חשוב היה לי לשמוע את המילים האלה, לקרוא אותן.. והלא זו המהות בעצם, לא? אז אחרי הנסיעה הארוכה הזו, אני הולכת לנוח קצת, אח"כ אצא לשתות קפה עם חברים
בשמש האילתית.. (נקי ורק להיום... זה יותר מרמז!) ואח"כ בע"ה אתחיל לארוז את עצמי ולהתכונן לחיים חדשים. היה לי יופי של סופ"ש עם המשפחה, זה התחיל עם זכרונות, המשיך עם שיתוף של מה שקורה עכשיו, והסתיים עם החלטות שאינן משתמעות לשתי פנים... יש חיים לחיות, ואפילו ב"רק להיום" מבקשים לזכור גם ליהנות! בין לבין היה כמובן ימבה אוכל של אמא
"אסיר תודה" ו"נקי רק להיום"
טלפונים אחרי השעה עשר, בבקשה... אם לא אתם, אז אני אתקרצץ
חוצמזה, מזכירה לכם את תחרות הסיפורים
אוהבת את כולכם ומתגעגעת
שיהיה לנו שבוע מצויין ונקי.

../images/Emo24.gifסבב בוקר../images/Emo24.gif

בוקר טוב חברים יקרים ! קמתי כהרגלי בשעה 6:00 שתפתי פנים,ושיניים כמובן,עליתי לסלון שתיתי כוס קפה בזמן שבת-זוגתי מתקלחת,שמתי לב שהתחלתי לקיים מונולוג בראשי,אמרתי לעצמי{הופה על חם}מה קרה קמתי מנוהל?ככה בעודי חושב בת זוגתי עלתה גם,הכנתי לה כוס תה עם נענע שיחה קצרה ליפניי שהיא יצאה לעבודה,כמובן בירכנו אחד את השני ליום טוב והיא יצאה,ברגע שהיא יצאה ירדתי מייד לחדר ניכנסתי למיקלחת כמידיי בוקר,הרבצתי גילוח,היתלבשתי מין הסתם,התזתי על פניי הפטר-שייב,והתחלתי ביום של החלמה,קראתי את הפרק של רק להיום,היתפללתי כמידיי בוקר רק להיום,עליתי שוב כדיי לא לחזור למיטה,יצאתי לקנות סיגריות,עכשיו אני מול המחשב שותה עוד כוס קפה,עכשיו אני ער לחלוטין אז הסיים כהרגלי במשפט זה...שלכם באהבה. אסיר תודה. תהנו מהתונה.

המשך לסבב../images/Emo42.gif

יצאתי עם חבר לאחר שהוא בא אליי לשתות אספרסו,ככה נהנו בשמש של אילת,קצת פיטפוטים,לאחר מיכן חזרתי הביתה,הגיעו אליי שתיי חברים יקרים,דיברנו,חפרנו,היה טוב,וכמו כל דבר טוב זה ניגמר מהר,חבר יתקשר אליי ושאל אם אני הולך לברית של חבר,עניתי שכן מגיע לו הכבוד,חבר שכזה ועוד בדרך,מה ניפלא מיזה.אסירות תודה על חברים שכאלה,אז חברים יקרים שיהייה לכם המשך יום טוב,וכמובן הסיים כמו שאני מסיים בדרך כלל. שלכם באהבה. אסיר תודה. רק ביחד זה עובד.

../images/Emo124.gifהודעה ו...סבב הרגשה באמצע היום../images/Emo13.gif

אז אחרי שכתבתי בבוקר, הכרחתי את עצמי להירדם אחרי נסיעה של שש שעות, שכל כך עייפה אותי... כיוונתי את השעון לשעתיים בערך, וממש לא רציתי לקום, אבל.. החיים יפים פה בחוץ, אז בכל זאת.. ישבתי עם חברים יקרים לאכול ארוחת בוקר, לדבר על כל סוף השבוע הארוך הזה שעברתי, שיתפנו, דיברנו, הבענו את הרגשות והמחשבות שלנו.. איך מציעה התכנית: שחרר ותשתחרר
אז שיחררתי את כל מה שהיה לי, ואני מרגישה מצויין. עכשיו, דיברתי עם בעל הדירה אליה אני אמורה לעבור.. ביום רביעי אחה"צ בע"ה הולכת לסגור חוזה, ומקווה בכל מאודי שבסוף השבוע אני כבר שם.. מאד רוצה לעבור כבר.. להיות אחרי.. בין לבין דיברתי עם המדריך שלנו, אז הנה הודעה לכל מי שקשור איכשהו למרכז יום, ולאו דווקא המטופלים - אלא כולם - בוגרים, וכל מי שמרגיש שייך:
מחר בשעה 12 בצהריים, כולם מוזמנים לשיחה, שבה כנראה יסבירו לנו מה קורה וחשוב יותר - מה הולך להיות... אז נתראה על הדשא
ובבקשה ממי שקורא פה - להעביר הלאה.
מאד מקווה שייפתח מחדש מרכז יום. החופש מסתבר כבד על כולנו, חופש מאולץ כזה. לא מסגרת.. לא שום דבר מלבד הרצון שלנו להישאר ביחד, וגם זה הולך ומתפורר עם כל יום שעובר.. אז בבקשה אלוהים שלי, אני מעלה תפילה מכאן: הטוב בעיניך ייעשה! אוהבת

../images/Emo24.gifנקי ורק להיום../images/Emo42.gif

בוקר טוב חבר יקר! היום יום חדש,לפי התחזית שמש היום,תרים את הראש מעלה,תילך זקוף,יש לך חברים,ואני אחד מהם. רק שתדע אתה מאוד יקר לי,אז שיהייה לך אחלה יום,ואך אני מסיים..........?נכון. שלכם באהבה. אסיר תודה.

למעלה