רק שתדעו ש..היום יש לי יומולדת

../images/Emo65.gif רק שתדעו ש..היום יש לי יומולדת ../images/Emo77.gif

חשבתי לראות הבוקר שרשור ברכות אבל כלום , למה ? אוקי , זה מוזר.. שנה שעברה פתחו לי שרשור ברכות והייתי כ"כ בהיי (high) אז חשבתי שגם יפתחו לי השנה
אז עדיין אפשר לבקש מכם לברך אותי לרגל יומולדתי ה-24 ?

Yarinv

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo77.gif../images/Emo212.gif../images/Emo213.gif../images/Emo9.gif

8דושנקה8

New member
../images/Emo49.gif ../images/Emo77.gif ../images/Emo9.gif

המון מזל טוב ושכל חלומותיך יתגשמו

ny22

New member
מנהל
../images/Emo24.gif../images/Emo49.gif

מזל-טוב מקסימה!!! והמון המון תודה לך על הכל!!! (איך לך מושג כמה את תורמת/תרמת לפורום הזה!). שתהיה לך שנה נפלאה!!!

Norma Jean

New member
קצת באיחור....

מזל טוב מאמי!!! מצטערת שלא פתחתי לך שרשור יום הולדת. אני כבר כמעט ולא בפורום... אבל אני מאחלת לך המון מזל טוב ושתמיד תהיי מאושרת!!!:) וראית שגם כתבתי לך בפייסבוק... ספרי לי הכל איך חגגת וזה.

מאורהי D:

באיחור קליל, המון אבל המון מזל"ט
מאחל לך את כל הטוב שבעולם!
את מקסימה כ"כ שזה מדהים. אושר, כושר, בריאות, ויושר! בהצלחה בכל אשר תפני
ב-
, מאור.

האמתי שכל הסופ"ש היה לי יומולדת ../images/Emo65.gif

ביום שישי (20/2) הלכתי עם חברות ילדות שלי לסרט ולבסוף אחרי שראינו את התור הארוך הלכנו לאכול גלידה ליד הבית. וביום שבת (21/2 - יום ההולדת) חגגתי בצהריים עם המשפחה ובערב עם חברות..
ואז ביום ראשון בבוקר הלכתי לעשות קעקוע בקרסול (תמונות בקרוב). *ביום שבת וראשון הייתי בחופש מהעבודה

בהתחלה כן ואח"כ כבר לא..

פשוט הבעלים של סטודיו אמר לי לנשום עמוק ולא לחשוב על שום דבר (כולל הכאב) והוא צדק
ומה איתך יש לך פירסינג ?

Rioter

New member
נו כבר, תביאי תמונות...

ואני? פריסינג? הצחקת אותי - אפילו חורים באוזניים אין לי! יש לך פה עסק עם פחדנית מדרגה ראשונה... (או סתם אחת שדוגלת בשלמות הגוף
חחח
)

למעלה