שאלון ההיכירות המשך

brunu

New member
../images/Emo65.gifהיכירות../images/Emo65.gif

לאחרונה הצטרפו אלינו כמה חברים חדשים וזה בהחלט הזמן לפרסם את שאלון ההיכירות הגדול שלנו בגרסא משופצת שהגיע אלינו מפורום בנים בלבד. תחילה הייתי רוצה שוב להגיד לגיא,אלן,ויקי,נורית וננסי ברוכים הבאים
וכמו שעומרים אצל הערבים ''הבאתם אור לביתנו''
במקרה הזה לפורום שלנו
ברצוני להזמין אותכם לחטט ב50 הגלריות שלנו בשלל נושאים כמו שאקירה מתרחצת,שאקירה מחטטת באף וכו' סתם
וגם במאמרים ובקישורים ולענות על הסקר שמתעדכן פעם ב3 שבועות ובמיוחד להכנס ללוחות ללוחות הקשר ולהכניס פרטיכם כך תמיד נהיה בקשר. פעילויות הפורום יתרבו ובטוח שכולנו נהנה מאוד
ונעבור לשאלון יש הרבה שאלות לא חייב לענות על הכל שאלה שלא בא לכם לענות סמנו
1 שם 2 גיל 3 עיר מגורים 4 איך הכרת את שאקירה? 5 תחום עיסוק 6 לבד או בזוגיות? 7 למה בחרת בכינוי הזה? 8 תכונה טובה 9 תכונה רעה 10 כאב 11 משאלה 12 זיכרון רע 13 זיכרון טוב 14 זיכרון ילדות 15 געגוע 16 פחד 17 הקמע שלי 18 חג אהוב 19 חג שנוא 20 אוכל מועדף 21 אוכל שנוא שבחיים לא תאכל 22 שתיה 23 קינוח 24 ממתק/חטיף 25 צבע 26 חיה 27 ספורט 28 מספר מזל 29 ספר 30 סרט 31 שחקן/ית 32 זמר/ת 33 תוכנית בטלוויזיה 34 מקום אהוב בארץ 35 המעשה הכי נועז שעשית 36 המעשה הכי טיפשי שעשית 37 עונה אהובה 38 מעדיף בוקר? צהריים? ערב? 39 שקיעה או זריחה? 40 בעד או נגד בליינדטיים? 41 בעד או נגד סטוצים? 42 מאמין באהבה ממבט ראשון? 43 גי'נס או סתם מכנס? 44 חולצת טריקו או חולצה מכופתרת? 45 בזבזן או חסכן? 46 חוף או הרים? 47 שיר שגורם לי לצחוק 48 שיר שגורם לי לבכות 49 השיר של כל הזמנים 50 שיר שמזכיר לי בנאדם אהוב 51 שיר שיושמע בהלוויה שלי 52 מה תרצה שיכתבו על המצבה שלך? 53 תכונות אופי שיש בי 54 תכונות אופי שאתה מחפש אצל אחרים 55 באילו אתרים אתה גולש? 56 מה הדבר שהכי מושך אותך אצל גברים? 57 מה הדבר שהכי מושך אותך אצל נשים? 58 אם האחים שלך לא היו אחים שלך, היית מתחבר איתם? למה? 59 הדבר הראשון שאני עושה כשאני קם בבוקר 60 הדבר האחרון שאני עושה כשאני הולך לישון 61 איזה אישיות מוכרת היית לוקח לאי בודד? 62 מה 3 הדברים שהיית לוקח לאי בודד? 63 מה לעולם לא תשכח לקחת בנסיעתך לכמה ימים מחוץ לבית? 64 אם היית חיה, איזה חיה היית בוחר להיות? 65 מהו החפץ החשוב לך ביותר? 66 מתי פעם אחרונה תרמת מזמנך לקהילה? 67 לאיזה גיל היית רוצה לחזור? 68 השלם: אם לא היית בישראל עכשיו, הייתי ב ____ 69 מתי פעם אחרונה אמרת למכר שלך "אני אוהב אותך" 70 אימייל/מסנג'ר/אייסיקיו

brunu

New member
ברונו עונה../images/Emo3.gif

1 שם - אלכס 2 גיל - פחות מחודש 16 3 עיר מגורים - גדרה 4 איך הכרת את שאקירה? - הקליפ WW שהיה בMTV 5 תחום עיסוק - תלמיד בבית,מנהל פורום 6 לבד או בזוגיות? - לבד לבד יאללה... 7 למה בחרת בכינוי הזה? - דמות אהובה מטלנובלה 8 תכונה טובה -
9 תכונה רעה -
10 כאב -
11 משאלה - לזכות בלוטו 12 זיכרון רע - ניתוח בגב 13 זיכרון טוב - זכיה בסלולארי מקוקה קולה 14 זיכרון ילדות -
15 געגוע -
16 פחד - מוות 17 הקמע שלי - ברונו 18 חג אהוב - פסח 19 חג שנוא - יום הזיכרון 20 אוכל מועדף - פירה ושניצל,מוסקה ועוד 21 אוכל שנוא שבחיים לא תאכל - קויאר 22 שתיה - קולה 23 קינוח - תותים בשמנת וסוכר 24 ממתק/חטיף - קליק אדום 25 צבע - טורקיז,כחול כהה,שחור 26 חיה - חתול 27 ספורט -
28 מספר מזל -
29 ספר - הארי פוטר כל הסדרה 30 סרט - הארי פוטר,סרטי ג'קי צ'אן ועוד 31 שחקן/ית - אנטוניו פגונדס [זה שגילם את ברונו] 32 זמר/ת - שאקירה 33 תוכנית בטלוויזיה - האחד,האקדמיה לצחוק,החטא ועונשו ועוד 34 מקום אהוב בארץ -
35 המעשה הכי נועז שעשית -
36 המעשה הכי טיפשי שעשית -
37 עונה אהובה - אביב 38 מעדיף בוקר? צהריים? ערב? - ערב 39 שקיעה או זריחה? - שקיעה 40 בעד או נגד בליינדטיים? - בעד 41 בעד או נגד סטוצים? - בעד 42 מאמין באהבה ממבט ראשון? - כן 43 גי'נס או סתם מכנס? - מכנס 44 חולצת טריקו או חולצה מכופתרת? - טריקו 45 בזבזן או חסכן? - גם וגם 46 חוף או הרים? -
47 שיר שגורם לי לצחוק - ריקודי עמבה 48 שיר שגורם לי לבכות - נראה לכם שאבכה משיר?? 49 השיר של כל הזמנים - WW של שאקירה
50 שיר שמזכיר לי בנאדם אהוב -
51 שיר שיושמע בהלוויה שלי - WWWWWW 52 מה תרצה שיכתבו על המצבה שלך? - מת בכבוד 53 תכונות אופי שיש בי -
54 תכונות אופי שאתה מחפש אצל אחרים -
55 באילו אתרים אתה גולש? - תפוז ואתרי סלולאר 56 מה הדבר שהכי מושך אותך אצל גברים? -
57 מה הדבר שהכי מושך אותך אצל נשים? - שיער,רגליים,עיניים הכל
58 אם האחים שלך לא היו אחים שלך, היית מתחבר איתם? למה? - לא...ככה 59 הדבר הראשון שאני עושה כשאני קם בבוקר - מקלל 60 הדבר האחרון שאני עושה כשאני הולך לישון - נכנס לפה מהסלולארי 61 איזה אישיות מוכרת היית לוקח לאי בודד? - שאקירה
62 מה 3 הדברים שהיית לוקח לאי בודד? - סלולארי,אוכל ו...את אימא שלי למרות שהיא לא דבר 63 מה לעולם לא תשכח לקחת בנסיעתך לכמה ימים מחוץ לבית? - סלולארי 64 אם היית חיה, איזה חיה היית בוחר להיות? - נשר 65 מהו החפץ החשוב לך ביותר? - סלולארי
66 מתי פעם אחרונה תרמת מזמנך לקהילה? -
67 לאיזה גיל היית רוצה לחזור? - טוב לי ככה 68 השלם: אם לא היית בישראל עכשיו, הייתי ב ____ - ברזיל או אמריקה 69 מתי פעם אחרונה אמרת למכר שלך "אני אוהב אותך" - ב8 למרץ 70 אימייל/מסנג'ר/אייסיקיו - הכל בחתימה

לאה14

New member
שלי../images/Emo41.gif

1 שם: לאה 2 גיל: 14 3 עיר מגורים: 15 4 איך הכרת את שאקירה?: טלויזיה 5 תחום עיסוק: תלמידה גאה! 6 לבד או בזוגיות?: לבד 7 למה בחרת בכינוי הזה?: שם+גיל 8 תכונה טובה:אופטימיות 9 תכונה רעה: אולי לפעמים אני מתעצבנת יותר מדי 10 כאב: מוות 11 משאלה: שלא יהיו יותר פושעים ושיהיה שלום בעולם 12 זיכרון רע: מוות של קרוב משפחה 13 זיכרון טוב: עם החברים שלי ויש מלא זיכרונות 14 זיכרון ילדות: ימי הולדת 15 געגוע: לדוד שלי שמת 16 פחד: מוות 17 הקמע שלי: אני עצמי 18 חג אהוב: סוכות 19 חג שנוא: טו בשבט אומנם לא חג גדול אבל הפירות היבשים איכסס 20 אוכל מועדף: ג'אנק 21 אוכל שנוא שבחיים לא תאכל: כל מה שקשור לטונה פטריות חצילים אבוקדו 22 שתיה:מיצים 23 קינוח: עוגת קצפת 24 ממתק/חטיף: צ'יטוס 25 צבע : טורקיז וסגול 26 חיה: דוליפן 27 ספורט: שחיה 28 מספר מזל: 4 29 ספר: שני ירחים 30 סרט: ואז הגיעה פולי 31 שחקן/נית: ג'ם קארי 32 זמר/ת: מאריה קארי ושאקירה 33 תוכנית בטלוויזיה: חברים 34 מקום אהוב בארץ: צפון 35 המעשה הכי נועז שעשית: לא עשיתי 36 המעשה הכי טיפשי שעשית:הבאתי למישהו את מס' הטלפון שלי ולא הייתי צריכה 37 עונה אהובה: קיץ 38 מעדיף בוקר? צהריים? ערב?צהרים 39 שקיעה או זריחה?שקיעה 40 בעד או נגד בליינדטיים?גם וגם 41 בעד או נגד סטוצים? נגד 42 מאמין באהבה ממבט ראשון?כן 43 גי'נס או סתם מכנס?גם וגם 44 חולצת טריקו או חולצה מכופתרת?גם וגם 45 בזבזן או חסכן?גם וגם חחח 46 חוף או הרים?חוף 47 שיר שגורם לי לצחוק:לא עולה לי בראש 48 שיר שגורם לי לבכות: לבכות לך-אביב גפן 49 השיר של כל הזמנים: השירים של גריז 50 שיר שמזכיר לי בנאדם אהוב:לבכות לך 51 שיר שיושמע בהלוויה שלי:משהו קצבי 52 מה תרצה שיכתבו על המצבה שלך?עשתה את שלה וממשיכים לחיות 53 תכונות אופי שיש בי: אפוטימיות 54 תכונות אופי שאתה מחפש אצל אחרים: יושר 55 באילו אתרים אתה גולש?כל מיני 56 מה הדבר שהכי מושך אותך אצל גברים?גוף 57 מה הדבר שהכי מושך אותך אצל נשים? 58 אם האחים שלך לא היו אחים שלך, היית מתחבר איתם? למה?לא היא לא בגיל שלי 59 הדבר הראשון שאני עושה כשאני קם בבוקר: ממשיכה לישון 60 הדבר האחרון שאני עושה כשאני הולך לישון:קוראת ספר 61 איזה אישיות מוכרת היית לוקח לאי בודד?מאריה קארי 62 מה 3 הדברים שהיית לוקח לאי בודד?חברים,טלויזיה,מוזיקה 63 מה לעולם לא תשכח לקחת בנסיעתך לכמה ימים מחוץ לבית?פלאפון 64 אם היית חיה, איזה חיה היית בוחר להיות?דולפין 65 מהו החפץ החשוב לך ביותר?איפור 66 מתי פעם אחרונה תרמת מזמנך לקהילה?כל דקה אני ממש פעילה 67 לאיזה גיל היית רוצה לחזור?לשום גיל 68 השלם: אם לא היית בישראל עכשיו, הייתי ב תאילנד 69 מתי פעם אחרונה אמרת למכר שלך "אני אוהב אותך": אולי אתמול לא יודעת 70 אימייל/מסנג'ר/אייסיקיו :איי-174189737 מסנג'ר:[email protected] אימייל:[email protected]

brunu

New member
ושכחתי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

למי שיש תמונה ולא אכפת לו לפרסם אותה בהחלט מוזמן לעלות גם תמונה...ויש לנו גם גלריית חברי הפורום כאן אתם מוזמנים לעלות תמונות גם לשם

f e r n a n d a

New member
תשובות...

שם:אושר גיל:13.5 מקום מגורים: פ"ת איך הכרת את שאקירה: ראיתי קליפ שלה לפני שנה שנתיים בויוה. תחום עיסוק: תלמידה לצערי. לבד או בזוגיות: זוגיות למה בחרת בכיוני זה: כי.. כי... כי... ככה! תכונה ובה: אוהבת לתת תכונה רעה: מתעצבנת מהר (טוב נו.. מרוקאית..) כאב: מוות משאלה: שיהיה לי הרבה כסף זיכרון רע: שנתפסה לי האצבע בשרשרת של האופניים... אבל זה כבר עבר.... ואני בריאה ושלמה... זיכרון טוב: נסיעה לכריתים זיכרון ילדות: הייתי ילדה מופרעת.... געגוע: ידיד שלי שלא ראיתי אותו כמעט שנה... פחד: הרי געש, רעידות אדמה, סופות, וכל שאר אסונות הטבע... וגם ממוות.. הקמע שלי: חמסה שיש לי... חג אהוב: כווווולםםםםם!!! חג שנוא: אין דבר כזה, העיקר חופש מלימודים........ אוכל מועדף: מנגו.. אוכל שנוא שבחיים לא תאכל: מיונז, עגבניות, קוטג', פאלפל, וכל הדברים הלא כשרים... שתיה:מיץ מנגו קינוח: ג'לי ממתק: ציטוס גבינה וקליק ביגלה צבע: סגול חיה: חמור ספורט: כדורגל מספר מזל:6 ספר: לא קוראת סרט: הרבה... שחקן: פרצ'ו, 406 (לא יודעת ת'שם שלו) שחקנית: מרגריטה מגניה זמר: ג'סטין טיברלייק זמרת: שאקירה, בריטני וביונסה תוכנית טלוזיה: 406 מקום אהוב בארץ: אילת עונה אהובה: חורף בוקר,צהריים,ערב: לילה שקיעה או זריחה: שניהם בעד או נגד בליינדטיים: נגד בעד או נגד סטוצים: בעד מאמין באהבה ממבט ראשון: בטח גי'נס או סתם מכנס? ג'ינס בזבזן או חסכן? מלכת הביזבוזים מה הדבר שהכי מושך אותך אצל גברים? שיער בלונדיני!! לא יודעת למה... אבל חשוב גם יופי ואופי כמובן. הדבר הראשון שאני עושה כשאני קם בבוקר: מצחצחת שיניים הדבר האחרון שאני עושה כשאני הולך לישון: מצחצחת שיניים מה לעולם לא תשכח לקחת בנסיעתך לכמה ימים מחוץ לבית: מברשת שיניים ובגדים אם היית חיה, איזה חיה היית בוחר להיות: עז מתי פעם אחרונה תרמת מזמנך לקהילה: פורים אייסיקיו: 205137331 לא היה לי כוח לענות על הכל עניתי רק על מה שבא לי.....

brunu

New member
לא חייבים לענות על הכל...

אשמח אם עוד אנשים יענו....... אהם אני בלונדיני עם אופי טוב אהם

danushakira

New member
התשובות שלי לשאלון...

1. שם: דן סלפטר 2. גיל: 19 3. מגורים: שוהם 4. איך הכרתי את שאקירה: לפני שנתיים בערך ראיתי את הקליפ WW והתאהבתי.. 5. תחום עיסוק: חייל בצה"ל 6. לבד או בזוגיות: זוגיות(שלוש שנים ושלושה חודשים!!!) 7. למה בחרתי בכינוי DANUSHAKIRA: ידידות שלי מכנות אותי דנוש וזה התחבר... חחח 8. תכונה טובה: אוהב לעזור 9. תכונה רעה: רגיש ( זה נחשב?) 10. כאב: מה זה? 11. משאלה: אחת כבר הגשמתי ( להיות בהופעה של שאקי) השניה תהיה לפגוש אותה 12. זכרון רע: אין כזה 13. זכרון טוב: להיות בהופעה של שאקירה 14. זכרון ילדות: לא זוכר 15. געגוע: לראות את שאקירה בהופעה 16. פחד: אין 17. הקמע שלי: לא מאמין בקמיעות 18. חג אהוב: כל החגים 19. חג שנוא: אין כזה 20. אוכל מועדף: בצבא לומדים לאהוב כל דבר!!!!!!! 21. אוכל שבחיים לא אוכל: קוויאר (יאקקקקק) 22. שתיה: מים (השמפניה של הטבע) 23. קינוח: קרפ צרפתי (שאני מכין במה ידי) 24. ממתק: פסק זמן ביג בייט 25. צבע: אדום 26. חיה: כלב, ידידו הטוב של האדם 27. ספורט: כדורגל, כדורסל, ניווט 28. מספר מזל: 12 29. ספר: באדולינה 30. סרט: שתיקת הכבשים 31. שחקן: ג'ים קארי, אנתוני הופקינס שחקנית: לוסי ליו 32. זמר: אביב גפן זמרת: SHAKIRA כמובן 33.תוכנית טלויזיה: סיינפלד 34. מקום אהוב בארץ: יער בן שמן ( בו גדלתי בערך) 35. המעשה הכי נועז שעשיתי: קפצתי ממטוס בגובה 1200 רגל 36. המעשה הכי טיפשי: לא זכור לי כזה 37. עונה אהובה: אביב-קיץ 38. מעדיף צהריים 39. זריחה 40. בעד בליינדייטים 41. בעד סטוצים ( אם אין חברה קבועה כמובן) 42. מאמין באהבה ממבט ראשון: כן בזכותה אני עם חברה שלי כ"כ הרבה זמן 43. סתם מכנס 44. טריקו 45. בזבזן 46. הרים 47. אופטיקאי מדופלם-משינה 48. שיר שגורם לי לבכות: TU-SHAKIRA ומלאך-אביב גפן 49. השיר של כל הזמנים: שיפתח ( שיר על צנחנים) 50. שיר שמזכיר לי בן אדם אהוב: ESTOY AQUI 51. UYC 52. על המצבה שלי ארצה שיכתב: לא חושב על זה... 53. תכונות אופי: רגיש, שקט, חוש הומור, קור רוח 54. תכונות אופי שאני מחפש אצל אחרים: אדיבות, סבלנות 55. אתרים בהם אני גולש: אתרים של שאקי, אתרים של גיטרה 56. אני לא נמשך לגברים אז אני לא אענה... 57. אצל נשים: אני מסתכל קודם כל על האף וגם על השפתיים 58. לא הייתי מתחבר לאחים שלי, הם רעשניים מדי 59. הדבר הראשון שאני עושה כשאני קם בבוקר: בצבא, עולה על מדי ב'... 60. הדבר האחרון שאני עושה לפני שאני הולך לישון: מצחצח שיניים. 61. אישיות מוכרת שהייתי לוקח לאי בודד: שאקירה 62.מהם 3 הדברים שהייתי לוקח לאי בודד: חברה שלי, גיטרה ומים 63. מה לא אשכח לקחת כשאני נוסע לכמה ימים מהבית: תמיד אני שוכח דברים חשובים... חחח 64. הייתי רוצה להיות אריה 65. החפץ הכי חשוב לי: הגיטרה שלי 66. מתי בפעם האחרונה תרמתי לקהילה: בשבוע שעבר אני וכל הפלוגה שלי עזרנו לסדר איזה בית חם לנזקקים ברחובות 67. לאיזה גיל ההית רוצה לחזור: לגיל 16 68. אם לא הייתי בישראל הייתי באנגליה 69. היום אמרתי לחבר שלי מהצוות שאני אוהב אותו 70. אי מייל: dan_salpeter@ hotmail.com אי סי קיו 157807737 מוזמנים להגיב...

brunu

New member
בצבא לומדים לאכול הכל חח יפה אמרת..

בחי קוויאר זה מאכל נוראי מלראות את זה בא לי להקיא......ובעעעעעעעע גמני רוצה להיות בהופעה של שאקי

brunu

New member
../images/Emo65.gifשאלון ההיכירות המשך../images/Emo65.gif

מי שעוד לא ענה כנסו ושרשרו תשובתכם לכאן.... גיא,אלן,רינת,מיכל,נורית,ויקי וננסי....

f e r n a n d a

New member
אני עונה עוד פעם.......

1 שם: אושר 2 גיל: 14 3 עיר מגורים : פ"ת 4 איך הכרת את שאקירה? ראיתי את הקליפ ojos asi בויוה והתאהבתי! 5 תחום עיסוק: בעע תלמידה.... 6 לבד או בזוגיות? לבד.... 7 למה בחרת בכינוי הזה? דמות מטלנובלה שאי
8 תכונה טובה : אממממ.... אני לא יודעת לשקר... 9 תכונה רעה : שמישהו עולה לי על העצבים, חבל לו על החיים..... 10 כאב : מוות 11 משאלה : כסף, הרבה כסף ואהבה.. ושההורים שלי ירשו לי לעשות פירסינג בטבור.. 12 זיכרון רע: לא זוכרת *סנילית* 13 זיכרון טוב : כנ"ל 14 זיכרון ילדות : כנ"ל 15 געגוע : ידיד שלי 16 פחד : כל דבר שגורם למוות 17 הקמע שלי : מיי חמסה 18 חג אהוב : כל חג שיש בו חופש 19 חג שנוא : ט"ו בשבט, לא הבנתי את המטרה שלו..... 20 אוכל מועדף : מנגו 21 אוכל שנוא שבחיים לא תאכל : אוכל לא כשר, פאלאפל, מיונז, קוטג'... 22 שתיה : תה עם נענע 23 קינוח : ג'לי 24 ממתק/חטיף : צ'יטוס גבינה 25 צבע : סגול 26 חיה : חמור 27 ספורט : כדורגל 28 מספר מזל : 6 29 ספר : שונאת לקרוא 30 סרט : כל הסרטים שראיתי עד עכשיו (כולל שתיקת הכבשים, דרקון אדום, סליפי הולו....) 31 שחקן/ית : אלפונסו הררה (חואנצ'ו 406), מגי מגניה.... 32 זמר/ת : שאקי 33 תוכנית בטלוויזיה : 406, אקזיט, אקדמיה לצחוק... 34 מקום אהוב בארץ : אילת 35 המעשה הכי נועז שעשית :
36 המעשה הכי טיפשי שעשית :
37 עונה אהובה: הכלללל 38 מעדיף בוקר? צהריים? ערב? הכללללל 39 שקיעה או זריחה? הכללל 40 בעד או נגד בליינדטיים? נגד 41 בעד או נגד סטוצים? בעד 42 מאמין באהבה ממבט ראשון? כן 43 גי'נס או סתם מכנס? ג'ינס רולז 44 חולצת טריקו או חולצה מכופתרת? שום דבר 45 בזבזן או חסכן? בזבזנית 46 חוף או הרים? חוף 47 שיר שגורם לי לצחוק:
48 שיר שגורם לי לבכות : אין כזה... 49 השיר של כל הזמנים :
50 שיר שמזכיר לי בנאדם אהוב : heaven 51 שיר שיושמע בהלוויה שלי : למה לחשוב על ההלויה חס וחלילה חס ושלום 52 מה תרצה שיכתבו על המצבה שלך? כנ"ל 53 תכונות אופי שיש בי : כנות, נדיבות, חברותית.... 54 תכונות אופי שאתה מחפש אצל אחרים: כנות, נדיבות 55 באילו אתרים אתה גולש? כל מיני 56 מה הדבר שהכי מושך אותך אצל גברים? שיהיה בלונדי, גוף שווה... 57 מה הדבר שהכי מושך אותך אצל נשים? -- 58 אם האחים שלך לא היו אחים שלך, היית מתחבר איתם? למה?
59 הדבר הראשון שאני עושה כשאני קם בבוקר : חושבת:
צריך לקום 60 הדבר האחרון שאני עושה כשאני הולך לישון : אומרת לאמאבא לילה טופ 61 איזה אישיות מוכרת היית לוקח לאי בודד? אלפונסו הררה 62 מה 3 הדברים שהיית לוקח לאי בודד? בגדים, ידיד שלי וטלויזיה 63 מה לעולם לא תשכח לקחת בנסיעתך לכמה ימים מחוץ לבית? בגדים ומברשת שיניים 64 אם היית חיה, איזה חיה היית בוחר להיות? לא יודעת 65 מהו החפץ החשוב לך ביותר? מברשת שיניים, לא יכולה בלי זה... 66 מתי פעם אחרונה תרמת מזמנך לקהילה? לא זוכרת 67 לאיזה גיל היית רוצה לחזור? היית רוצה להגיע לגיל 15 68 השלם: אם לא היית בישראל עכשיו, הייתי ב ____ : מקום אחר, לא? 69 מתי פעם אחרונה אמרת למכר שלך "אני אוהב אותך" : היום 70 אימייל/מסנג'ר/אייסיקיו: איציק: 205137331

סשה25

New member
תשובות

1. שם: אלכסנדרה 2. גיל 15 3. נתניה 4. אממ בטלויזיב בקליפים. 5. לימודים ואם אני התקבל לפנימיה צבאית אז צבא. 6. זוגיות 7. כי זה השם שלי 8. אופי יותר חשוב מיופי... 9. קמצבנית 10. 11. להיות בפנימיה הצבאית ולהיות זמרת מפורסמת. 12. אממ יומולדת בגיל 10 13. יומולדת בלונה פארק 14. אין כאלו 15. לסבתא רבה ולכלבה שלי קנדי זיכרונם לברכה.. 16. שיקחו לי כוח 17. 18. פסח כי הוא הכי ערוך. 19. שונאת חגים אוהבת רק תחופש 20. עוגה 21. יש הרבה 22. מילקשייק 23. עוגה 24. ציפס 25. שחור ואדום 26. כלב וגירפה 27. כדורסל ושחיה וריקוד 28. 5 29. חברה של חייל 30. הארי פוטר 31. טום פלטון 32. להקה: סיילם 33. פרדייז הוטל 34. לונה פארק בתל אביב 35.החלטתי ללכת לפנימיה צבאית חחח 36. לא נסעתי ביום שישי לאמא שלי... אם הייתי נוסעת אולי קנדי הייתה עוד בחיים... 37. אביב 38. ערב 39. שקיעה 40. בעד 41. בעד 42. כן מאמינה באהבה ממבט ראשון 43. סתם מיכנס 44. טריקו 45.חסכן 46. חוף 47. מלחמה שקטה של היהודים 48. המאה עשרים של היהודים 49. מלחמה שקטה 50. המאה עשרים... 51. מלחמה שקטנה 52. "אני כן מכשפה" 53. אוהבת לעזור לחברים מעדיפה בנים מכוערים אבל טובים מאשר בנים יפים וטיפשים קמצנית אוהבת לחיות ומסיבות 54. אכפטי אחלה בן אדם שכיף להיות איתו מישהו שאכפט לו מימני יותר מעבודה ודברים אחרים. 55. פיות מיסטיקה פנימיה צבאית איסיטי 56. שפתיים גוף שיער 57. אני לא נימשכת לנשים 58. אין לי אחים או אחיות 59. מצחצחת שיניים 60. רואה טלויזיה 61. את טיטי או את טום מהיהודים 62. את הלהקה היהודים, סירה שאפשר לשוט איתה חזרה, מחשב עם חיבור חשמל 63. מיברשת שיניים ומישחת שיניים 64. כלב 65. מחשב 66. אם אני התקבל לפנימיה 67. הייתי רוצה להגיע כבר לגיל 18 68. קנדה 69. מה זה מכר? 70. 338773326

למעלה