שאלון!

ריהותם

New member
../images/Emo65.gifשאלון!

אז לכבוד חג הפסח הממשמש ובא,אני רוצה לראות מה יש לבנות הפורום לומר על כך!
האם אתן אוהבות את חג הפסח?
אם כן,מה?ואם לא,למה?
מה הדבר האהוב עליכן בחג?
ואחרי שעניתן על השאלה שלמעלה "החופש",מה התוכניות שלכן לחופש הזה?
האם אתן מתכננות להגיע למפגש שיהיה?
האם אתן הולכות להשתתף בפסיטבלים שקורים בחג בחופש?
האם אתן אוכלות מצות?
אם כן,עם מה,ואם לא למה?
האם מישהי מתכננת טיסה לחו"ל החופש?
אם כן,לאן?
מה אתן מאחלות לבנות הפורום לקראת החג?

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifעוננננה . D:

האם אתן אוהבות את חג הפסח? כןןןן , בארור, 19 ימים חופש! מה אין לאהוב?!?!
אם כן,מה?ואם לא,למה? 19 ימים חופש?
מה הדבר האהוב עליכן בחג? מממ , שיש חופש, ומצות עם שוקולד
ואחרי שעניתן על השאלה שלמעלה "החופש",מה התוכניות שלכן לחופש הזה? לעבבבבוד
, לישון - הרבה
, ללכת למפגש פורום.
האם אתן מתכננות להגיע למפגש שיהיה? ברוווווור :)
האם אתן הולכות להשתתף בפסיטבלים שקורים בחג בחופש? נופ. :O האם אתן אוכלות מצות? יאפ.
אם כן,עם מה,ואם לא למה? שוקולד
האם מישהי מתכננת טיסה לחו"ל החופש? הלוואי . |: אם כן,לאן?
מה אתן מאחלות לבנות הפורום לקראת החג? חג שמח, חופש נעים, ותאכלו הרבה מצות עם שוקולד

Shaniix3

New member
../images/Emo191.gif פסחח :)

האם אתן אוהבות את חג הפסח? חח כןן :) אם כן,מה?ואם לא,למה? בגלל החופש הארוךךךך כמובן.P: מה הדבר האהוב עליכן בחג? החופש. ואחרי שעניתן על השאלה שלמעלה "החופש" ( אההה את גאון!
) ,מה התוכניות שלכן לחופש הזה? לישון,לישון..אמ..תנו לי לחשוב...לישון!!DDD: האם אתן מתכננות להגיע למפגש שיהיה? האמ..נופ?
האם אתן הולכות להשתתף בפסיטבלים שקורים בחג בחופש? חח לא האם אתן אוכלות מצות? כןן D: אם כן,עם מה,ואם לא למה? אונלי שוקולד! האם מישהי מתכננת טיסה לחו"ל החופש? נופ אם כן,לאן? מה אתן מאחלות לבנות הפורום לקראת החג? חג שמח וכשררר!! שתהנו מהחופש ותחזרו לבצפר עם אנגיות חיוביות עד הסוף!D:

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gifעונהD:

האם אתן אוהבות את חג הפסח?
מ-א-ו-ד
אם כן,מה?ואם לא,למה?
1. חופשה ענקיתD: 2. מאכלים
מה הדבר האהוב עליכן בחג?
החופש:)
ואחרי שעניתן על השאלה שלמעלה "החופש",מה התוכניות שלכן לחופש הזה?
חח, לנצל כל יום, להנות כל יום וכל דקה, לא כמו שנים שעברו..
האם אתן מתכננות להגיע למפגש שיהיה?
כמובןD:
האם אתן הולכות להשתתף בפסיטבלים שקורים בחג בחופש?
לא>.<
האם אתן אוכלות מצות?
כן\:
אם כן,עם מה,ואם לא למה?
בדר"כ עם שוקולד, אני משתדלת לא לאכולP:
האם מישהי מתכננת טיסה לחו"ל החופש?
לא, אבל אילת זה מספיק לי:)
אם כן,לאן?
-
מה אתן מאחלות לבנות הפורום לקראת החג?
אני מאחלת לכן שתהנו מכל דקה בו, תעשו לכן רשימה של כל יום מה אתן עושות ופשוט תהנו:) הא, ולמי שבבית ספר ומפוצצים אותה בשיעורים [-.-] עדיף לכן לעשות את זה בשישישבת שיוצאים לחופשה ולסיים עם זה:)
~אקראית~

Serena16

New member
עוננננה ^ ^

האם אתן אוהבות את חג הפסח?כן :) אם כן,מה?ואם לא,למה?בגלל החופש והקניידעלך !
מה הדבר האהוב עליכן בחג?חיחיחי מה אני יעשה, החופש ((:) ואחרי שעניתן על השאלה שלמעלה "החופש",מה התוכניות שלכן לחופש הזה? לישון הרבה, ים , חברים, תל אביייייייב\הרצליה :) האם אתן מתכננות להגיע למפגש שיהיה?מתכננת כן , נראה אם יצא ^_^ האם אתן הולכות להשתתף בפסיטבלים שקורים בחג בחופש? איזה פסטיבלים ? הייתי כבר ביוצרים יוצאים
ובומבמלה זה בחופש? האם אתן אוכלות מצות?יאפ
אם כן,עם מה,ואם לא למה?מצה עם שוקולד! נייאמממי
האם מישהי מתכננת טיסה לחו"ל החופש?כן אם כן,לאן?אילת עם חברים
מה אתן מאחלות לבנות הפורום לקראת החג? שיהיה אחלה חג

../images/Emo146.gifפסחחחח :)

האם אתן אוהבות את חג הפסח?כןןןן :] אם כן,מה?ואם לא,למה?הכל .. חולה על החג הזה מה הדבר האהוב עליכן בחג?חופש ארוך! ואחרי שעניתן על השאלה שלמעלה "החופש",מה התוכניות שלכן לחופש הזה?כמעט מלאכים המ המ .. אולי מפגש, מלא מלא ים, מדצים.. ועוד הרבה!:) האם אתן מתכננות להגיע למפגש שיהיה?תלוי אם ישאר לי כסף מכמעט מלאכים האם אתן הולכות להשתתף בפסיטבלים שקורים בחג בחופש?תלוי איפה ואיזה:) האם אתן אוכלות מצות?כןןןן
אם כן,עם מה,ואם לא למה?ש ו ק ו ל ד ! האם מישהי מתכננת טיסה לחו"ל החופש? נופ:| אם כן,לאן? - מה אתן מאחלות לבנות הפורום לקראת החג? חג שמח שכל חלומותכין יתגשמו :]

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gif עונה ../images/Emo3.gif

האם אתן אוהבות את חג הפסח? אממ, כן, למה לא..
אם כן,מה?ואם לא,למה? מצד אחד חופש של שבועייים
מצד שני - מצות
מה הדבר האהוב עליכן בחג? החופש
ואחרי שעניתן על השאלה שלמעלה "החופש",מה התוכניות שלכן לחופש הזה? חחחחחחחחחחחחחחח. אממ, לישון, לאכול, לישון ולאכול
האם אתן מתכננות להגיע למפגש שיהיה? מקווה מאוד
האם אתן הולכות להשתתף בפסיטבלים שקורים בחג בחופש? הומ.. האם אתן אוכלות מצות? כשאין שום דבר אחר... אם כן,עם מה,ואם לא למה? שוקולד או סתם בלי כלום..
האם מישהי מתכננת טיסה לחו"ל החופש? נופ. אם כן,לאן? X מה אתן מאחלות לבנות הפורום לקראת החג? חג שמח וכשר

McLife135

New member
עוננהה ../images/Emo13.gif

btw בנות מישי זוכרת את המאומץ שלי ?! שכחתי מהו
*פאדיחה* קיצר יאללה משעמם אז אני יענה : האם אתן אוהבות את חג הפסח? כןןןןןןןןןן D: אם כן,מה?ואם לא,למה? אני אוהבת מצות ואני אוהבת חופש
מה הדבר האהוב עליכן בחג? הליל סדר כי תמיד מצחיק עם אבא שלי XD ואחרי שעניתן על השאלה שלמעלה "החופש",מה התוכניות שלכן לחופש הזה? כמעט מלאכים , יםם , להירשם לתיכון , מדצים האם אתן מתכננות להגיע למפגש שיהיה? אינלי מושג אם אני יבוא :S האם אתן הולכות להשתתף בפסיטבלים שקורים בחג בחופש? נופ האם אתן אוכלות מצות? יאפפפפפפפפפ D: אם כן,עם מה,ואם לא למה? או שוקולד או בלי כלום האם מישהי מתכננת טיסה לחו"ל החופש? אממ לא ממש אם כן,לאן? - - מה אתן מאחלות לבנות הפורום לקראת החג? חג שמחחח ותנצלו אותו עד הסוף !
חג שמחחחחחחחחחחחח ^^

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gifעונננהנהננה D:

האם אתן אוהבות את חג הפסח? כן אם כן,מה?ואם לא,למה? רק בגלל החופש הארוך, והצחוקים בערב חג וכמובבבן המימונההXD מה הדבר האהוב עליכן בחג? שיש חופש ארוך ? =] ואחרי שעניתן על השאלה שלמעלה "החופש",מה התוכניות שלכן לחופש הזה? חחחחחח , לונה פארק , מודיעין תיגבוריםםםםםםםם :( אוווווווף !! , להיות מלאמלאמלא עם חבר שלייייי ולחגוג לשם שינוי חחח 5 חודשים =] לצאת מלאמלאמלא בקיצווור הרבה דברים D: , וכמובן המפגש שאני מקווה שאני יוכל לבוא.. האם אתן מתכננות להגיע למפגש שיהיה? אני מקווה שאני יוכל :) האם אתן הולכות להשתתף בפסיטבלים שקורים בחג בחופש? חח לא נראלי האם אתן אוכלות מצות? לצעריייייייייייייי :( אם כן,עם מה,ואם לא למה? עם מה שיש חחח.. האם מישהי מתכננת טיסה לחו"ל החופש? אם כן,לאן? ללללא , :( מה אתן מאחלות לבנות הפורום לקראת החג? שיהיה חג שששמח , ושלא יהיה משעמם וארוך בערב חג :p

../images/Emo73.gif../images/Emo41.gif עוננננהה D:

האם אתן אוהבות את חג הפסח? כןןןןןןןןןןןןןןןןן %^&#%^#%^ D:
אם כן,מה?ואם לא,למה? 1. את החופש הארוך הזה
2. אוכלללל %&#$^ 3. את הסדר פסח :]
מה הדבר האהוב עליכן בחג? החופשש הענקייייייייי ^%^#$
ואחרי שעניתן על השאלה שלמעלה "החופש",מה התוכניות שלכן לחופש הזה? להנות ממנו הכי שאפשר ! לנצל אותו הרבהההההה כי אחריו יש תקופה עמוסה של בחינות וכאלה ..
האם אתן מתכננות להגיע למפגש שיהיה? הכי מקווה שיש ! יש סיכוי גדול :)
האם אתן הולכות להשתתף בפסיטבלים שקורים בחג בחופש? חח לא :]
האם אתן אוכלות מצות? ברוררר D:
אם כן,עם מה,ואם לא למה? עם גבינההההה ועגבניה
לפעמים שבא לי עם שוקולד.. מצה מטוגנת %^#&$^ מרק תמני עם מלא מלא מלא מצוווווווות ^@$%@$% ואיייייי איך בא ליייי
האם מישהי מתכננת טיסה לחו"ל החופש? מממ נופ
אם כן,לאן? --
מה אתן מאחלות לבנות הפורום לקראת החג? תהנווו הכי הרבה בחגג הזה ! ותסיימו את השיעורים מוקדם, חופש שעבר עשיתי את זה וזה כזה כיף להיות משוחררת מזה !! פשוט תנצלוו אותו ! אוהבת אותכן הרבה הרבה

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifפסח!

האם אתן אוהבות את חג הפסח?לא ממש...
אם כן מה?ואם לא למה?כי אין מה לאכול
מה הדבר האהוב עליכן בחג?נו מה
ואחרי שעניתן על השאלה שלמעלה "החופש",מה התוכניות שלכן לחופש הזה?לנוח,ללמוד לתיאוריה,אולי הגשמה,הופעה של ה-שבק!מפגשD:
האם אתן מתכננות להגיע למפגש שיהיה?כנראה שכן!D:
האם אתן הולכות להשתתף בפסיטבלים שקורים בחג בחופש?לא.אני כנראה א הי בסמינר באותו זמן
האם אתן אוכלות מצות?לא!
אם כן,עם מה,ואם לא למה?כי זה משמין לא טעים ועושה עצירות
האם מישהי מתכננת טיסה לחו"ל החופש?לא,וזה טוב כי הקקות תקעו תגבורים מסריחים!
אם כן,לאן?
מה אתן מאחלות לבנות הפורום לקראת החג?שיהיה חג שמח וכשר ושתבואו כולן למפגש וכל התיכוניסטיות יאללה לאגור כוח לקראת התקופה הקקה שנקראת-תקופת המתכונות והבגרויות!

sweet shir

New member
עונה :)

האם אתן אוהבות את חג הפסח? יאפ אם כן,מה?ואם לא,למה? החופש חח מה הדבר האהוב עליכן בחג? חופש, ומצברייט!D: ואחרי שעניתן על השאלה שלמעלה "החופש",מה התוכניות שלכן לחופש הזה? חחחחחחחחחחחח מצחיק. ואממ מלאמלאמלא עניינים של ביה"ס, להפגש עם אורטלייייי אהובת ליבי המהממת
שופינג בת"א.. ולאדעת מה עוד. האם אתן הולכות להשתתף בפסיטבלים שקורים בחג בחופש? השנה לא חח בעקבות מחסור של כסף וזמן. האם אתן אוכלות מצות? רק מצברייט~ אם כן,עם מה,ואם לא למה? ^ האם מישהי מתכננת טיסה לחו"ל החופש? נופ מה אתן מאחלות לבנות הפורום לקראת החג? חג שמח ושלא תשמינו מכל המצותD:

StarStavGirl

New member
../images/Emo126.gif פסחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

האם אתן אוהבות את חג הפסח? כןןןןן
אם כן,מה?ואם לא,למה? אמ אני אוהבת את החופששש
ואת המצות ואת זה שאפשר לישון הרבה
מה הדבר האהוב עליכן בחג? החופש, המצות, השינה
ואחרי שעניתן על השאלה שלמעלה "החופש",מה התוכניות שלכן לחופש הזה? אמ לבוא למפגש פורום, משפחה, חברות, טיולים, לישון [?]
האם אתן מתכננות להגיע למפגש שיהיה? כןןןן, רוב הסיכויים שאני באה D: האם אתן הולכות להשתתף בפסיטבלים שקורים בחג בחופש? חח לא נראהלי האם אתן אוכלות מצות? כןן אם כן,עם מה,ואם לא למה? עם שוקולד, גבינה, חרוסת של אמא
האם מישהי מתכננת טיסה לחו"ל החופש? לאא אם כן,לאן? - מה אתן מאחלות לבנות הפורום לקראת החג? שיהיה לכן חג שמחחחח
שתנצלו כל דקה ושתהנו מכל שנייה
ושתאגרו המון כוחות לתקופה שאחרי פסח כי תצטרכו את זה
אוהבת אתכןןןןן

למעלה