שבוע טוב לכולם יש לי שאלה

../images/Emo65.gifשבוע טוב לכולם יש לי שאלה../images/Emo140.gif

שבוע טוב ומבורך לכל הפורום, עוד יומיים יש לי יום הולדת לפי התאריך העיברי. ואני רוצה לאפות עוגת יום הולדת קלה וטובה שלא תהיה מסובכת מדי. אם אתם מכירים מתכון כזה תשלחו לי בבקשה. תודה מראש זיוון.

רותי410

New member
יש את הכושית של פירגה - קלה קלה ומצליחה

המתכון מסתובב כאן כל הזמן, אבל אם תרצה ארשום לך שוב. מעוניין בעוגה שחורה?

../images/Emo13.gifתודה רבה על התשובה המהירה.

דרך אגב אני בחורה ולא גבר חח.. אם אפשר בבקשה לרשום לי את המתכון אני ישמח מאוד. תודה מראש זיוון.

רותי410

New member
בכיף. וקודם כול התנצלות על הבלבול במינים.

אבל היום שהשמות נהיו יוניסקס, אי אפשר לדעת אם מדובר בזכר או בנקבה, וצריך מראה עיניים כדי לדעת. את הנה המתכון, זיוון (בחורה). עוגה כושית (של פירגה) החומרים 1 כוס קקאו 2 כוסות קמח תופח 1/2 כפית סודה לשתייה 2 כוסות סוכר (אפשר רק 1 1/2) 2 ביצים 1 כוס שמן 2 כוסות מים רתוחים (אני שמה כוס מים רותחים וכוס מיץ תפוזים) ציפוי (אני מכינה בלי) שמנת מתוקה 100 גרם שוקולד מריר אופן ההכנה מערבבים שמן וביצים בקערה. בקערה אחרת מערבבים את כל החומרים היבשים. מאחדים תערובות ומוסיפים את המים הרותחים. לערבב טוב-טוב. יוצאת בלילה דלילה. מחממים תנור לחום של 175 מעלות, משמנים תבנית 26, יוצקים את הבלילה ואופים 45 דקות או עד שהקיסם יוצא נקי. מבשלים שמנת מתוקה ושוקולד ויוצקים על העוגה. (אני ויתרתי על הציפוי ובמקום זה הוספתי 3/4 כוס נטיפי שוקולד) בתאבון

יוכי68

New member
זיוון, קודם כל מזל טוב ועד 120 שנה בכיף

נאחל לך בע"ה גם בעיתו ובזמנו........ הכי טוב להכין טורט רגיל ולצפות בקצפת ושוקולד מומס......לעטר בעדשים או משהו דומה ויצא נפלא....אם את לא רוצה להסתבך.........לניקי יש עוגת שוקולד ליום הולדת - היכנסי לבלוג שלה.

למעלה