מזל טוב בהצלחה
P perrinat New member 11/1/06 #1 מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo39.gif בהצלחה../images/Emo70.gif../images/Emo57.gif
ג ג ב ש ו ש New member 11/1/06 #2 ../images/Emo24.gifסוף סוףףף../images/Emo24.gif../images/Emo88.gif המון המון בהצלחה עם הפורום היה לי חלק בזה נראה לי חח יאללה אנשים כנסו תכתבו תעלו תמונות תתעניינו וגם בתי תכתוב פה מזל טוב לנו על הפורום
../images/Emo24.gifסוף סוףףף../images/Emo24.gif../images/Emo88.gif המון המון בהצלחה עם הפורום היה לי חלק בזה נראה לי חח יאללה אנשים כנסו תכתבו תעלו תמונות תתעניינו וגם בתי תכתוב פה מזל טוב לנו על הפורום
ג ג ב ש ו ש New member 11/1/06 #6 ../images/Emo65.gifשירשור ברכות../images/Emo65.gif../images/Emo88.gif כדאי שהמנהל ישרשר לפה את כל הברכות שלא יהיה בלאגן מזל טוב על הפורום
../images/Emo65.gifשירשור ברכות../images/Emo65.gif../images/Emo88.gif כדאי שהמנהל ישרשר לפה את כל הברכות שלא יהיה בלאגן מזל טוב על הפורום
א אודי לוי New member 11/1/06 #9 הזמרת שאני הכי אוהב אז נעים מאוד אני מנהל הפורום שלכם ונא לשרשר ברכות
ג ג ב ש ו ש New member 11/1/06 #12 כן גם הוא יידע אותה../images/Emo6.gif../images/Emo88.gif כמה מיילים חחחח..
א אודי לוי New member 11/1/06 #15 לבקשת כמה חברים שביקשו איך שאומרים תקופת צינון של כמה ימים עוד בקומונה לטובת החיילים הפורום יתחיל לפעול רישמית מיום ראשון
לבקשת כמה חברים שביקשו איך שאומרים תקופת צינון של כמה ימים עוד בקומונה לטובת החיילים הפורום יתחיל לפעול רישמית מיום ראשון
M maayanbb New member 12/1/06 #16 ../images/Emo20.gifמזל טוב ! ../images/Emo23.gif עכשיו צריך להתחיל לפרסם אותו בפורומים אחרים